bugün

/782
ligin 13 ncü haftasına kadar aynı performansı sergilerlerse ilk ikiye girebilir.
- Tüpçü diye bir yetenek, yöneticilik, ticaret bilgisi, futbol zekası yoksunu bir adam seni batırmaya çalışmış, uefa bu yüzden seni lige almamış, futbolcuyum diyen şeref yoksunu paragözler mahkemeye vermiş... yıkamazlar!

- Yıllardır federasyon seni doğramak için hazır bekliyor. Yapıyorlar da. Seni Sahada 11 kişiyle yenemeyenler, masa başında hakemleri satın alıp 12 kişi yenmeye çalışıyor... yenilme!

- sen ahlaki değerlere uymadı diye tarihinin en sevilen insanlarını harcarken, diğerleri arkadaşını hastanelik edeni, emek çalanı, şike yapanı baş tacı yaparlar. onlara benzeme! Çünkü sen şeref'in çocuğusun.

- seni 3. Büyük olarak Ananlar var. Önce onları söyleyene bak. Adam mı diye? E zaten büyüklüğü kupa ile ölçüyorsa adam değildir. Olsa olsa iyi gün dostudur. O, Kendilerini " büyük " yapan kupalarının Neden 90'dan Sonra arttığını sor. Belki 20 milyonda biri bunun şike denen illetin türkiye'ye 80 lerde girip, 90 larda yerleştiğini ve bunların bu işlemi mübah görüp, yaşam tarzı yaptığını söyler. Ama o 20 milyon kişi içindeki 1 kişiyi arama. bulamazsın!

- bunlar her zaman olacak. Alıştık artık. unutma!
Tarafız! Tarafındayız. Ve sen nerdeysen biz heP oradayız.

Yazmışken bir de dünkü maça değineyim.
Iki yıldır yıldızlarla dolu Ama çok stresli maçlar izliyorduk. Ama iki yıl Sonra ilk defa rahat maç izledik. Fernandes rahatlamış, batuhan çok sağlam, necip topları leblebi gibi topluyor, Yıllar Sonra güven veren bir kaleci, Muthiş bir mücadele... Topu herkesin gerektiği kadar ve yerinde kullanması da çok güzel. Siz heP böyle oynayın, biz mücadele etmeniz için gerekirse ciğerlerimizi veririz.
Allah nazarlardan saklasın. Inşallah daHa da güzel olacak.
gs kötüydü aslında bjk kimseyi yanıltmasın,

karabük berbattı bjk kimseyi yanıltmasın,

haftayı ben söyliyim bari elazığ küme düşecek zaten bjk kimseyi yanıltmasın.

siz bahane aramaya devam edin, biz koymaya.

bjk şampiyon olursa, bjk kimseyi yanıltmasın seneye küme düşer dersiniz.

not: bazı salaklar gibi ligin başında o şampiyon olur bu küme düşer demiyorum. sadece örnek veriyorum, anlamayan öküzler mutlaka olur diye.
futbol takımın kötü gitmemesi gereken takım

olur da bi puansız bi kaç hafta geçerse vay camianın haline

q7 ayrı yerden,fikret ayrı yerden,samet ayrı yerden,taraftar ayrı yerden öyle birbirine girerler ki vay ki ne vay..
karabük maçı ile özlenen deplasman galibiyetini almış takım.

geçen seneye oranla orta saha oyuncuları daha yerini bilerek oyunuyor. necip defans önünde, veli hemen onun önünde hem hücuma hem defansa destek vererek, fernandes de ileri dönük koşan ortasaha olarak oynuyor. olması gerektiği gibi. geçen sene bas bas bağırdığımız şekilde. lakin karabük maçında, karabük'ün ortasahasının ölü olması hasebiyle bu görüntü bizi yanıltabilir. ciddi, dirençli bir ortasaha karşısında da bu derece yerli yerinde oynayabilecek mi takım merak konusu. ama samet hocanın orta sahayı tayfur ve carvalhal'den daha iyi değerlendirdiği ortada. hilbert ve uğur'un performansları hücum anlamında gayet iyi. uğur savunmada da başarılı görünüyor ama hilbert çok adam kaçırıyor malesef. bu anlamda dikkatli olması gerek. stoperler umarım sürekli değişmez ve ciddi bir uyum yakalanır. benim tercihim madem gençlere şans veriliyor, sivok'un yanında ersan'ın oynaması ama toraman oynayacaksa da bir maç sağ bek bir maç ortasaha bir maç stoperde oynamamalı. stoper, kilit nokta ve uyum önemli. olcay idare eder kıvamında. koşu temposu ve mücadelesi çok iyi lakin toplu oyunda biraz eksik. kumaş var ama şu an 1. sınıf bir görüntü çizmiyor. holosko sağ bek gibi oynuyor neredeyse, yazık günah. bu adamı böyle böyle harcadık. harcamaya da devam ediyoruz. forvette batuhan bana keyif veriyor. almeida kalasından çok daha verimli olacağını düşünüyorum ayrıca batuhan ile hücum yaptığımızı görmek gururlandırıyor.

şu bir gerçek ki 3 maçta da pas konusunda müthiş sıkıntılar yaşıyoruz. samet hoca mücadeleci bir takım yaratayım derken pas yapmayan bir takım yaratmış. karabük bile bizden tonla fazla pas yapıyor. evimizde galatasaray'a mahkum oynuyoruz. ibb ile baş edemiyoruz. 3lü ortasaha ile oynayıp bu kadar az pas yapan bir biz varızdır herhalde. bu noktayı iyi düşünmesi lazım hocanın.

karabük toplama bir takım, bence bu senenin balonlarından. beşiktaş'ın ciddi rakiplere karşı da iyi oyun sergilemesi gerekiyor. umarım o günleri de görürürz.
Tüpçüye rağmen toparlanan asil takımdır.tüpçünün son 6-7 yılda ki etkisi yavaş yavaş silinecektir.

edit:bunu eksileyenler tüpçüyle akraba herhalde
uefa'ya gore(hani su kupasini aldiginiz hede) galatasaray'dan kat kat iyi olan takim. keza fenerden de oyle.
pas yapan, mücadele eden, gol atan bir takım hüviyetine büründü. şimdi birileri bunları küçümseyebilir ama onlar burak kendini yere attığında pozisyon penaltı diyenlerden başkası değil, aldırma!
Mücadeleci takım hüviyetine sonunda kavuşmuş takımım. Belki şampiyon olamayabilir ama mücadelesi alkış alacak cinstendir. Bunda en önemli faktör şüphesiz samet aybaba'dır. Koşan basan bir takım yarattı aybaba. Küfür ettiğimiz adama sene sonu dua edeceğiz.
FedaZamani.com'un açıklamalarına göre; 127.012 feda tişörtü, 48.256 forma ve 8.356 *kombine satmıştır...
ligde iyi şeyler yaparak ortalığın ta a.ına koyacak takımım.sizin kendini yerlere atan yüzsüzleriniz hakemleriniz satılmış medyanız varsa bizim onurumuz şeref beyimiz kapalımız aslan gibi yüreğimiz var.yerse.
sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar,
beşiktaş sen olmasan yaşamak neye yarar,
her an seni düşünür her an seni yaşarım,
seni sevmekten değil kaybetmekten korkarım.
yıldırım demirören'in gidip arkasında bir enkaz bıraktığı camiadır.

ve taraftarıyla yıllar sonra gerçek anlamda 2012-2013 sezonunda hiç bütünleşmediği kadar bütünleşmiştir. taraftar yıldırım demirören'in gitmesini demek ki bu kadar çok arzuluyormuş.

taraftarın bu sahiplenişini, futbol takımının sahaya yüreğini bu denli koyduğunu gördükten sonra şampiyon olmasa da olur, kupa almasa da olur.

boşuna demedik; sevinmek için sevmedik biz seni.
şike yapmış kulüp. yöneticisi ceza aldı. kuş kardeşliği gereği diğer kuşla beraber galatasaray'a saldırmaktan başka birşey yapmıyorlar.
iğne yapmış kulüp. yöneticisi ceza almadı. hipokrat yemini yüzünden diğer iğneciyle beraber galatasaray'a iğne yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar.
yaptığı şike sonucunda penaltı atışlarıyla kupa kazanmış kulüp.
ne skim şikeyse. sanki 8-0 yenmişiz i.b.b yi.
buna rağmen serdar adalı ve tayfur un kulüple ilişkisi kalmadı.
galatasaraya saldırmakla suçla, sonra gel bu başlığa entry sıç.
kuş kardeşliğiymiş.
lan harbi harbi son şampiyonluktan sonra yeni yeni ergen galatasaray taraftarı türedi. mantar gibi bitiyorlar amino.
biz o feneri yenmesek şampiyon olamıyordunuz bu sene.
kodumun liselileri.
şike soruşturması sürecinde fenerbahçe yanında kenar süsü olarak ceza verilmeye çalışılmış güzide kulübümüz. kamuoyu tepkisinden çekinildiği için, "bak sadece fenerbahçe'ye değil hepsine ceza veriyoruz" demek için yem edilmiştir. telefon kayıtlarını ve iddianameyi baştan sona okudum. ne serdal adalı ne de tayfur havutçu şike falan yapmamış. bariz şekilde görülüyor. ama savcılar ve hakimler kamuoyundan çekiniyor. olay budur.
sıkıntılı geçmesi beklenen haftalarda mağlubiyetsiz ve gitgide kazanarak devam etmesi güzel olan takım.

alışma rodaj süresi geçip kadro oturunca daha iyi olacaktır.

gökhan süzen de iyi transfer.
hem teknik direktörü hem de yöneticisi şike'den dolayı ceza almış kulüp. yok ceza almadı diye iddia edenler var.

Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu transfer şikesinden 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı!

SERDAL ADALI

Şike iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra Sporda Şiddet Yasası'nın değiştiği Aralık ayına kadar tutuklu kalan, sonrasında ise tutuksuz yargılanan eski Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı şikeden 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı.

edit: 8-0 diye sayıklayan eblehler. son haftaya 2 averaj önde giren galatasaray'ın bjk'den 6 ve 4 febe 4 karşıyaka'dan 5 yiyen ankaragücü'ne fark atamayacağını mı düşündünüz yoksa puan kaybedeceğini mi düşündünüz? bu düşüncelerinizin sebebi nedir? Ankaragücü'ne teşvik mi yolladınız? Ya da Gençlerbirliği'ne fark atacağınızı neye güvenerek düşündünüz? galatasaray 1-0 kazansa gençlerbirliğini 4-0 yenmeniz gerektiğini bilmiyor musunuz? misal fikret o belgeselde oynarken ve galatasaray'a çamur atarken sinan'ın ve kendisinin ankaragücü forması giyerken bjk'den 6 ve 4 yediğini hatırlar mı? iyi hoş her iki maçta oyundan çıkmış.
mahalle maçında top auta giderken gol diyen çocuk galatasaraylıdır. tamam ulan gol olsun diyen beşiktaş, o golse bizimki de gol diyen fenerbahçelidir.*
ülkeye şikeyi getirenlerin kendi boklarını örtmek için saldırdığı kulüptür. transfer şikesi yüzünden 2 kişi ceza aldı evet. transfer şikesi tabirini çoğu kişi ilk kez duymuştur heralde. olayın özü de şuymuş bilmeden konuşan dangalaklara anlatalım. ibb- beşiktaş maçı öncesi ''güya'' tayfur ibrahim akın'ı arayıp sezon sonu onu transfer edeceklerini söylemiş. peşine de '' güya'' adalı maçı satması halinde ibrahim akın'a kendi atlarından birini hediye edeceğini belirtmiş. güya dememin sebebi bu konuşmalar hiçbir telefon dinlemesi kaydında yok. sadece ilk ibrahim akın cezaevine girmeden verdiği ifadede beni aradılar sözcüğünü kullanmıştı. sonradan baskı altında söyledim diyerek bundan da vazgeçti. ibrahim akın'a böyle bir vaadde bulunuldu mu bilmiyoruz, çünkü kayıtlarda böyle bir konuşma yok. tayfur'un ibrahim akın ile bir telefon konuşması var onda da seni alıcam cart curt diye bir konuşma yok.
ayrıca çok bilmiş sevgili renkliler, ceza aldı diye 2 adamda kulüpten uzaklaştı. şuan da bağları yok. sizin 50 yılla yargılanan başkanınız hala başınızda oturmakta, diğer renkli kulübün şike sorumluları kulüpte hala gezinmekte. madem bizden temiz ve düzgünsünüz hala ne işleri var sizinle?
ayrıca zalad'ın yediği golleri ben buraya koymak bile istemiyorum. zalad'ın şikesini doğrulayan onlarca kişi çıktı söyledi. onu geç ondan önce malatya'ya giden arabalar ne oldu onu da anlatın hele bi? ankara'ya o 5 atmış şu 6 atmış gs nasıl 8 atmazmış. iyi mk futbol zaten oran orantı işiydi tamamen. geçen sene düşen ankara'ya 3. olan trabzon 4 atmışken fener 2 attı. trabzon şike yapmış olmasın lan? çok atmışlar? hatta bizde ankara'da 0-0 kaldık ankara'ya maçı satmış olmayalım? denklik yok nasıl olsa.
soruma cevap verme özürlülerin tuttuğu kulüp. soruyorum yine galatasaray +2 averaj zaten avantajlıyken neye güvendiniz de galatasaray'ın ankaragücü'ne takılacağını düşündünüz? yoksa gençlerbirliği maçı mı bağlanmıştı? zalad sinan'ın iyi oyna beşiktaş'a kaleci antrenörü ol dediğinide söyledi. soruyorum fikret ve sinan 6-0 ve 4-0'lık maçlardanda utanıyorlar mı? kendileride oynamışlardı o maçlarda? ibrahim akın şike parasını alayım mı almayayım mı diye hoca'yı aramış ardından da mahkemede "misal verdim" demiş adamdır. ibrahim akın aklınca milleti kandıracak. yok uzaklaştırılmış serdar adalı ile tayfur havutçu temize çıkıyorsun o zaman. bir de 85-86 sezonuna bak. galatasaray'ın çalınan şampiyonluğuna. son üç iç saha maçında daha önceki 15 maçın yarısı kadar gol atıp averajı düzelten beşiktaşa bak. bir de vakti zamanında "beşiktaş sahaya şerefsiz çıktı" başlığının neden atıldığını öğren.
dünyanın en asil en şerefli camiasıdır.
haluk ulusoy zamanında penaltı rekoru kıran, ergun gürsoy, adnan sezgin, adnan polat gibi ülkeyi teşvik primi ile tanıştırmış yöneticilere sahip takımın taraftarlarınca eleştirilen takım.
hee neymiş; teşvik o zamanlar suç değilmiş. böyle olunca hoooop hepiniz namuslusunuz.
beşiktaş o kadar şikeci ki; 10 yılda bir ancak şampiyon oluyor.
özhan ve adnan zamanında aziz ile 69 yapıyordunuz, ünal gelince kuşlar falan demeye başladınız.
kim kiminle bozuşsa hemen beşiktaşı çekiyor olayın içine.
adama diyoruz; olum biz play of da feneri yenmesek şampiyon olamıyordunuz diye, adam hala kuşlar, vapurlar sayıklıyor.
bi siktirin gidin siz uefa kupası başlığına.
olmadı sinem kobal başlığı var, yengeniz.
Beşiktaşım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim?
© copyright 2005 - 2026