bugün

beşiktaş

karabük maçı ile özlenen deplasman galibiyetini almış takım.

geçen seneye oranla orta saha oyuncuları daha yerini bilerek oyunuyor. necip defans önünde, veli hemen onun önünde hem hücuma hem defansa destek vererek, fernandes de ileri dönük koşan ortasaha olarak oynuyor. olması gerektiği gibi. geçen sene bas bas bağırdığımız şekilde. lakin karabük maçında, karabük'ün ortasahasının ölü olması hasebiyle bu görüntü bizi yanıltabilir. ciddi, dirençli bir ortasaha karşısında da bu derece yerli yerinde oynayabilecek mi takım merak konusu. ama samet hocanın orta sahayı tayfur ve carvalhal'den daha iyi değerlendirdiği ortada. hilbert ve uğur'un performansları hücum anlamında gayet iyi. uğur savunmada da başarılı görünüyor ama hilbert çok adam kaçırıyor malesef. bu anlamda dikkatli olması gerek. stoperler umarım sürekli değişmez ve ciddi bir uyum yakalanır. benim tercihim madem gençlere şans veriliyor, sivok'un yanında ersan'ın oynaması ama toraman oynayacaksa da bir maç sağ bek bir maç ortasaha bir maç stoperde oynamamalı. stoper, kilit nokta ve uyum önemli. olcay idare eder kıvamında. koşu temposu ve mücadelesi çok iyi lakin toplu oyunda biraz eksik. kumaş var ama şu an 1. sınıf bir görüntü çizmiyor. holosko sağ bek gibi oynuyor neredeyse, yazık günah. bu adamı böyle böyle harcadık. harcamaya da devam ediyoruz. forvette batuhan bana keyif veriyor. almeida kalasından çok daha verimli olacağını düşünüyorum ayrıca batuhan ile hücum yaptığımızı görmek gururlandırıyor.

şu bir gerçek ki 3 maçta da pas konusunda müthiş sıkıntılar yaşıyoruz. samet hoca mücadeleci bir takım yaratayım derken pas yapmayan bir takım yaratmış. karabük bile bizden tonla fazla pas yapıyor. evimizde galatasaray'a mahkum oynuyoruz. ibb ile baş edemiyoruz. 3lü ortasaha ile oynayıp bu kadar az pas yapan bir biz varızdır herhalde. bu noktayı iyi düşünmesi lazım hocanın.

karabük toplama bir takım, bence bu senenin balonlarından. beşiktaş'ın ciddi rakiplere karşı da iyi oyun sergilemesi gerekiyor. umarım o günleri de görürürz.
© copyright 2005 - 2026