bugün

/782
ismail'e alternatif sol bek bulunmasıyla beraber ilerde daha iyi olacak takımımdır.Egemen'in sol beke geçip Ersan Adem Gülüm'ün stoperde oynayacağı günleri merakla bekliyoruz
siyahın bembeyaz hali.
dünkü maçta çizginin ilerisinden çıkarılan top nedeniyle taraftarının huzurunu kaçıran takım. Fakat yancı kuruluşta dahil olmak üzere, hiç bir medya kuruluşu o verilmeyen golden önceki ali tandoğan' ın yaptığı ortada, pozisyonun ofsayt olduğunu söylemedi. Şimdi rahat uyuyabiliriz renkdaşlarım Ortada HAKEDilmemiş bir puan yok.
görüldüğü üzere antalyasporun hakkının yenilmediğinin, golden önce ofsayt olduğunun görüntüsü.
http://www.youtube.com/watch?v=zhKTZI04Czw
ülkedeki en elit takımlardan biridir.

(bkz: karşıyaka)
(bkz: adanademirspor)
doğduğumdan beri tuttuğum takım, hayatımın önemli bir parçası. taraftarı olan çarşı grubunun yürekten seven sevdalılar olduğu bilinir. ayrıca inönü stadı da bir zamanlar dünyanın en iyi 10 stadına girmiştir.
taraftarı olmamama rağmen sık sık inönü stadındaki maçlarına gittiğim, tribün show'larını izleyip seyircisinin içtenliğine hayran kaldığım takım.
siz hiç korkuyla bakan kartal gördünüzmü.

görsel

beşiktaş ulan.
dünyanın en güzel stadına sahiptir.

http://uludagbesiktas.blo...raftar-dunyann-bu-en.html
beşiktaş türkiyenin en büyük takımıdır, hepsini yener, benim babam senin babanı döver vb. bir giriş yapmayacağım elbette yada beşiktaş aşktır filanda demeyeceğim zira aşka olan inancımı kaybetmiş durumdayım.

neden beşiktaşlı oldum?

renkleriydi ilk dikkatimi çeken diğer takımlardaki yapmacık cafcaflardan arınmış, hayatı yansıtır gibi siyah beyazdı renkleri ankaradan dolayı bu karakalem çizim olan hayata alışmış olan beni kendine çekti, gel dedi burada senin renklerin.

sadakatti benim için 8 yediği gün formasını giyip kızılaya gitmekti, çarşıydı , kötü oynadığı maçta sırtını sahaya dönüp protesto etmekti, eğlenceydi, gol atınca kale arkasında ön tarafa doğru domino taşı misali yıkılmaktı, yaratıcıydı ankaragücü maçında gecekondu yıkılsın toplu konut yapılsın diye bağırmaktı, dürüstlüktü ertuğrul sağlama yapılanları görüp takıma laf yapmaktı, güzeldi...

not: yazmak içimden geldi.
üç büyüklerin en küçüğü olarak gösterilse de gönlümüzün en büyüğüdür. anne bir beşiktaş iki.
tek kelime ile: aşk.
iki kardeşi ve diğer 15 metresi gibi çok değil sadece 10 yıl içinde vefaspor konumuna gelecek bir başka kulüp..
taraftarlarına ''doğduğumuzda siyahtı dünyamız...seviyoruz komalardayız'' dedirten takımdır. kimse onu başarısı ya da kupaları için sevmemiştir... sadece siyahı sevebilen insanların anlayacağı türden bir aşktır bu...
taraftarlarından alkol kullanmayanı yok denilecek kadar az olan takımdır. ama stad müsait hocam denize nazır.
çarşı duvara karşı söylemlerine maruz kalan taraftarlara sahip takım.
yaratıcılık konusunda türkiyenin 1 numaralı kulübüdür.
beşiktaş - gaziantepspo 22. hafta 24.01.2012
kayserispor - beşiktaş 23. hafta 30.01.2012
beşiktaş - mersin i. yurdu 24. hafta 02.02.2012
fenerbahçe - beşiktaş 25. hafta 05.02.2012
sivasspor - beşiktaş 26. hafta 12.02.2012
braga- beşiktaş uefa avrupa ligi 2.tur 14.02.2012
beşiktaş - gençlerbirliği 27. hafta 19.02.2012
beşiktaş - braga uefa avrupa ligi 2.tur 23.02.2012
galatasaray - beşiktaş 28. hafta 26.02.2012
beşiktaş - trabzonspor 29. hafta 04.03.2012

bir ay içinde nerdeyse 3 günde bir ölümcül maçlar oynayacak takımım. zor günler bizi bekliyor. başarılı olacağına inanıyorum. olmasada canın sağ olsun. varsın ya o bile yeter.
taraftarı arasında içmeyen yokmuş...

galatasaraylı olduğum bilinir. siz hiç bir galatasaray maçı öncesi ali sami yen sokak'a geldiniz mi? ya da nevizade'ye? siz hiç bir fenerbahçe maçı öncesi kadıköy cadde'ye indiniz mi? stadın etrafını bir tur attınız mı?

bakın abartmıyorum ama galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş, ankaragücü, bursaspor, eskişehir tribünlerine girişlerde alkol testi yapılsın her tribünün en az %70'inde alkol çıkmazsa kendimi imha ederim.

madem yazdık biraz da eleştirelim...

başkanları yıldırım demirören kulübü nerdeyse ipotek etti, ayrıca bu şike davası konusunda taraftarla farklı duruş gösterdiği halde bir türlü tepki almadı... bu bir hata.
istanbul'un güzel, nadide bir semtidir. Aynı zamanda taraftarı olduğum futbol kulübü. zordur onun taraftarı olmak, tahammül gerektirir insana, ama beşiktaş taraftarı başkadır.
1 ay boyunca 3 günde bir maç oynayarak zor fikstür içinde yüzecek takımım. o yüzden bugünkü gaziantep maçını kazanmak şart.
6 günde 3 maç ve beşiktaş. yine de sana doyamam beşiktaş.

siyah ulan.
bir galatasaraylı olarak her zaman saygı duyduğum takım. taraftarından, futbolcularına kadar şerefli bir kulüptür.
mustafa pektemek'e daha fazla şans vermesi gereken takım.
Sen benim her gece efkarım,
Gözümdeki yaşım!
Sigara dumanım !

Sen benim damardaki kanım,
Alnımdaki yazım,
Şanlı Beşiktaşım !

Kalbimin en orta yerinde,
Büyük bir yangın var alevler içinde !

Beşiktaş sana yemin olsun,
Bitmeyecek sevdan mezarımda bile ! ..
© copyright 2005 - 2026