bugün

/782
laylaylaylay layyyyyyyy.

öyle bir sevgi ki görün de bakın.
kartalım seninle uçmak çok yakın.
unuttum deseler inanma sakın.
silinmez yazıyla yazdım kalbime.

laylaylaylay layyyyyyy.
sevinmek için sevmedik biz seni
sen yenilmişsin umrumda değil ki!
şereftir bu yolda seninle yürümek
hep kol kola
bir gün değil, her gün beşiktaş!
televizyonundan istekler var.

http://uludagbesiktas.blo...ktas-tv-den-istekler.html
bir gün değil her gün beşiktaş.*
hilbert'in sakatlığı sonrası tanju kayhan'ı oynatması gereken takım.
lan noluyor herkes tezahürat yazmış.
Besiktaşım hayat sensin
dünyam sensin, herşey sensin
gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin
BU sevdadan vazgeçersek allah belamızı versin
atarlı taraftarın giderli takımıdır.

http://uludagbesiktas.blo...esalenin-kraln-yakar.html
bağımlılığın, tutku'nun, aşk'ın tanımı beşiktaş'tır! beşiktaş'lı olana..
burak kaplan'a ve tanju kayhan'a şans vermesi gereken takım.
ankaragücü maçına cenk-tanju-egemen-sivok-ismail-ernst-necip-fernandes-simao-burak-mustafa 11'i ile çıkması gereken takım.
bir dönem fenerbahçe'nin de ilgilendiği ismail köybaşı'yı alarak bizi büyük bir dertten kurtaran takım.
yönetim, carlos carvalhal'a gerekli sabrı gösterip birkaç sezon takımın başında tutarsa büyük başarılar yaşayacak kulüptür.
hugo almeida, edu, ekrem dağ, ismail köybaşı gibi kazmalardan bir an önce kurtulması gereken takım.

ayrıca manuel fernandes gibi bir artısı bulunan takım.
ankaragücü'nden aldığı bir puan ile lig 2.liğine yükselmiştir.

(bkz: beşiktaş seninle ölmeye geldik)
(bkz: geliyoruz)
beni en sonunda kanser edecek olan takımım. (bkz: bir derdim var bin dermana değişmem asla)
ama olsun (bkz: sevinmek için sevmedik)
(bkz: sevinmek için sevmedik)
ligin dibindeki takımı da yenemediysen şampiyonluk yalan olur renksiz sevgilim.
doğum tarihi 19.03.1903 saat 19.03 olan spor klübümüzdür. Renkleri aslen kırmızı beyaz olan bu kulübümüz, kurtuluş savaşlarından sonra (Çanakkale dahil) renklerini yas tutma olarak siyah ve beyaz yapmıştır. Simgesi karakartaldır ve Abdulhamid Han'ın kurduğu da söylenmektedir.
twitter'da sosyal patlama yapmış takım, ertuğrul günay'a yükleniyorlar.

http://uludagbesiktas.blo...nonuye-dokundurtmayz.html
öyle harika bir duygu ki bir parçası olmak, anlatamam. şu zavallı hayatımın bir parçasısın ya daha ne isterim, adını duyunca bile nasıl mutlu oluyorum, anlatamam.

hali hazırda dünyanın en güzel stadına sahip takımım. yenisi olursa ne olur. daha iyi olur. olmasa ne olur, olmasada olur.

duyduğuma göre bir maç seyircisiz oynamacezası almış. sağlık olsun.

ankaragücüme gitsede pek üzülmedim. umarım düşmezler ayakta kalırlar. daha fazla direniş göstereceklerinden şüphem yok.

beşiktaş ulan.
olabildigince super ligi ciddiye alan ama maksimumu bu oldugu icin daha oteye gidemeyen vasat takım.
kendimi bildim bileli büyük bir sevdayla tuttuğum takım.
taraftarları yüzünden sempatimi kaybettiğim takım. ligin 3. büyüğüsünüz bunu kabullenin, ama gelin görün ki bu takımın taraftarları galatasaray'la fenerbahçe'nin büyüklüğünü hiçbir zaman kabul pardon hazmedemiyorlar.

edit: ezeli rakibi bursaspor olan kulüp.
semt, aşk, tutku. bilmeyenin anlamayacağı, anlamasınıda beklemediğimiz bir sevginin adı. herşeyin şampiyonluktan ibaret olmadığını düşünen büyük bir taraftar topluluğuna sahip olan takımda diyebiliriz.
tam bir kanserojendir.
götü yemiyen uzak dursun.

(bkz: beşiktaşk)
© copyright 2005 - 2026