bugün

entry'ler (34)

beşiktaş

taraftarlarından alkol kullanmayanı yok denilecek kadar az olan takımdır. ama stad müsait hocam denize nazır.

soğuktan ağlamak

genelde grip olundugunda vücudu sarsan bir titreme ile bütün kemiklerinizin adeta kırılmasını hissetmeniz.bu duruma çok üşümenizde eklenir ve yataga girdinizde ''neden böyle oldum?'' sorusunu sorarken gözünüzden yanagınıza bir damla gözyaşı süzülmesi olayıdır.sıkça benim başıma gelir.nalet durumdur!

saçma diyaloglar

herkezin sıkça yaptığı:
-tık! tık!
+Kim o ?
-ben.
+.....(sen de sen kimsin!?)

gece 03 00 da ateşlenen sigara

Eger sabahlamak hak olduysa, sönen afyonu patlamak için birebirdir. yanında şekersiz türk kahvesi olmazsa olmazıdır.

hoşlanılan kızın alevi çıkması

saçmalıgın danişkası .

Dikkat: kafatasçı yazar!

kemal kılıçdaroğlu

+ günümüzün don kişot u.

türk kızı

şu konuyu açan arkadaş gay değilde ehli erkekse, dostum sen yurtdışından ithal getir.hayatında kaç tane adam akıllı türk kızı tanıdın çok merak ediyorum.

türkiye ekonomisinin 2012 de yüzde 6 büyümesi

ekonomi büyüyor. bırakda büyüsün bugün herşeyden faiş vergi alıyorlar onun yanı sıra bu kadar özelleştirme var .Herşeyi geçtim sana bana vurmaz o büyüme. ögrenciysen hiç vurmaz.

atatürk ün eserleri

bizler.

nefret edilesi hitap şekilleri

-Ooooluuuum .

Bide uzatarak söylemezmi! agzına kürekle vurasım geliyor!

türkiye'de kadın olmak

Ayaklarının altına cennetin serilmesi.

kadınların birbirini kıskanması

aynı kutupların birbirlerini itmeleri gibi görebiliriz.Sonuç olarak doğal bir tepkidir.

yedinci nesil ayarı

zamanında çok çekmiş şimdi ise çektirmeye çalışmak, göt etmek için ugraşıp kendini bi bok sanmak.
(bkz: Kendini bi bok sanan boktur)

babanın öğretmen olduğu okulda öğrenci olmak

Çok zordur. Sürekli sülalenize sövülmesini dinlersiniz. özellikle babanız çetin hocalardan biriyse.

adamı gönlünden vuran şarkılar

sezen aksunun hemen hemen bütün şarkılarıdır.

http://www.youtube.com/watch?v=rDqjgeikSg8

akrep burcu

bayanı şizofren derecede inatçı, erkeği gereğinden fazla soğuk kanlıdır.Siz siz olun çocuk işini o aya bırakmayın.

özgürlüğün en büyük düşmanı

anlamının bilinmemesidir.

facebook taki yerini bildir butonu

reklam kokan hareketler bunlar.

fetullah gülen'in varisi olabilecek kişiler

nihat doğan.

ayrılmadan önce duyulan son cümleler

-Aslında böyle olmasını bende istemezdim ama .... bıla bıla bıla
© copyright 2005 - 2026