bugün
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun18
- yemek yedikten sonra kusmak8
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır16
- kafayı parayla bozmuş kadınlar5
- nervionun beni engellemesi9
- kemalizm neden çöktü5
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar buldum9
- kemalizmin çöküşü8
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- iremganın anısına3
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- arkadaşla ben vazgeçtim5
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- ucan tekme atan hipopotam43
- frank lucas'a bir mesaj bırak4
- dedemi astılar diye ağlamak4
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- izmir7
- diş sıkmak5
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe8
- recep tayyip erdoğan12
- sinek as2
- kadere inanıyor musunuz4
- son entrime bakın2
- saçları permalı sözlük kızı10
- üzgün olunca yapılabilecek kafa dağıtma yöntemleri2
- persona değişikliği4
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- bodrum daki kırolar4
- ben bazen sözlükte ne yapıyorum hissi2
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- havanın uykuyu getirmesi4
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- profil fotoğrafı olmayan az takipçili erkek4
- 2026 ekim ayı nasıl geçiyor4
- dijital modern meyhane vs yeni nesil meyhane3
- iki aylık hesapların şüphe uyandırması4
- kenya3
- tuvalet aynası karşısında fotoğraf çeken nesil3
- fal bakmayı bilen hipopotamlar4
iğrenç bir hınzırdır kendisi. insanlara akla hayale gelmeyecek işkenceler yapmışlar. akıl alır gibi değil.
Bunun da yakinda olum haberi gelir. Saddam, mubarek vs.. sonlarina bakinca cok da sasirtmaz.
sergilediği türk düşmanlığı babası hafız esad\'tan kendisine miras.
Abuzer Kömürcü için Erdal neyse Hafız Esad içinde Beşar o.
Birgün Kasyun dağında acı kahveyi yudumlayıp Şam-ı şerifi seyrederken
hey gidi Beşar diyeceğiz,ne dişli domuzdun sen.
hey gidi Beşar diyeceğiz,ne dişli domuzdun sen.
"Herkes israil ile tokalaşmak için sıraya girmişken, israil ve onun yöneticilerine, tek başına kalma pahasına sırtını dönen Suriye devlet başkanı Beşar Esad.."
görsel
israil suriye'yi daha rahat işgal edebilsin diye görevinden uzaklaştırılan lider. iyi miydi kötü müydü bilemem ama israil ile arası iyi değildi. Kendisinin gidişinin üzerinden henüz çok geçmemişken israil'in suriye'yi bombalaması da bunu açıklıyor. Evet.
görsel
israil suriye'yi daha rahat işgal edebilsin diye görevinden uzaklaştırılan lider. iyi miydi kötü müydü bilemem ama israil ile arası iyi değildi. Kendisinin gidişinin üzerinden henüz çok geçmemişken israil'in suriye'yi bombalaması da bunu açıklıyor. Evet.
Hayatta kaldığı için çok şanslı.
Yoksa sonu Saddam Hüseyin veya Muammer Kaddafi gibi olurdu.
Yoksa sonu Saddam Hüseyin veya Muammer Kaddafi gibi olurdu.
israille arası iyi olmadığı için indirildi. Yerinede eski ışidci israile yakın bir isim getirildi. Esad düştüğünde sıranın iran'a geleceğini iran biliyordu ve bu nedenle suriye'de esad'ı destekledi. Ki esad düşer düşmez israil suriye'de cirit atmaya başladı.
Şara ile ilgili bir yorum:
"Şuan bu it olmasa iran israile kara hareketi başlatmıştı!"
https://x.com/TalhaACARLI...tatus/1933996316885205209
https://x.com/ErkanTrukte...tatus/1933828050971423025
Şara ile ilgili bir yorum:
"Şuan bu it olmasa iran israile kara hareketi başlatmıştı!"
https://x.com/TalhaACARLI...tatus/1933996316885205209
https://x.com/ErkanTrukte...tatus/1933828050971423025
yav he. iran’ın götü yiyorsa Lübnan Hizbullah’ını soksun önce israil’e. Başkalarının fikirlerini cımbızlamayın. az kendi kafanızı çalıştırın.
Halk tarafından anası s*kilmediği sürece gönlüm asla razı olmaz. Bu ve bunun gibi pezevenkleri kazığa oturtmak lazım. Dilerim sonu hakettiği gibi olur..
Bu da devrildi.
Sırada uzun adam kaldı.
Sırada uzun adam kaldı.
Tayyip'le bunu bir tutmak da ne bileyim en hafif tabirle nallık gibi.
aylardır evden çıkmıyormuş. sürekli online oyun oynuyormuş.
Koltuğu için, Ülkesini Rusya’ya satan diktatör ama Rusya da kurtaramadı koltuğunu. Koltuğu uğruna 500 bin vatandaşını da katletti, faydasız.
Bugün Rusya’da lüks esir hayatı yaşayan köpek.
Ülkesinin hazinesinin tamamını rusya’ ya kaçırdı şerefsiz. halk sefalet içinde.
Bugün Rusya’da lüks esir hayatı yaşayan köpek.
Ülkesinin hazinesinin tamamını rusya’ ya kaçırdı şerefsiz. halk sefalet içinde.
Moskova’daki Evinden hiç çıkmıyormuş. Sabahtan akşama kadar playstation’da battlefield oynuyormuş.
Doktorluk mesleğine dönmeyide düşünmüyormuş.
Ahanda kaynak
https://en.ara.cat/intern...-spies_1_5533926.amp.html
Doktorluk mesleğine dönmeyide düşünmüyormuş.
Ahanda kaynak
https://en.ara.cat/intern...-spies_1_5533926.amp.html
Video oyunu oynayan bir diktatörü de ilk defa duydum.
tarihin sayılı kaltak evlatlarından. Müslümanlar seni bulana kadar fare gibi yaşa bakalım şimdi.
Genede adamdır killı şara gibi milleti inancindan dolayı öldürmedi.
24 yıl boyunca ülke yönettikten sonra üstüne bir de milyonlarca insanın ölümüne sebep olduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşaması çok garip.
ya da bilmiyorum belki beynini kemiriyordur ama dışarıdan belli etmemeye çalışıyordur.
ya da bilmiyorum belki beynini kemiriyordur ama dışarıdan belli etmemeye çalışıyordur.
"esat iktidardayken hizbullah militanları suriye'deki kamplarından lübnan'a geçip israil'e füze atarlardı.
bu hizbullah tehdidi artık büyük ölçüde ortadan kalktı israil için. bu yüzden artık iran'a saldırırken daha rahatlar.
esat'ın iktidarı kaybetmesi en çok israil'in işine yaradı."
iran olaylarına yapılan bir yorum. Esad halkı için değil israil için düşürüldü. Başa gelen ışidcilerde gizli israil destekçisi malesef. Evet.
bu hizbullah tehdidi artık büyük ölçüde ortadan kalktı israil için. bu yüzden artık iran'a saldırırken daha rahatlar.
esat'ın iktidarı kaybetmesi en çok israil'in işine yaradı."
iran olaylarına yapılan bir yorum. Esad halkı için değil israil için düşürüldü. Başa gelen ışidcilerde gizli israil destekçisi malesef. Evet.
Hakkında hâlâ utanmadan güzelleme yapılan insan kasabı. halkına ne faydası oldu aq? Ölümden başka ne saçtı?
Bu yorum değil düpedüz yalan ve çarpıtma. Hizbullah bi kere Lübnanlı bir oluşum. israil’e füze atmak için önce Suriye’ye geçip ordan Lübnan’a geri dönüp öyle atacak he öyle mi? Karşınızda çocuk mu var sizin? Lübnanlı bir grup Neden git gel yapıyor da direkt lübnan’dan atamıyor? Bunda Suriye’nin etkisi ne? Hani attıkları nerde?
2006’dan sonra Hizbullah israil’e hiçbir zaman ciddi bir tehtid olmadı. O zaman da olmamıştı zaten sadece iyi bir savunma yapmıştı. Hizbullah israil karşısında hiçbir zaman Hamas gibi atak oynamadı. Hizbullah güçten düştüyse bunu da kendi salaklığına borçlu. Adamların elinde telsiz patlattılar telsiz.
Hizbullah’a ayrı iran’a ayrı sokayım. Senelerce israil’i bahane edip Sünni katletmekten başka bir şey yapmadılar. Sonları kimin eliyle olursa olsun bu saatten sonra irancı muta pçleri dışında kimse üzülmez.
Bu yorum değil düpedüz yalan ve çarpıtma. Hizbullah bi kere Lübnanlı bir oluşum. israil’e füze atmak için önce Suriye’ye geçip ordan Lübnan’a geri dönüp öyle atacak he öyle mi? Karşınızda çocuk mu var sizin? Lübnanlı bir grup Neden git gel yapıyor da direkt lübnan’dan atamıyor? Bunda Suriye’nin etkisi ne? Hani attıkları nerde?
2006’dan sonra Hizbullah israil’e hiçbir zaman ciddi bir tehtid olmadı. O zaman da olmamıştı zaten sadece iyi bir savunma yapmıştı. Hizbullah israil karşısında hiçbir zaman Hamas gibi atak oynamadı. Hizbullah güçten düştüyse bunu da kendi salaklığına borçlu. Adamların elinde telsiz patlattılar telsiz.
Hizbullah’a ayrı iran’a ayrı sokayım. Senelerce israil’i bahane edip Sünni katletmekten başka bir şey yapmadılar. Sonları kimin eliyle olursa olsun bu saatten sonra irancı muta pçleri dışında kimse üzülmez.
allahın laneti üzerine olsun.
Suriye'deki terör devletinin imhası israil'in menfaatine değil.O vakit yeni yönetim çokta israil çıkarlarıyla örtüşmüyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar