bugün

barış manço'nun efsane şarkısı. mançoloji versiyonu çok daha iyidir.
bu yazar bu kafayla zor yaşar.
sözlüğe kandil dağı'ndaki ininden bağlandığını düşündüğüm yazar. (bkz: #12644046)
fethullah gülen cematinden allah razı olsun gibi başlığı açabilen bir zihniyet. gerisi boş.
harbiden bilen biri. sözlükteki bütün cahillerde bu adama düşman kesilmiş.

(bkz: meyve veren ağaç taşlanır)
atatürk'e ve atatürkçülüğe sürekli dil uzatma , eleştirme ve bunu yaparak tabii ki dikkat çekmeye çalışan yazar. bir gün yorulur umarız.
kesinlikle hiçbir şey bilmiyorum. her entry'si entry ve nick uyumsuzluğuna yazılır.
(bkz: 21 inci yy da hala atatürk ün izinde olmak)

böyle bir şey gördüm. dedim ki herhalde ciddi.

daha sonra;

(bkz: atatürkçü olmak için tek sebep)

böyle bir başlık. altında yazan giri de;

(bkz: #12680877)
--spoiler--
saatlerce düşündükten sonra tek bir sebep buldum. rahatça mini etek giyebilmektir. yoksa bir insan neden atatürkçü olur hiç anlamam.
--spoiler--

saatlerce...saatlerce düşün bulduğun tek sebep rahatça mini etek giyebilmek olsun. gönlünce giy o zaman ne diyelim.
fazla sike sallanmaması gereken bir yazardır.
(bkz: liseli detected)
kendisi hakkında tek dileğim: öğreneceği ilk ve en önemli şey; aslında hiç bir şey bilmediği olsun.
herbokologların en sık kullandığı cümlecik.
6. nesil çaylak. az bile.
hakettiğini bulmuş olan yazar. darısı diğerlerinin başına.
Ben bilirm benı hacı hoca sikti evliyalar domalttı.
örümcek beyinli, bildiğin terörist ve 6. nesil çaylaktır.
kafayı solcu kızlara takmış. sürekli solcu kızlarla ilgili başlık açıyor.
bir bok bilmeyen yazardır.
sağcı gay.
çatışmadan beslenen sözlük insanı. bilerek ve inatla havada kalan dedim oldu derecesinde entrylerin yazarıdır. sağcı mıdır o da belli değil. solcu olabilir. umarım değildir. aman neyse bana ne ya.
çaylak olmuştur.
konusu içki olan troll.
33. dereceden troll.
ben bilirim değil, ben eksiğim olmalı
(#13074905) açtığı bu başlıktan da görülebildiği gibi cahillikte çığır açmış kişidir. Yazar da diyemiyorum dilim varmıyor valla.
bir egoist cümlesi.
© copyright 2005 - 2026