bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı75
- kiraz cicegi kolonyasi20
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı15
- okan buruk9
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- bakarız diyen erkek18
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar8
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- recep tayyip erdoğan14
- galatahahahahahaha7
- ne kadar paranız var10
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- gece gece bamya yenir mi5
- 0 0 710
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- cübbeli ahmet hoca9
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması4
- gta 78
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan2
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- dereden altın bulmak5
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- uğurcan çakır4
- hala açılacak başlık bulunması4
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması4
- sırlar denizi5
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- tacettin libosoglu3
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- arkadaşlar ben gudubet miyim3
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez4
- anın görüntüsü27
- sözlükten hatun indirmek5
- çine neden bir şey olmuyor4
- fransız devrimi3
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- avrupa fatihahahahaha3
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
1194.yaa hani ankaralı olman etkili olabilir üstüne üstlük fanatik ankaragüçlü olmamda beni etkileyebilir ama bu dizi çok farklı erdal beşikçioğlu resmen oscarlık oynuyor,dizinin formatı da çok ilginç ama hakkaten dizi de bir kaç zayıf karakter var ama her geçen gün kendine daha fazla fanatik topluyor (bkz: behzatç fanatikleri)
son bölümdeki şu diyaloglar yarım yarım yarmıştır.
bir cinayet işlenmiş ve komşu kadınlardan biri maktüle cinayet gecesi yemek getirmiş. ekipler olay yerini incelerken de kadın gelip yemek tabaklarını istemiş. hayalet bunu behzat amirine anlatıyor.
- şimdi de manyak tabağını geri istiyo.
+ tabağını geri mi istiyo?
- hee parmak izi var diyom. bişey olmaz yıkarız gecer diyo. ne insanlar var yaa.
bir cinayet işlenmiş ve komşu kadınlardan biri maktüle cinayet gecesi yemek getirmiş. ekipler olay yerini incelerken de kadın gelip yemek tabaklarını istemiş. hayalet bunu behzat amirine anlatıyor.
- şimdi de manyak tabağını geri istiyo.
+ tabağını geri mi istiyo?
- hee parmak izi var diyom. bişey olmaz yıkarız gecer diyo. ne insanlar var yaa.
izlediğim her an daha da sevdiğim dizidir. karakterler, isimler, kıyafetler, replikler, evler, dekorasyon inanılmaz başarılı.
herşey normalde de nasılsa öyle. mesela akbabanın evi-kendisi dizide fakirliğiyle ön planda olmamasına rağmen- 2 çekyat bir dolap.
insanlar evlerine geldiklerinde ayakkabılarını çıkartıyorlar, aynı kazağı bir kaç kez giyiyorlar. aynı zamanda, inanılmaz ankara havası yakalanmış dizide.
ankaralı gibi konuşuyorlar, ankaralı gibi gülüyorlar. ve en güzeli de, bebe diyorlar.
herşey normalde de nasılsa öyle. mesela akbabanın evi-kendisi dizide fakirliğiyle ön planda olmamasına rağmen- 2 çekyat bir dolap.
insanlar evlerine geldiklerinde ayakkabılarını çıkartıyorlar, aynı kazağı bir kaç kez giyiyorlar. aynı zamanda, inanılmaz ankara havası yakalanmış dizide.
ankaralı gibi konuşuyorlar, ankaralı gibi gülüyorlar. ve en güzeli de, bebe diyorlar.
Beni benden alan bir dizidir. Her Pazar ekran başına kilitliyor bizi, hastasıyız ailecek.
10. bölümüyle beni benden almış, 1 saat etkisinde bırakmış, harun karakteriyle, yine ve yine ve yine ve yine koparmıştır efenim. bir yazar arkadaşın hazırladığı diyalog;
--spoiler--
bç - nie açılmadı la
harun - ne bilim bi iki kere tıkla
harun - allah allah format lazım buna ya
bç - ne formatı la
harun - ne bilim eda'yı arayım mı?
bç - (amire) sen biliyon mu?
amir - cd'yi taktınız mı?
bç - taktık!
amir - enter tuşuna bas belki öyle olur
bç - ara la eda'yı ara
harun - alo eda harun ben harun. önümde birşey varda onun için rahatsız ettik, şimdi biz bç amirim ile beraber bir cd izlememiz lazım, onu taktık ama bç amirim açamadı
bç - sanki açtın sen!
harun - evet bç amirim açamadı, bir saniye abi, hıhı tamam bir saniye, bilgisayarım, sağ tıkladım, yürüt, e garip garip sesler gelmeye başladı heh tamam açıldı
--spoiler--
--spoiler--
bç - nie açılmadı la
harun - ne bilim bi iki kere tıkla
harun - allah allah format lazım buna ya
bç - ne formatı la
harun - ne bilim eda'yı arayım mı?
bç - (amire) sen biliyon mu?
amir - cd'yi taktınız mı?
bç - taktık!
amir - enter tuşuna bas belki öyle olur
bç - ara la eda'yı ara
harun - alo eda harun ben harun. önümde birşey varda onun için rahatsız ettik, şimdi biz bç amirim ile beraber bir cd izlememiz lazım, onu taktık ama bç amirim açamadı
bç - sanki açtın sen!
harun - evet bç amirim açamadı, bir saniye abi, hıhı tamam bir saniye, bilgisayarım, sağ tıkladım, yürüt, e garip garip sesler gelmeye başladı heh tamam açıldı
--spoiler--
ekşi sözlük ile uludağ sözlük arasındaki farkı bize gösteren dizidir. ekşide dizinin olduğu gün 150-200 entry, olmadığı gün 25-30 entry giriliyor.
ulu? sol frame'e bak.
ulu? sol frame'e bak.
zeki demirkubuz filmlerini aratmayan yapım. serdar akar ın kurtlar vadisi nde yaptığı disiplinsizliği burada da yapmamasını umut ettiğim yegane dizi.
akbaba : ne dedi la?
harun : siktir git dedi.
akbaba : iyi işte ne güzel git yat evine.
(bkz: serdar akar)
(bkz: erdal beşikçioğlu)
akbaba : ne dedi la?
harun : siktir git dedi.
akbaba : iyi işte ne güzel git yat evine.
(bkz: serdar akar)
(bkz: erdal beşikçioğlu)
harun: sen bir de şişeyi görsen. çok fena olmuş şişe.
eda (seda bakan)'nın cinayet büro'ya ısrarla 'cinayet biro' dediği dizidir.
--spoiler--
19. Bölüm
HESAPLAŞMA
Ercüment Çözer, Müsteşar ile anlaşma yaptığı ihalede sorun çıktığını öğrenmiş ve Ankara'ya dönmüştür. ibrahim Akça adlı bir iş adamı, her türlü baskıya rağmen ihaleden çekilmemektedir. Ercüment, ibrahim'i ihaleden çekilmesi için ikna etmekte kararlıdır. Öte yandan Ercüment, kendisine saygısızlık yapan bir kişiyi daha öldürür. Cinayet ekibi olayı araştırmaya başlar.
--spoiler--
19. Bölüm
HESAPLAŞMA
Ercüment Çözer, Müsteşar ile anlaşma yaptığı ihalede sorun çıktığını öğrenmiş ve Ankara'ya dönmüştür. ibrahim Akça adlı bir iş adamı, her türlü baskıya rağmen ihaleden çekilmemektedir. Ercüment, ibrahim'i ihaleden çekilmesi için ikna etmekte kararlıdır. Öte yandan Ercüment, kendisine saygısızlık yapan bir kişiyi daha öldürür. Cinayet ekibi olayı araştırmaya başlar.
--spoiler--
şarapçılara nah çektikleri sahne hayli yarmıştır.
gece 2'deki tekranını izlemesi daha zevkli, daha heyecanlı dizi.
benim diyen komedi dizilerinden daha komiktir.
valla lan yarıldım 15 dakkada.
valla lan yarıldım 15 dakkada.
"biz face'te cemil gümrükçü'yü sevenler grubu kurduk, ben site yöneticisiyim amirim de site kurucusu" * harunnn, sana bayılıyorum. doğaçlama güldürükçülüğün pirisin sen...
abaza harun.
bir dek dur harun. yetişemiyorum repliklerine.
ercümentin yeni gelen kıza takıştarması an meselesi.
vursaydın amire harun.
--spoiler--
on bin yetmez on beş bin isterim
--spoiler--
bir de fahişe değilmiş. doğru fahişe değil kaltak. (bkz: orospu vs kaltak)
on bin yetmez on beş bin isterim
--spoiler--
bir de fahişe değilmiş. doğru fahişe değil kaltak. (bkz: orospu vs kaltak)
harun: ankara' da bütün evlere girmiş. yiyosa bizim eve de girsene.
harun yapıkredi world kart kullanıyor allah başka bir dert vermesin.
bu bölümde bizlere gece hayatına takılmanın bir erkeğe verdiği zararlar konulu sosyal içerikli mesaj göndermiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar