bugün
- saraca5
- saraca finch house30
- menemen9
- 500 liralık çorap giymek5
- 11 temmuz 2026 çankaya belediyesi operasyonu3
- aktroll avı2
- hint bülbülü yumurta doluluk kontrolü2
- cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden3
- bir adet malta şahini kadar kira bedeli3
- gta 62
- sözlükte sizi kim tanıyor23
- anın görüntüsü12
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak3
- eskiden doğsak bizde mi savaşa gidecektik3
- masumiyetini kaybetmeden kadınlara bakmak2
- ahmet telli9
- ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan2
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız22
- kiraz cicegi kolonyasi45
- ona bir şey itiraf et2
- kadınların bir erkekte aradığı kriterler18
- nato zirvesi nde avrupalı lidere tabanca hediyesi2
- bulgur pilavının kötü bir yemek olması10
- hiç fuhuş yaptınız mı9
- özgür irade yanılsaması ve günlük hayat3
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi6
- meyveli soda içen erkek8
- yazarların hayatlarının 1 yılını satacakları fiyat12
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi17
- 35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı8
- 2026 dünya kupası30
- mezun olunan okula yıllar sonra tekrar gitmek10
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı24
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- şişman kızla sevgili olan erkek2
- sevgili2
- sözlükçülerin en iyi 5 roman listesi15
- aylık 422 bin tl iyi para mıdır sorunsalı5
- hayatından 1 yılı kaça satarsın9
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu10
- mehmet okuyan12
- messi vs maradona7
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- hayat kalitesini düşüren şeyler2
- kim kimin fakesi10
- karşı cinste hayran olunan özellik4
- ateist6
- 43 bin entry girmek2
- karadedeler olayı5
- melkor4
içindeki reklamları dahi seyrettiğim yegane program.
6 bölümlük özet geçerek diğer türk dizilerine kapağı bırakmıştır.
bu akşamki özet geçme hadisesinin bu kadar uzamasının sebebini maça bağladığım überdizidi. behzat amirim sen özet geçme, uzun uzun izleriz biz seni.
mezarlik sahnesi ile tekrar tekrar yardirmis, yine harun'un askina karsilik bulamayinca yasadigi hayal kirikligi sahnesi ile hüzünlendirmis dizidir.
star tv de yayınlanan son dönemlerin en kaliteli türk dizisidir.
bulaşık yıkayan halkın içinden bir komiser.
çekimde kullandıkları arabaları bizim bayiden alan bir ankara polisiyesi. Reklamın iyisi olur ama kötüsü olmazmış...
her cümlenin sonuna la koymaksı cok itici la.
- komserim napalım bunları.
- merkeze götürün la.
- komserim napalım bunları.
- merkeze götürün la.
harun:
-demi kız.
-demi kız.
gözümüze soka soka 1910'u ifşa eden dizi.
harunun kredi kartı şifresi tuttuğu takımın kurulduğu yıl.
ankaragücü 1910.
ankaragücü 1910.
bu hafta yine yeniden güldürmüş dizidir.
--spoiler--
- taksit ister misiniz?
+ evet çok isterim. 12 15 ne olursa.
--spoiler--
--spoiler--
-efendim eda.
+ adam birini kaçırmış, cinayet büroyla savcıyı istiyormuş.
- niye çağırıyor bizi? adamı vursun öyle çağırsın adamı vurmadan niye çağırıyor bizi.
--spoiler--
--spoiler--
- taksit ister misiniz?
+ evet çok isterim. 12 15 ne olursa.
--spoiler--
--spoiler--
-efendim eda.
+ adam birini kaçırmış, cinayet büroyla savcıyı istiyormuş.
- niye çağırıyor bizi? adamı vursun öyle çağırsın adamı vurmadan niye çağırıyor bizi.
--spoiler--
halı sahada maç nedeniyle eve 8 bucukta vardıktan sonra hala özet verildiğini görünce hayata dair bir gülümseme yaşatmıştır. çok yaşa star diyorum efenim.
--spoiler--
son sahnede behzat'ın bakışı, "şimdi devlet memuru s.kti ebeni ercü" bakışıydı.
harun akıllanman lazım, bu lohusa* seni soyup soğana çevirecek.
akbaba'nın hikayesi geliyor, evet. ercüment de gelicek tabi. şahane bölümdü herzamanki gibi. detaylar yerinde ve güzeldi. ah şu figürasyon işini tamamlasanız daha iyi olucak. gerçi bu haftaki katil baya sağlam oynadı. *
--spoiler--
--spoiler--
son sahnede behzat'ın bakışı, "şimdi devlet memuru s.kti ebeni ercü" bakışıydı.
harun akıllanman lazım, bu lohusa* seni soyup soğana çevirecek.
akbaba'nın hikayesi geliyor, evet. ercüment de gelicek tabi. şahane bölümdü herzamanki gibi. detaylar yerinde ve güzeldi. ah şu figürasyon işini tamamlasanız daha iyi olucak. gerçi bu haftaki katil baya sağlam oynadı. *
--spoiler--
son bölümünde üniversiteden ev arkadaşımı bakkal rolünde görünce ilk defa sempatimi kazanan dizi.
tıpkı ezel dizisinin 2-3 hafta öncesinde olduğu gibi geçiş döneminde olan dizidir. asıl olaylar ercüment ankara'ya gelince başlayacak. cinayetlerin üzerine bir de dinleme cihazının bulunması bunun işaretidir zaten.
şu başlığı açtığımda görseller kısmında survivor hakan ı görmek istemiyorum. yemin ediyorum tadım kaçıyor. ben hayatımda bir diziye bu kadar yakışmayan başka bir oyuncu daha görmedim.
çıkarın şu adamı kadrodan. isterseniz yerine kahtalı mıçı yı koyun. ama bunu çıkarın. çok rica ediyorum.
çıkarın şu adamı kadrodan. isterseniz yerine kahtalı mıçı yı koyun. ama bunu çıkarın. çok rica ediyorum.
kasten öldürme suçunda tutukluluk süresini 10 yıl göstererek bilerek ya da bilmeyerek senaryosunda hata yapılmıştır.
tipler çok itici olsada sevdiriyor dizi kendisini. hal ve haraketlerde hiç yapmacıklık yok sanki adamlar kendilerini oynuyor gibiler hiç bir şey göze batmıyor. saf, duru bir duruşları var diğer dizilerin yanında.
son iki bölümü çok sıkıcı olan dizi. 19. bölümde umarım eski hareketliliğine devam eder.
avrupa yakasından sonra izlemekten keyif aldığım türk dizisi.
ayrıca şule karakteri de çok sempatik, kızı araştırdım endüstri mühendisliği okuyormuş, ben o tipten güzel sanatlar beklerdim ama olsun o da bizden, mühendis.
ayrıca şule karakteri de çok sempatik, kızı araştırdım endüstri mühendisliği okuyormuş, ben o tipten güzel sanatlar beklerdim ama olsun o da bizden, mühendis.
ben de son iki bölümdür izliyorum bu diziyi. yani öyle dizi takip eden biri değilimdir. bak gerçekten. güzel, eğlenceli. ama ben şundan şikayetçiyim. erdal beşikçioğlu'nun oyunculuğu iyi, hoş da bu adam neden hep böyle zırdeli, dobra karakterleri canlandırıyor arkadaş. bence farklı karakterleri de canlandırmalı. bilmiyorum ben öyle düşünüyorum.
bir de dün geceki bölümde geçen şu diyalogtan sonra 'tamam' dedim. 'izlerim ben bu diziyi.' ama yine de emin değilim . eheh.
--itüden buldum tamamını--
eda: ya selim'den bahsetmiyoruz şu anda senden bahsediyoruz harun. benim içimde sana karşı bir şey yok. yani ben senden hoşlanmıyorum. zorlama beni.
harun: zorlamayayım seni öyle mi? niçin zorluyorum peki ben seni?
eda: bu yaptıkların ne harun? yani benden sürekli bir beklenti içindesin. benden yapamayacağım şeyler isteme, lütfen.
harun: eda, ben yalnızca seni sevdim. başka da hiçbir şey istemedim senden. ben o mal, çankaya bebesi gibi kıvırtmıyorum. yüreğimi verdim ben sana anladın mı yüreğimi. suç mu işledim? seni zorlamış mı oldum?
eda: yapma böyle harun yapma.
harun: ya neyi yapma be! neyi yapma? ben varya ben seni gördüğüm ilk günden beri seviyorum eda. sana gittim onun gerçek yüzünü gösterdim. sen hala onu sevdiğini söylüyorsun. şimdi sorun bende mi, sende mi ha söylesene. bence sorun bende değil sende eda. tamam ben kaba olabilirim, küfür ediyor olabirim, yakışıklı olmayabilirim, ingilizce bilmiyor olabilirim; ama ben seviyorum anladın mı? ben senin için sabahtan akşama kadar past contunious tense çalıştım eda, biliyo musun? oturdum evde çalıştım. senin şu yaptığına bak. eda, diyorum ki bir kere şans ver bana, ha? tek bir tane şans ver.
eda: hayır, harun. hayır.
bir de dün geceki bölümde geçen şu diyalogtan sonra 'tamam' dedim. 'izlerim ben bu diziyi.' ama yine de emin değilim . eheh.
eda: ya selim'den bahsetmiyoruz şu anda senden bahsediyoruz harun. benim içimde sana karşı bir şey yok. yani ben senden hoşlanmıyorum. zorlama beni.
harun: zorlamayayım seni öyle mi? niçin zorluyorum peki ben seni?
eda: bu yaptıkların ne harun? yani benden sürekli bir beklenti içindesin. benden yapamayacağım şeyler isteme, lütfen.
harun: eda, ben yalnızca seni sevdim. başka da hiçbir şey istemedim senden. ben o mal, çankaya bebesi gibi kıvırtmıyorum. yüreğimi verdim ben sana anladın mı yüreğimi. suç mu işledim? seni zorlamış mı oldum?
eda: yapma böyle harun yapma.
harun: ya neyi yapma be! neyi yapma? ben varya ben seni gördüğüm ilk günden beri seviyorum eda. sana gittim onun gerçek yüzünü gösterdim. sen hala onu sevdiğini söylüyorsun. şimdi sorun bende mi, sende mi ha söylesene. bence sorun bende değil sende eda. tamam ben kaba olabilirim, küfür ediyor olabirim, yakışıklı olmayabilirim, ingilizce bilmiyor olabilirim; ama ben seviyorum anladın mı? ben senin için sabahtan akşama kadar past contunious tense çalıştım eda, biliyo musun? oturdum evde çalıştım. senin şu yaptığına bak. eda, diyorum ki bir kere şans ver bana, ha? tek bir tane şans ver.
eda: hayır, harun. hayır.
ankara'da doğup büyüyen biri olarak bi diziyi her gördüğümde mutlu oluyorum. çünkü sıkılmıştık hep istanbul'da geçen boğaz manzaralı dizilerden. dizilerdeki tiplere gelince; ankaralı insanları özellikle konuşmalarıyla yansıttıklarını düşünüyorum. başarılı, kaliteli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar