bugün
- en sevilmeyen ev işleri5
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri5
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan2
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- herkes yatsın iyi geceler9
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- neden okula gitmek zorundayız2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- ölmeyi dilemek2
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- kabataş olayı görüntüleri8
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- oğuzhan uğur12
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- slavko vincic15
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- velvet13
- matbaanın gecikmesine sebep5
- ispanya20
- 50 tl ile rolling yapmak6
- nervio11
- horoz hayası çorbası5
- aklını yitirmek4
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- 2026 dünya kupası25
- bira cips6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- tememda kenka nalaka10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- manyak olmaya karar verdim9
- laptop5
- kadim kültürler4
- ona bir şey söyle9
- futbol14
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
entry'ler (280)
Gecmişe dönmek ayni hataları yapmak ne kolaymis insan hic akillanmazmis. Benzer acilar ve tekrar doldurulan kadehler. Hep ayni olurmu yağ dediginde kaderin serefine kadeh kaldirması.
Seni sevebilirdim, Kac kisi bulabilirsin acaba kokunu bilecek?
Hep bir yanılmışlık hissi.
Gündüz vakti içki içmeye kalkmak. Sonra uyumak uyaninca bir daha içmek kimseninde sen napiyorsun dememesi.
Hiç yapacağımı aklıma getirmediğim bir şey yaptım, spor salonunda beğendiğim çocuğu çıkışta caminin orada bekledim ve arkasından takip ettim. Aynı filmlerdeki gibiydi sessiz, heyecanlıydı birden arkasını döndü ve saklandığım yere doğru yürümeye başladı ben kesin beni gördü şimdi napacam diyerek yere kapaklandım ve geçmesini bekledim 1 metre arayla yanımdan geçti dönüp baksaydı apaçık oradaydım. Tekrar takibe başladım bi baktım benzin adlı kafeye girdi şaka gibi bütün emeklerim boşa gitmişti .Evini öğrenemediğim gibi beni görüp görmediğinden de emin olamadım. Neden mi bütün çabam bir gün sporu bırakırsa ki yaz geldi bıraktı evini biliyim (sanki gidip nöbet tutacam kapıda) gidip bir merhaba deseydim cool gözükmekten biraz kendimi sıyıra-bilseydim bunların hiç birine gerek olmayacaktı. Şimdi tweet hesabını öğrendim ordan takip ediyorum. Ama hala bir merabam yok çok mu acınacak durumdayım sözlük.
gerçekle yüzleşmek.
yabancı kızlarla seks yapıp ilişki yaşadığını zanneden türk erkeğinin olası muhtemel sorunsalı.
ilk değildin, sonda olamiyacaksın.
geçmişteki saf haliniz.
her gördüğümde midemin ayağa kalmasına sebep olan şahıstır. bu nasıl bir iticiliktir yarabbim. ses tonu, bakışları, hitap şekli önce aynaya bakıcan sonra sevmeye kalkacaksın.
sıla/ vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz.
kendinize acımayı bırakmadığınız sürece hiç bitmeyecektir.
3 ay süredir kullandığım ilaçtır. fakat eğer içmek istiyorsanız çokta engellediği söylenemez. şayetki şuan bile 3. duble rakımı içmekteyim. artık gerisini siz düşünün.
bu halil denen embesil nasıl hala anlamadı nişanlısının ona karşı olan duygularını. kız biraz önce kusmuş gibi bakıyor çocuğun suratına. pes doğrusu. bu cansununda emir takıntısı fazla kaçtı artık valla DSM 4 göre OKB' yi aştı bile durum.
film başlarda iyi gidiyor taki gizem ortaya çıkana kadar. hönk oluyorsunuz, bumuydu yani diyorsunuz. evet ilginç değişik olmuş ama siz daha farklı bir beklenti içerisindesiniz çünkü film öyle seyrediyor genelinde. tahmin etme şansınız yok çünkü yönetmen aralara sıkıştırmamış bazı şifreleri. o yüzden 6. his gibi bir film beklemeyin onun çok altında. olmuş diyemeyeceğim anca eh işte diyebilirim. sıkı bir sinema izleyenseniz sizi sarmaz ama arada bir takılansanız hoşunuzada gidebilir.
değerdi.
evet yine bir gece daha herseferkinin bir başkası buda. bu geceler yakıyor insanı. soğuk yatağa girmek zor geliyor belkide. içmeden olmiyor be ustam. girilemiyor o yatağa. sızmadan uykuya dalınmıyor. aşkın sahtesi bu kadar acıtırken gerçeği napar acaba adamı.
önce biriyle flört edersin evet onu unuttum dersin sonra onun yerine bir başkası alıcak diye üzülürsün. anlarsınki eskiler hiç bir zaman unutulmaz. sadece hafifler hafızandaki yeri.
bu kız adını feriha koydukları hiçmi oynayamaz suratınca hiç mi mimik olmaz bir insanın bu nasıl bir ifadedir haftalardır değişmedi. tamam üzgünsün anladık ama tek bir ifadeyle geçiştirilmezki koca bir bölüm. birde bunun babası var bunca zaman istanbulda etilerde yaşa hiç mi geliştirmez insan kendini kızı üniversitede okuyor onun derdi kızı bir an önce başını bağlamak. bekaretini korumak. tek derdi bu.
1. türk erkeklerinin sevişmeyi bilmemeleri.
2. türk erkeklerinin sevmeyi bilmemeleri.
3. türk erkeklerinin kadına nasıl davranacağını bilmemeleri.
2. türk erkeklerinin sevmeyi bilmemeleri.
3. türk erkeklerinin kadına nasıl davranacağını bilmemeleri.