bugün
- melih gökçek soruşturması ne oldu18
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- ortada bir yolsuzluk olmaması7
- adam yine kazanacak3
- heyt bey'nin fon olayından para kazanmış olması7
- nihat genç5
- albea var mı abi düşük kilometreli5
- sözlük yazarlarının kombinleri3
- matkabın var mı diye mesaj atan kız4
- romanya52
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis8
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması2
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- sözlüğün meme platformuna dönmesi5
- otel odası10
- türkiye24
- yüksek enflasyon3
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli14
- almanya25
- karton toplayan çocuk16
- fatma betül sayan kaya39
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi14
- roketsan'ın karaok füzesinin hava hedefini vurması2
- sözlükteki ayakçılar10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- sözlük kızlarının ojeleri16
- dünya61
- yağmurlu havalarda yapılabilecek en güzel şeyler2
- flört uygulamasında eşleşme algoritması3
- 8 dakikadır entry girilmiyor3
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- tulumba tatlısı3
- kadınların sapık olması10
- fatma betül sayan kaya'nın yeni partili çıkması4
- nick vermeden bir yazara seslen14
- meme yalarken düşünülen şeyler4
- nikola tesla'nın kürt olması10
- hiçbir şeyin sarmaması10
- ikiye on kala2
- cedidacer7
- sözlüğün tek ve mutlak hakimi4
- charlie chaplin'in sesi2
- yunanistan12
- anın görüntüsü31
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- amerika birleşik devletleri31
- nerde o eski türk dizileri2
- açılı nude5
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
dizi hakkında tek eleştirim vardı. o da emrah serbesin özellikle son dönemlerde kürtçülük pompalaması. hani derin devlet eleştiriyordu, mafyalar falan. hani çoğunlukla sağpa vuruyordu dizide. bunlarda çok rahatsız etmiyordu. ama bir süre sonra işin ayarını kaçırdı. o adamda da öyle bir huy var. sonuçta tüm toplum tarafından izlenen, sevilen bir iş yapıyorsun ama sonunda getirip birşeyler dayatmaya, mesajlar vermeye kalkıyorsun. olmaz. sürekli mesaj kaygısıyla iş yaparsan ve verdiğin mesaj da alenen bir taraf tutup kolluyorsa işin de içine etmiş olursun. emrah bunu yaptı dizide.
yeniden başladığım ve ankara özlemimi gideren dizi.
ulan tekrar başlasam mı demekten delirdiğim dizi.
üşüyoruz. geri dön..
efsane dizi.
efsane dizi.
Behzat Ç., Emrah Serbes'in oluşturduğu, Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı hayalî(kurgusal) karakter.
Türkiye' de yayınlanan en iyi dizidir. Televizyonda yayınlandığı dönemler kitabını okuduğum için izlememiştim, her iki kitabını da bitirdikten sonra bir bakayım dedim. Genelde kitabı olan şeylerin film yada diziye dönüştürülmüş halini pek beğenmesemde bu bambaşkaydı. Belki 4 kez bitirmişimdir. Hala Zaman Zaman bir kaç sahnesini açar izlerim.
Ocak ayında dönmesi beklenen dizi. Efsanedir.
gerçekçilik üzerine kurulu bir düzen eleştirisiydi.
gayet de başarılı diziydi.
o gri atmosfer hangi dizide var biri söylesin.
size kiraz mevsimi, her zaman aşk, kiralık meşk falan lâzım.
gayet de başarılı diziydi.
o gri atmosfer hangi dizide var biri söylesin.
size kiraz mevsimi, her zaman aşk, kiralık meşk falan lâzım.
kesinlikle türk dizi furyasında apayrı bir yere sahiptir. kült kelimesi biraz abartı olabilir ama tarif uygun. seveni tam sever. sevmeyeni de nefret eder.
asi ergen dizisi.
bir tane asi polis, bolca küfür ve bir tutam bira. Behzat ç niz hazır. Hayır kötü diyenler içinde şu,bu vs dizileri izleyin diyor selena ile büyüyen asalak nesil.
tanım: dizi olmaya çalışan dizi.
bir tane asi polis, bolca küfür ve bir tutam bira. Behzat ç niz hazır. Hayır kötü diyenler içinde şu,bu vs dizileri izleyin diyor selena ile büyüyen asalak nesil.
tanım: dizi olmaya çalışan dizi.
Vasat dizi. Senaristi de içeri girdi artık tamamen kurtulduk. Evet.
gayet de güzel dizi, beğenmeyen gitsin arka sokaklar, akasya durağı izlesin.
emrah serbes dingilinin cinayet gibi bir kazayla " bitirdiği " dizi.
bu dizi artık iflah olmaz.
bu dizi artık iflah olmaz.
Senaryosu, doğal konuşmaları ve oyuncu kadrosuyla kendine çeken güzel bir dizidir. Sırf alkolden hoşlanmıyorsunuz diye "Türk polisini alkolik gösteriyor" gibi saçma lafları da bırakın artık lütfen. Orda farklı huyları olan bir sürü karekter vardı. Harun karekterine bakıp "türk polisini obez gösteriyor" diyen görmedim hiç. Cevdet'e bakıp "türk polisi sünepe gösterilmiş" veya selim'e bakıp "türk polisi karaktersiz gösterilmiş" diyeni de. Çünkü bunlar diziye renk katan birbirinden farklı karakterler ve hiç birinin türk polisini temsil etmek gibi bir misyonu yok.
Allah ım kafalara bak. Senaristi 2-3 insanı öldürdü diyor. Diziyle ne alakası var lan?
Tanım: Türkiye tarihinin en iyisi.
Tanım: Türkiye tarihinin en iyisi.
yıllar önce, fetö'nün güçlü dönemlerinde korkmadan gerçekleri söyleyen ve belki de bu yüzden kapatılan polisiye bir dizi.
iğneleyici birçok sahnesi vardır. aklımda kalanlardan biri ise şu:
+"abi" valla ben bir şey yapmadım.
-"abi" değilim lan ben polisim!!
iğneleyici birçok sahnesi vardır. aklımda kalanlardan biri ise şu:
+"abi" valla ben bir şey yapmadım.
-"abi" değilim lan ben polisim!!
abartılmış balon bir karakter.
Bu dizi polisiye olarak düşünülebilir muhakkak ancak bu dizi esasen insan olmakla ilgiliydi. Ben bu nedenle overrated bulan kitlenin insanlığını sorguluyorum kimse kusura bakmasın.
çok sevilen bir dizi. neden mi? müsaadenle birkaç tane sıralayalım;
- dizide oyuncular eve girerken ayakkabılarını çıkarır
- dizinin ana karakteri bir kahramandır. ama mutsuz, sorunları olan, harikalar yaratamayan, kendi derdine çoğu zaman dermen olamayan bir kahraman. yani senin, benim gibi.
- dizideki mekanlar, köşkler, hanlar, hamamlar, kervansaraylar değildir. tavuk dönercidir, mamakta bir gecekondudur, sakaryada senin içtiğin bir meyhanedir.
- dizideki karakterler, adım başı rastlanan cinstendir aslında. harun gibi şişman, akbaba gibi ketum, hayalet gibi kurnaz, behzat gibi psikopat.
- dizi, polisiye türündedir. türkiye'de geçmektedir. polislik mesleğinde olan bitenler vardır dizide. yukarıdan müdahaleler, yolunu şaşırmış polisler, mesleğin baskısı altında ezilen meslektaşları.
aslında madde madde yazmaya da gerek yok sanırım.
behzat ç, olabildiğince gerçektir. olabildiğince samimidir. olabildiğince bizdendir. bu yüzden bu kadar sevilir.
- dizide oyuncular eve girerken ayakkabılarını çıkarır
- dizinin ana karakteri bir kahramandır. ama mutsuz, sorunları olan, harikalar yaratamayan, kendi derdine çoğu zaman dermen olamayan bir kahraman. yani senin, benim gibi.
- dizideki mekanlar, köşkler, hanlar, hamamlar, kervansaraylar değildir. tavuk dönercidir, mamakta bir gecekondudur, sakaryada senin içtiğin bir meyhanedir.
- dizideki karakterler, adım başı rastlanan cinstendir aslında. harun gibi şişman, akbaba gibi ketum, hayalet gibi kurnaz, behzat gibi psikopat.
- dizi, polisiye türündedir. türkiye'de geçmektedir. polislik mesleğinde olan bitenler vardır dizide. yukarıdan müdahaleler, yolunu şaşırmış polisler, mesleğin baskısı altında ezilen meslektaşları.
aslında madde madde yazmaya da gerek yok sanırım.
behzat ç, olabildiğince gerçektir. olabildiğince samimidir. olabildiğince bizdendir. bu yüzden bu kadar sevilir.
Ulan böyle polisler vardı da biz mi sevmedik..
"unutmak kelimesi undan çıkmış. bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış. hatırlamazmış. sonra unuttuğunu unuturmuş. ben unutmak istiyom la. her gün ne zaman unutcam diye soruyom kendime, her sorduğum zaman da her şeyi yeniden hatırlıyorum ben, daha net. unutamıyom ben."
https://www.youtube.com/watch?v=yclN6-TkT4E
https://www.youtube.com/watch?v=yclN6-TkT4E
Eskiden aklıma güzel şeyler geliyordu behzat ç. Denilince. Şimdi sonunda t olmayan bir orospu çocuğu geliyor sadece.
Orospu çocuğu! Sonunda t yok!
Orospu çocuğu! Sonunda t yok!
Uzun geceler boyunca, düşünü sardım doyunca
Kurak mevsimler boyunca, nergis düşledim doyunca
Derdine derman olup, gönlüne ferman olup
Fikrine kurban olup, seyrine hayran olup
Biraz buruk biraz garip, haberlerin doyurmuyor
Yanındayken kolay elbet, sen olmadan uyunmuyor
Yanındayken kolay elbet, sen olmadan uyunmuyor.
Dizelerini getirir aklıma, bir de Harun, hepimiz biraz Harun değil miyiz aslında.
Yanındayken kolay elbet, sen olmadan uyunmuyor
Yanındayken kolay elbet, sen olmadan uyunmuyor.
Dizelerini getirir aklıma, bir de Harun, hepimiz biraz Harun değil miyiz aslında.
emrah serbes'in 3 kişiyi öldürerek sonsuza kadar bitirdiği dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar