entry'ler (62)

günün karikatürü

(img:#1599071)

günün karikatürü

(img:#1588159)

günün karikatürü

(img:#1586995)

bakire misin diye soran erkek iticiliği

bir erkek kendi dikkat etmiyorsa sormamalidir ama dikkat ediyorsa sormak en büyük hakkıdır. olay zar gibi fiziksel bir durum değildir. olay bekareti kaybetme aşamasıdır ki onu kaybettikten sonra kaç kere olduğu ve neler olduğu da şüphelidir. bir erkek ilerde eşinin, belki de çocuklarının annesinin bir sürü erkeğin altına yatmış, başka erkeklerin altında terlemis olmasını istemiyor olabilir. bu da bir tercihtir.
bu şekilde yaşayanlara saygı duyulması gerekir ama bekarete önem verenlere de bir o kadar saygı duyulmalıdır.

karısı için çalışan erkek

aile kavramının her şeyden önemli olduğunu düşünen erkektir.

günün karikatürü

(img:#1584536)

sözlük yazarlarının ösym fotoğrafları

kampüs girişlerinde, herkesin birbirinden habersiz ve senkronize bir şekilde öğrenci kartının fotoğraf olmayan tarafını göstermesine sebep olan fotoğraflardır.

yazarların saat fotoğrafları

Tamam vurmayın ya da vurun gerçek bu ben napayım.
görsel

günün karikatürü

(img:#1583029)

ideal banyo yapma sıklığı

her sabah 5:45te. 6dan sonra da yola çıkıp Ankara ayazında otostop çekiyorum. çivi gibi başlıyorsun güne. sıkıyorsa başlama.

sigara kokusu

asla dayanamadığım, iğrenç koku. içen içsin ama uzak dursun. babam dahil sigara kokan insana yaklaşmam, otobüste yanıma otursa kalkarım. sigara içen bir arkadaşın evine gittiysem kendi evime gelir gelmez üzerimdekileri çamaşır makinasına atarım. yanında içilirken neyse bir şekilde uzaklaşıyorsun ama yanında olan kişi önceden içmiş ve küllük gibi kokuyorsa işte en kötüsü o.

hiç aşık oldun mu

birkaç kişiye alıştığım, hoşlandığım hatta sevip, değer verdiğim oldu ama hiç aşık olmadım. aşık oldum diyenler de genelde aşık olduğunu sananlar ama sadece karşısındakiyle zaman geçirmeye alışanlar. aşık olduğum zaman nasıl anlarım onu bilmiyorum. böyle bir devirde zor gibi orası ayrı.

hande erçel güzelliği

güzel ya da güzel değil diyemediğim bir kız. ortalamanın biraz üstü bir güzelliği var gibi ama o güzelliğin arkasında değişik bir iticilik var. benim için olmayan güzelliktir.

gülümseten fotoğraflar

görsel

günün karikatürü

(img:#1582298)

suriyeli gençlere subay olma imkanı

her geçen gün, daha kötü ne olabilir ki? derken her defasında şaşırıyorum. sadece bir troll beyanı ama bunlarda da ülkenin amina koymaya yönelik fikirler bitmiyor arkadaş.

günün karikatürü

(img:#1581147)

anın görüntüsü

Ankara'da hava fena daha da ısınmaz artık.

görsel

dinsiz biriyle evlenir miydiniz

ben Müslümanım diyen biri evlenmez çünkü islamda uygun değil. konuya çok yanlış bakan yazarlar var. konu insanları yargılamak değil ömür geçirecek bir eş seçmek. başkasına zararı olmadığı sürece, kimsenin inanışı ya da inanmayışı kimseyi ilgilendirmez ama evlilik gibi çok önemli bir konu da eş seçerken dikkat edilmesi gerekir. inanmıyor olsam kendimden eminim inanmayan birini seçerdim çünkü ilerde sorun yaşamayız. en başta böyle büyük bir konuda ayrışan insanlar evlenmemeli ki ilerde çocuk olsa yetişme tarzında bile bir ton sorun yaşanır.

bir kadının en güzel aksesuarı

güzel bir yüz. bir de beyaz ten üzerine ela göz olursa gerçekten tatlı oluyorlar. insanın o güzel yüzü ellerinin arasına alıp sıktırası geliyor.
© copyright 2005 - 2026