bugün
- gammazı ispiyoncu sanmak11
- merfulu gitmesin kampanyası15
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor12
- beni seven yazarlar10
- gammazların tarafsız olması gerekliliği12
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- kız nick altı meriçleri7
- ismet inönü hain midir sorunsalı5
- arabayı yavaş süren tipler12
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- öykü serter7
- hatırladığınız en eski anı7
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- debe'nin nick altı entry dolması7
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- gammaz yazarlar lokali5
- uludağ sözlük için öneriler8
- apoya küfür edince kuduran kürtçü5
- liseden arkadaşlar6
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- gammaz olmayı bir halt sanmak3
- yapay zeka moderatörü5
- ismet gürbüz5
- sanat sepet tayfa4
- cuheyman el uteybi4
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- 20 ağustosta boşalma davam var4
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi3
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
- tamer karadağlı5
- queen feristah9
- birader beyler birader baylardır2
- erkek karısına itaat etmelidir3
- arkadaşlar bu arada ben de gammazım3
- şarj başlığını ayrı satalım2
- gammazların çok kötü insanlar olması2
- zam var diye gece benzinciye gitmek6
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- online yazarlar neden yazmıyor11
- tahsildaroglu peyniri3
- 60 yıllık ömrümün kalması4
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- true çaylak olsun kampanyası13
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- sarhoşken sokak hayvanlarıyla arkadaşlık etmek4
- tarık tarcan5
- winrar vs zip vs 7z2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj9
bebeler altlarina sicacagi zaman etrafa da sicmasin diye popolarina baglanan bez.
bebeklerin sıçma veya işeme isteklerini belirtme kaabiliyetleri olmadığı için, gönüllerinden geldiği gibi davranmasını sağlayan aparat.
çocuğunuzun tuvalet alışkanlığı kazanana kadar içine sıçıp, işemesi için uğruna küçük bir servet harcanan pratik bir gereç.
-canlı tuvalet,
-insanları kendinden uzaklaştırma aparatı,
-kullan-at tuvalet,
-"ben giderim o gider,arkamda tin tin eder" olayının kahramanı pis kokulu dost,
not:2 yıl boyunca alınan bezin parası ile en güzelinden,en mekaniğinden,en altın varaklısından bir klozet alınabilinir.
-insanları kendinden uzaklaştırma aparatı,
-kullan-at tuvalet,
-"ben giderim o gider,arkamda tin tin eder" olayının kahramanı pis kokulu dost,
not:2 yıl boyunca alınan bezin parası ile en güzelinden,en mekaniğinden,en altın varaklısından bir klozet alınabilinir.
(bkz: boklu bebek bezi)
insana ister istemez '' lan eskiden bebek bezi mi vardı? '' diye düşündüren madde.
(bkz: masraf)
alışan için aman nedir bebeğin boku denip, ortadan hemen kaldırılmayan, bu işlerden uzak olanın, bu da nesi gözüyle baktığı, popo sarmalı.
kaka muhafaza aracıdır.
günde 6-7 ile başlanıp zamanla alışveriş listesini terk eden önemli bir masraf kalemidir. fiyat paketteki bez adedine bölünerek fiyatın uygunluğu test edilir. eğer çok uygunsa savaş çıkacakmış gibi bolca alınır. her şeye rağmen kullanım yönünden büyük kolaylıklar sunar.
hayatımızdaki ilk özgürlüktür doyasıya altımıza yapabilmektir.
bunun fiyat değişkenleri muazzam 10 liradan 30 liraya kadar değişiyor. bence en iyisi primanın premium serisi. çünkü bildiğin tamamı pamuk. ama yine de ebeveyn olarak ne yaparsan yap en iyisi deyip %100 pamuk olanını da alsan, bebeğin götü ne tercih ederse onu kullanıyorsun. fiyat/performans oranı falan yok yani. doğmadan evvel gidip eczanelerden bedava olarak 3lü 5li paketlerden alıp kullanacaksın hangisi götte kızarıklık yapmazsa ona devam.
eskiden elde yıkanırmış.
Victoria döneminin ingilteresinde 3 günde bir değiştirilen temizlik bezidir. 3 gün boyunca aynı bezle dolaşan çocuk...
10 çocuktan 1'inin 18 yaşına gelebildiğini düşününce hijyenin önemini yeniden anlıyoruz.
10 çocuktan 1'inin 18 yaşına gelebildiğini düşününce hijyenin önemini yeniden anlıyoruz.
türkiye'de yıllık cirosu 1.5 milyar tl dir.
Çok pahalı olan nesne. Evet.
Pahalıymış.
Sıçılan bir şey için fazla pahalı. Evet.
Pahalıca. Bu yüzden Bebekli ailelere ziyarette, bolca hediye edilmeli. Destek babında.
Ciddi bütçe ayırmak gereken, nihayetinde b.ku, püsürügüyle çöpe gidecek olan bebek bağı.
43533553 çeşidiyle, ebeveynlerin aklını kariştırmaya, ceplerini boşaltmaya yemin etmiş, fırsattan istifade eden cingöz bezdir.
Birileri şuna haddini bildirmelidir artık!
43533553 çeşidiyle, ebeveynlerin aklını kariştırmaya, ceplerini boşaltmaya yemin etmiş, fırsattan istifade eden cingöz bezdir.
Birileri şuna haddini bildirmelidir artık!
serbest çağrışım: (bkz: bez bebek)
(bkz: bez bebek)
40 tanesi 200 liraya satılıyor. dar gelirliyseniz gerçekten ağır gelir.
Bebek bezi seçme konusu bazen gerçekten insanı zorlayabiliyor her markayı denedik nerdeyse ama tam içimize sinen pek olmadı ilk cocugumda molfix oksijen kullanmıştık çok memnunduk cildi daha rahat kalıyodu pişik sorunu da yaşamamıştık geri gelmiş olması sevindirdi beni bitsin evdekiler hemen alıcam ben yeniden güzel olmuş gerçektende.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar