bugün

entry'ler (159)

ilk buluşmada sevgilisine mangal yakan erkek

adam gibi adamdır gerekeni yapmış rol yapmamıştır...

ev kredisi çeken asgari ücretli

Banka banka gezerken bir arkadaşım önerdi fuzul topraktan’ı bankalara emlakçılara o kadar para ödemektense aslında olay basit; konutun arsa payına girip inşaat masraflarını zamana yayarak ödüyorsun, krediyle falana uğraşmadan kira öder gibi yavaş yavaş kendi dairenin sahibi olmak harika bir fikir bence Şu dönemde ev sahibi olmanın en mantıklı ve eli yüzü düzgün yolu bu gibi duruyor….

ibrahim hacıosmanoğlu

ultra zengin bir karadenizli daha

ilişkilerde yapılan en büyük hatalar

yalan söylemek tabiki

türkiye'de iyi bir insan olmak

zor bi şey olsa da imkansız bi şey değil.

yemek ücreti

Sadece yıl baz alınmayıp gıda sektörüne gelen zamlarla iyileştirme yapılması gereken yemek ücretidir. Çünkü yıl başında yapılan zam yılın ortasında eriyip gidiyor.

hayat finans

Ben hayat finansa geçeli bir kaç ay kadar oldu, hesap açılışı falan tamamen telefondan oldu uğraştırmadı katılım bankası olması da tercih sebeplerimden biriydi uygulaması karışık değil günlük bankacılık işlemlerini rahatca yapabiliyorum özellikle şubeye gitme derdi olmaması güzel kampanyaları da fena değil şimdiye kadar ciddi bir sorun yaşamadım kusursuz mu değil ama şu an için memnun kaldığım bankalardan biri diyebilirim kesinlikle, zaten uygulamayı açıp işlemi halletmek birkaç dakka sürüyor o da hoşuma gidiyor

ev almak

Son dönemde Fuzul Topraktan’ın 5K kampanyası baya popüler oldu. Banka kredilerinin ve faiz oranlarının ulaşılamaz seviyelere çıkması, bu firma ve kampanyaya olan ilgiyi doğal olarak artırdı, şahsi fikrim hem güvenilir eksi bir şirket hemde aslında kredisiz, kefilsiz, bankasız ve taksitle konut edindiriyorlar, tercih sebebi cidden.

avrupa birliği

bizi almazlar boşuna uğramasınlar derdi bir adam bir zamanlar....

fuzul topraktan

Fuzul Topraktan'ın yeni kampanyası 5k kolay konut aslında baya kolaylık sağlıyor. Fuzul Tasarruf Finansman ile birlikte geliştirdikleri bu yeni kampanyada ilk önce %25 peşin, daha sonra 9 ve 18 ayda ara ödemeler alınıyor. Konut %50'sini de 60 ay faizsiz vadelendiriyorlar. Faiz yok banka yok mütahit yok ee tabi dolayısıyla da fiyatlarda ona göre oluyor. Elinde bir miktar parası olan bunun değerini korumak isteyen veya yatırım yapmak isteyen ya da sadece konut sahibi olmak isteyen ne hepsi için gayet uygun.

uyuma şekilleri

kolumu yastığın altına sokmadan uyuyamam ...

ev almak

mülk sahibi olmanın giderek zorlaştığı bu dönemde fuzul topraktan projesi arsa payı alarak inşaat maliyetine konut sahibi yapma vaadiyle piyasada ciddi bir alternatif sunuyor bu sistem sayesinde. banka faizi ödemeden ve müteahhit kârını ödemeden ev sahibi olmak isteyenler için oldukça mantıklı bir finansal model gibi duruyur.

israil askeri

köpek desek köpeklere hakaret olur

katılım bankası

katılım bankası arayışım neticesinde hayat finans dijital katılım banksından hesap açtım. aslında baştan çok ön yargılıydım ama uygulama hızı ve arayüzü sayesinde şaşırtıcı bi şekilde kolay diyebilirim. özellikle avantajlı hesap mevzusu benim gibi hem nakit akışını yönetip hem de birikimi değerlendirmek isteyenler için ideal bence… vade bekleme zorunluluğu olmadan kar payı alabilmek bence büyük lüks çünkü insanın ne zaman nakite sıkışıcağı belli olmuyo. masrafsız olması ve tamamen mobilden yönetilmesi de cabası.

ek kart dezavantajları

Oğluma (14) ilk önce ek kart çıkarttık 1 sene kullandı okulda kantinde markette falan ama ek kartta şöyle bir sorun var istediği yere harcayabiliyor yani oyuna da harcayabilir limiti kadar ayrıca 2 adet kart aidatı ödemek gerekiyor sonra hayat finanstan biz kart çıkarttım bunda her sektöre ayrı ayrı limit konulabiliyor istenilen sektörler kapaılabiliyor total harcama limiti de konulabiliyor biz karttan memnunuz hem çocuk memnum hemde ben tam kontrol oluyor.

kurtlar vadisi nizamettin

kendini son ana kadar çok iyi sakladı. ama son sahnelerde yavaş yavaş fire vermeye başladı.

bayram

nereden nereye dedirten durumdur. eskiden arife günü bayramlık almak için bütçe ayarlanmaya çalışılırdı; şimdi iş yerinin verdiği ticket gift hediye kartı ile beymen'den boyner'e civil’den defacto’ya kadar gezilip bayramlıklar diziliyor, üzerine bir de marketten şeker çikolata alınıp eve dönülüyor. önceden böyle hediye kartı uygulamaları pek yoktu ama şu an çalışanın sırtındaki yükü alan en mantıklı uygulamalardan biri haline geldi.

yaya geçidinde duran araç

durmasa mıydı? olması gerekeni yapmış insan. tabi biz kurallara uymayanlara gördüğümüz için bize muhteşem bişey yapmış gibi geliyo.

albayrak finans

Banka ve kredi işlerine bulaşmak istemeyenler için çin Albayrak Finans'ın konut ve araç finansman sistemi bence mantıklı. Olayın en güzel yanı, dilediğin şehirden kendi seçtiğin evi veya aracı bu sistemle finanse edebilmen, ayrıca firmanın BDDK lisansı olması da kafadaki soru işaretlerini gideriyor faizsiz falan ev araç sahibi olmak isteyenler bi göz atabilir Albayrak Finans’a

flörtle mesajlaşırken telefonu yatağa fırlatmak

yapmışlığımız vardır
© copyright 2005 - 2026