bugün
- habire1275
- izmirli kızların verici olması34
- habire12 adamdır37
- ben geldim naneler13
- sssilvermist22
- yazarların almak istediği hediyeler4
- claudian clouds kadındır12
- japon denince akla gelenler2
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- cilgincapkin13
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- anın görüntüsü18
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- deccal'in sozluge gelmesi10
- küs insanları barıştırmak3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- ben senin yerinde olsam5
- bir ay çaylak olmak4
- gece sokağa çıkıp auuuu diye bağırmak3
- lionel messi6
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar7
- sözlükteki kavganın amacı5
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu5
- arap gel oğlum5
- en sevilen su markası3
- yarası olan gocudur5
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- sözlüğün en güzel kızıyla çıkmak2
- suca suruklenen cocuk7
- sabahın 4 ünde parkta bir bankta oturan küçük kız2
- mutlu ama uzak olsun3
- şu anda çalan şarkı2
- temmuz6
- yorgun mermi13
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- burhaniye6
- nickten isim tahmini yapmak25
- hiyeroglif dilleri2
- sakız falı2
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- vincent van gogh5
- aslan3
kendisine 2 hafta tanıdığım yazar, gezsin dolaşsın, piyasa yapsın sonra sozlugun basına hadi bakayım...
(bkz: samimiyete güvenerek bir yumrukta devirebilecek kişiyi azarlamak)*
(bkz: samimiyete güvenerek bir yumrukta devirebilecek kişiyi azarlamak)*
arada sırada atıştığım uuser.sen gidince ben kiminle atışacağım ayar verirken nasıl mutlu olucam artık ve güle güle dediğim yazardır.
yazdığı entrylerle tamamen alakasız olan yazar.kim kiminle nerede ne yapıyor oyunumuzu şenlendiren yazardır. (bkz: baybars x kişiyle baybarsların evinde)*
sözlükten ayrıldığına çok üzüldüğüm, bugün zirvede görünce çok sevindiğim, sempatik, hayat dolu, ortama çok kolay ayak uyduran, sözlük dışındaki hayatında kendisine başarılar dilediğim bünye.
mogolları iki defa (ikincisinde hulaguyu) yenmis, kıpcak kokenli memluk hukumdarı. anadoluya mogolları cıkartmak icin gelmis, elbistan savasında mogolları bir daha yenmis ancak vezir muiniddin pervane'nin korkaklıgı yuzunden geri donmustur. bu olaydan sonra mogolların anadoluda 150-200 bin kadar insan oldurdugu soylenir. turbesi samda umeyye camii'nin yanında.
BEN LAFA BAKMAM DELiL iSTERiM DEDiĞiM YAZARDIR. AYRICA BiR MiKTAR BOLU GEREDE iLEN BAĞLANTIM MEVCUTTUR...
hem makarna, hem pilavda ve hatta hünkar beğendide kapışacağım yazar*dır
makarna konusunda 30 yıllık ev hanımlarından daha büyük bir tecrübeye sahip olan yazardır. *
makarnayi benden iyi yapamaz dediğim yazar. kapışalım hodri meydan diye de eklediğim yazar...
ayrıcana dalyayı benimlen yapan bahtiyar yazar...
ayrıcana dalyayı benimlen yapan bahtiyar yazar...
iyi insan, iyi yazar, "yahu bu adamın neden seviyorlar" diye kıskananlar, "neden bu adamın nickinin altında bu kadar entry var da benimkinde yok" diyenler baybars'a bok atmadan once kendi yazdıklarını, davranıslarını gozden gecirmeli
edit : he bir de bok atıyorum populer oluyorum ekolu vardı, belki konuyla alakalıdır, hayırlı olsun
edit : he bir de bok atıyorum populer oluyorum ekolu vardı, belki konuyla alakalıdır, hayırlı olsun
vücut geliştirme sporu ile ilgilenmesinden dolayı, insanlar tarafından görüntüsü itibariyle pek fazla dolu bir insan değilmiş gibi görülebilecek biri olabilir (genelde böyle bir kanı vardır, vücut geliştirme ile uğraşanlar pek dolu insanlar olmaz gibi), ama sözlük bana bunun tersini çok net bir şekilde ispatlamıştır. her konudaki geniş bilgi dağarcığı, konular hakkında net ve savunduğu fikirlere sahip olması, bu fikirlerinin bir temelinin olması, siyasetten gündeme, spordan sosyolojiye, felsefeden sağlığa, bilimden ne bileyim her türlü şeye mantıklı fikirler ve cümleler ile dalabilmesi, her aklından geçeni söyleyebilecek bir özgüvene sahip olması ama bunun yanında insanlara olması gerektiği çizgide davranması ile çok takdir ettiğim biridir. hani belki zirvelerde çok fazla sohbet etmemişizdir, nereden tanıyorsun o zaman diyebilirsiniz ama zirvelerde yapılan sohbetlerden çok fazlası paylaşılır sözlük entrylerinde. hiç bir entrysini kaçırmadığım, düşüncelerini ve tarzını çok beğendiğim birisin. hep böyle kal.
baybars'a öncelikle uludağ sözlük tavla zirvesi için önerdiği isim olan eftelya için teşekkür ederiz.kendisi tavla üstün bir başarı göstermiştir, nargilesini tüttürmüştür. sempatik tavırlarıyla gönüllerde taht kurmuştur. ama devedikeni'nine yenilmekten kurtulamamıştır. olsundur, iyisindir, bir dahakine arkandayızdır. * * *
7 temmuz sözlük fasıl zirvesinde tanışma fırsatı bulduğum
güzel insan.
güzel insan.
yahu hem sesiz hem sakin ama insan konuşmakta istiyor kendisiyle.. çok istedim fasıl zirvesinde şöyle yaklaşayım bir iki sohpet edeyim, olmadı...sempatik, sıcakta, saçları ve havası da cool ama bişey var anlayamadım...*
omuz genişLiğinin 170 cm oLması ve cooL bir edada etrafa yarıcı bakışLar atması nedeniyLe beni korkutan yazar...ayrıca omuzLarıyLa sözLüğün badigardı oLması oLasıdır * tanıştığıma memnun oLmuşumdur...diğer zirveLerde görüşmek diLeğiyLe *
saçLarımı kıskanmaması beni üzmüştür...sen o saçLara kurbanoLdur *
saçLarımı kıskanmaması beni üzmüştür...sen o saçLara kurbanoLdur *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar