(#1432454)

(not: kendisi şunu (bkz: keserim ulan topunuzu/@baybars) silmedikçe ben de bunu silmeyeceğim.)

meali: insanlara empati yaptırmak için çırpınıyorum, iylik meleğiyim evet.
(#1432255) nolu entrysi ile hepimize ahlak, hoşgörü ve mantıklı cümle kurma dersi vermiş uzlaşı insanıdır.
baybars bir sultan adıdır. bu sultan da iyi bir sultandır.
ockham'ın usturası başlığıyla beni hayretlerde bırakan, azla yapılabilenin çokla yapılmasının gereksiz olduğunu savunan, aristoteles'ci, mantıklı ve enteresan bir yazar!
tercıhlere saygılı bır sozluk yazarı olarak acık sozlulugunu kutluyorum...

amma ve lakın; ıbne lafı pek olmamıs gıbı geldı bana... escınsel desek?

(bkz: serı artı oy veren ıbne)
sevgili sözlük insanlarına bir kahinden bahsetmek istiyorum. (#1223922) nolu entrysinde hiç görmediği bir insan hakkında deli dehşet harika tahminlerde bulunmuştur. size atatürk sever bir insandan bahsediyorum. (#303508) nolu entrysinde bu atatürk sevgisi biraz yandan yemiş ama olsun devam etmeli güzel. ayrıca yine hiç tanımadığı ama evrim teorisine olan büyük inancını taktir ettiğim bir yazardır. (#363415) nolu entrysinde de bunu anlıyoruz.

peki bu mükemmel insanın mükemmel entryleri içinse ilk üçü özellikle dikkatimi çekti. teşekkürler sözlük teşekkürler yazarlar.
(bkz: ağır abi) *
Önümde saygıyla eğildiğini yazan ancak eğilmesine razı olmayıp elini sıkmayı teklif edeceğim değerli yazar.
sevgi kelebeği
nice yıllara yazarı.
1inci yıldönümü şeysin kutlu olsun yazarı.. *
Sözlüğümüzün 1nci yılını kutladığımız bu muhteşem pazar gününde Kendisini sadece ve sadece 2 tane elemanın tebrik etmesi nedeniyle egosu yerlerde sürünen yazar, halbuki o kişi çok duygusal, çok mutsuz, kutlayın lan şeyimi, şeyimi işte...
bir strateji oyunu yapsaydım, hero olarak oyuna dahil edebileceğim insan.
sözlüğün birinci senesinde burda olduğuna sevindiğim yazar.
nice seneler dilediğim yazar. yıllar sonra tekrar entryler girmek dileğiyle.
masaldaki* kötü kalpli cadı olsun ama ölmesin yazarı.*
kötü çok kötü!
adamı dinden imandan çıkarır o derece...
iş/güç kısmına hoş muyum boş muyum yazacak kadar nankör bir herif bu. lan boş görmemişsin sen!?! hoş çocuk kız olsam veririm.
yamulmuyorsam ateistforumda bu aralar sözlük denilen şeysiler çok popüler diyerek beni sözlüğe üye yapmış kişidir.

edit : baya yamulmuşum
(#1108129)gözleri kör olasıca yazar.*
cüretkar aşkı sebebiyle diğer sözlük yazarlarının benden nefret etmesine sebep olacak yazardır.
aşkı beni küfürlerden koruyabilecek mi bakalım..
(bkz: yavaş ver saçın başın dağılmasın)
benim gibi aylak olduguna inandığım yazar. zira bi saattir oda bende hiç üşenmeden çok gereksiz bir şeyi vikipedia bilgileri üzerinden tartışmaktayız. zaten bu saatte bir tek aylaklar kalıyo buralarda.
en bi güzel insan. *
sıkıysa çayıra beklediğim yazar.

(bkz: lütfen pehlivanları piste sokunuz)
çoluk çocukla uğraşmaması gereken atletik bünyedir. *
(bkz: gonuşma lan)
© copyright 2005 - 2026