bugün

/636
Salakça birşeydir. Hayatımda hiç aşık olmadım. Çünkü ben olmam. Birde sevgililer aşkım diyor ya. Arkadaş ondan ayrılsan başka adam yada hatun yapsan, ona da aşkım diyeceksin. Salakca bir kurum yani.
kalbe ayar vermeye yarayan duygudur. (bkz: uzatma lan ayaklarını)
duygu yoğunluğunun zirve yapmış halidir bir bakıma. onu düşünmek, onu özlemek, onu hayal etmek, onsuz bi şey düşünememek...
insanı hayattan soğutur size hüzün acı ve keder verir.
imkansız olduğu anlaşılınca dünyaları başınıza yıkar.
kasım ayına girmekle beraber sol frame'de çok sık karşılaşılacak konudur.

(bkz: bi havaya girmeyin hemen bee)
uğruna göze alınan herşeyi bir anda yıkıp geçer.
tamamen göreceli bir kavramdır aşk.sevmesini bilene dünyanın en mükemmel , sevmesini bilmiyene ise en kötü duygudur aşk.tamamen göreceli bir kavramdır , kişiden kişiye değişir.
-ne sikimtonik birşey la bu aşk?
iki kişinin sevdiği aşk değildir. *
hakkında bunca insanın entry girdiği
herkesin ona farklı anlamlar yüklediği
anlaşılması zor, anlatması daha da zor olan
ne zaman başlayıp, ne zaman biteceğini
kimsenin daha önceden kestiremediği
ama herkesin yaşamı boyunca en az 1 kere
"evet ben bunu yaşadım" dediği
eylemdir,
fiildir,
öznedir,
nesnedir
özlemdir,
umuttur,
sevgidir,
nefrettir.
yalnızlıktır,
acıdır,
ve de acıtır...
insan güzel birine mi aşık olur yoksa aşık olduğu kişiyi mi güzel bulur ? ya da aşk gelip geçici bir heves midir? insanlar yalnız olmamak için mi birine aşık olur. egosu için midir ? o olmazsa başkası olur mu ? olursa o aşk değil miydi ? peki bir insan aynı anda kaç kişiyi sevebilir ? gibi bir çok soru işaretini kafamda barındıran meseledir.
iğrenç birşey hep zaten biri sever biri bakar kıyamet ondan kopar.
mucize yaratmaktır, sınırlarının üstüne çıkabilmektir. sevgililer gününde bankadaki 10.000 tl den 1.000 tl sini çekip pırlanta almak değildir. gece yarısı, çok çok ihtiyacı olan birşeyi, yanında da başka biri olmasına ve cebinde sadece ertesi günkü simit ve yol paran olmasına rağmen, arayıp bulmak, elde etmek, kapısına bırakabilmektir. koli bandı da olabilir, uzaktan kumanda pili de, kablo da.
''şimdi ben yani sen beni sevmiyor muyum da ben mi sevmiyorsun seni'' cümlesinin temasıdır.
Her defasında acemiliktir.
aşk: bol köpüklü bir kahvenin üzerine çizilen bir kalp gibi her yudumda o kalbin içini ısıtması ve hücrelerine kadar işlemesidir..*
bi am uğruna abartanların olduğu şey.
allah'ın insanlara en büyük hediyesidir.
platoniği güzel olan acı şeysi.
http://www.issizadam.net/...tleri/bob-marley-ask.html.
aklıma cemal süreyayı getiren.
"Aşk kelimesi, Arapça aşeka'dan gelir. Aşeka, bir ağacı saran, besinini ağaçtan alan ve zaman içinde ağacı kurutarak öldüren sarmaşığa denir."
düşüncelerin bloke edilmesi, zihnin kontrol edilememesi.
kalp ve beynin yer değişmesiyle ortaya çıkan olağanüstü haz ve olağanüstü acı verebilecek durum.
platonikte kalanlar gercegini yasar, gerisi olsa olsa guzel kurgulanmis birer hikaye, birer senaryo, okursun biter...
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026