bugün
- diyetteyiz uludağ sözlük12
- nervio18
- erkeklerin genç kadınlara ilgi duymasının sebebi4
- ağzına verilmek istenen kızın ağzına almaması15
- başınıza gelen ilginç olaylar3
- gazdan benzine geçince gelen performans hissi4
- velvet45
- uludağ sözlük gazozu9
- sevgilisini telefona hıdır diye kaydeden erkek5
- adolf hitlerin adamın dibi olması9
- latte macchiato kola ikilisi2
- ciddi ciddi mehdi gelecek diyen insan9
- 20 gün çaylaklık cezası3
- gününüz nasıl geçiyor3
- kaçak elektrik tüketimi yüzde 94 olan bölge9
- kadınların kendi ayakları üzerinde durma sevdası2
- gizemli sözlük yazarları6
- en merak ettiğin ulu yazarı5
- depoyu fulle diyebilen insan3
- elmas bey birader bruder biraderdir3
- kürt devleti8
- puura10
- ctrlx istesin anında nikahı kıyarım8
- kadınların güzel gözüktüğünü sandığı şeyler3
- komünistlerin allahı peygamberi2
- evli erkeklerin çekici olmasının nedeni5
- komünistlerin aklını peynir eklmekle yemesi2
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması18
- habire1239
- kaşar2
- ukrayna rus savaşını dört yıl sürdüren batı dır6
- true yahudi mi10
- üvey anneyi öldürmek2
- yeni parti24
- puura yetkili olsun kampanyası6
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz5
- yürüyüş sonrası dondurma2
- çekingen nazik saygılı erkek sevilir mi sorusu13
- denizden gelen ses2
- aşık olmayı bırakmak4
- mastürbasyon yapmayı unutmayın10
- ben eskiden birinci nesildim6
- fiber tekne2
- 7 şişe eker çilekli kefir içmek6
- lezbiyenler kız hakkımızı yiyorlar7
- aylık 476 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- true vs yagmurcu12
- pompeii de eli sikinde taş olan adam5
- nick uzunluğu ile zeka arasındaki ters orantı6
- kızların keko erkek seviyoruz demesi13
ne kadar seversen sev, ne kadar mutlu olursan ol, ne kadar sevildiğini bilirsen bil.
bunların hiçbirinin önemi yok,
aileler çok mutlu olsun birbirlerini tanımaktan dolayı, çocukların mutluluklarından dolayı,
hatta muhteşem bir geleceğe sahip olabileceğine bilmene rağmen hala canını acıtacak birşeyler arıyorsan sevgilinle...
bunun adı malesef aşktır.
aşk 3 harfli tek kelimedir,
çok acıtır.
severken, beraber olurken bile acıtır...
bunların hiçbirinin önemi yok,
aileler çok mutlu olsun birbirlerini tanımaktan dolayı, çocukların mutluluklarından dolayı,
hatta muhteşem bir geleceğe sahip olabileceğine bilmene rağmen hala canını acıtacak birşeyler arıyorsan sevgilinle...
bunun adı malesef aşktır.
aşk 3 harfli tek kelimedir,
çok acıtır.
severken, beraber olurken bile acıtır...
Bir tarafın üstünlük kurmasıyla elde edilen şeydir.
Bence aşk; ebeveynlerinden gizli oyun oynayan ergenin alt+tab olayını öğrenmesidir.
beatrix'in bill'i öldürmesi, yinede yanında onun parçasını götürmesi ve onu düşünüp ağlamasıdır, fakat yinede öldürmesidir. *
aşk bazen canın yana yana sevmektir, özlemektir ama bir defa girdiysen o dönüşü olmayan yola geri dönmek imkansızdır.
sana dünyanın en uzun gecesini 21 aralık diye yutturmaya çalışıyorlar. en kısa gecesini başka bir tarih. 21 haziran diyorlar ona da. oysa sen bilmiyor musun ki, dünyanın en uzun, en kısa günlerini, gecelerini güneş, ay, bilimsel herhangi başka bir şey değil, tek bir insan belirliyor, hayatında.
sen biliyorsun. aşık insan bilir.
dünyanın en uzun gecesini diğer insanlar, senin en uzun geceni-sadece-sen bilirsin. gündüzünde gülümserken etrafına, mutluymuş gibi yaparken, hiç bitmeyecek gibi gelen, o'ndan ayrı geçirdiğin gece-ler-dir senin en uzun gecen. midende tepişen fillerin, çift kale maç yapmaya karar verip, topu tam 90a çaktığı gece-ler-dir. acabalarla dolu, ağlamalarını duymasınlar diye yastığınla öpüştüğün gece-ler-dir. o'nu bir daha asla göremeyeceğini düşünerek uyuyamadığın gece-ler-dir.
dünyanın en kısa gecesini diğer insanlar, senin en kısa geceni-sadece-ikiniz bilirsiniz. havanın bir türlü kararmak bilmediği, kararsa da bir türlü soğumadığı, hep sıcacık olduğu gecedir. moda'da, eve hiç dönmek istemediğin o yaz gecesidir. ilk öpücükteki, tüm vücudunun titrediğini hissettiğin gecedir. başka bir ülkeye gitmeden önce, vedalaşılan son gecedir. üşüyen ayaklarının, o'nun elleriyle, nefesiyle ısıtıldığı gecedir. saç diplerini okşarken, farkında olmadan gülümseyerek uyuduğun gecedir. kimse bilmez ki, o'nun sol göz kapağının üzerinde isyan etmiş gibi duran iki ayrı kirpiği öptüğün gecedir.
o'nunla olduğun her günün gecesi 21 haziran'ken, o'nsuz geçirdiğin her gece 21 aralık'ın ta kendisidir.
dünyanın en uzun gecesini diğer insanlar, senin en uzun geceni-sadece-sen bilirsin. gündüzünde gülümserken etrafına, mutluymuş gibi yaparken, hiç bitmeyecek gibi gelen, o'ndan ayrı geçirdiğin gece-ler-dir senin en uzun gecen. midende tepişen fillerin, çift kale maç yapmaya karar verip, topu tam 90a çaktığı gece-ler-dir. acabalarla dolu, ağlamalarını duymasınlar diye yastığınla öpüştüğün gece-ler-dir. o'nu bir daha asla göremeyeceğini düşünerek uyuyamadığın gece-ler-dir.
dünyanın en kısa gecesini diğer insanlar, senin en kısa geceni-sadece-ikiniz bilirsiniz. havanın bir türlü kararmak bilmediği, kararsa da bir türlü soğumadığı, hep sıcacık olduğu gecedir. moda'da, eve hiç dönmek istemediğin o yaz gecesidir. ilk öpücükteki, tüm vücudunun titrediğini hissettiğin gecedir. başka bir ülkeye gitmeden önce, vedalaşılan son gecedir. üşüyen ayaklarının, o'nun elleriyle, nefesiyle ısıtıldığı gecedir. saç diplerini okşarken, farkında olmadan gülümseyerek uyuduğun gecedir. kimse bilmez ki, o'nun sol göz kapağının üzerinde isyan etmiş gibi duran iki ayrı kirpiği öptüğün gecedir.
o'nunla olduğun her günün gecesi 21 haziran'ken, o'nsuz geçirdiğin her gece 21 aralık'ın ta kendisidir.
panzehirli bir duygu.
Yavaş yavaş kendinden koparmaya başlayan bir duygu. Gitme be aşk, ben sen olmadan umutlu da olamam, hala seviyorum onu, hala aşığım, sakın gitme uzaklara..
ebeni ... senin aşk.
aşk birini sebepsiz sevmektir biri size abi neden seviyorsun diye sorduğunda çünkü o diye cevap vermektir tuvalette bile onu düşünmektir aptalca ama güzel birşeydir aşk.
bu cümle de dahil tanımlanması mümkün olmayan şeydir. (paradox) Fakat bazı belirtileri vardır.
- Uzaklara dalan nemli ve buğulu gözler
- Yemekten, iştahtan kesilmeler
- Sifonun çekilmesini unutturacak kadar dalgınlık
- Aşk şarkılarının anlamlı gelmeye başlaması
- Buruk bir acı ve tatlıca bir ağlamayı istemek
- Sevgiliyi Allah yapmak tapmak
- Sevgiliyi çiş kaka yapmaz, tırnakları uzamaz, osurmaz, banyo yapmaz olarak görmektir.
Gerisi var. Ayrıntılı bilgi için abaza rehabilitasyon uzmanı olarak mesajlar atınız.
- Uzaklara dalan nemli ve buğulu gözler
- Yemekten, iştahtan kesilmeler
- Sifonun çekilmesini unutturacak kadar dalgınlık
- Aşk şarkılarının anlamlı gelmeye başlaması
- Buruk bir acı ve tatlıca bir ağlamayı istemek
- Sevgiliyi Allah yapmak tapmak
- Sevgiliyi çiş kaka yapmaz, tırnakları uzamaz, osurmaz, banyo yapmaz olarak görmektir.
Gerisi var. Ayrıntılı bilgi için abaza rehabilitasyon uzmanı olarak mesajlar atınız.
dün kampüste eski sevgilimin yanında bir erkek gördüm. büyük ihtimalle sevgilisiydi.
ayrılalı 4 ay filan oldu. adı emel. ben emel'i çok sevmiştim. çok zor biraraya gelmiştik. aşktı işte. ama dünün üzücü olayı bu değildi. keşke bu olsaydı. 15 gün önce bir kıza aşık oldum.
sanırım.
ve reddi yedim. 2 gün önce yedim. eski sevgilime saygımdan ona hüzünlenicem dedim kendi kendime. bugünü sana ayırıcam dedim ama yapamadım emel. unutmuşum seni.
işte aşk böyledir.
ayrılalı 4 ay filan oldu. adı emel. ben emel'i çok sevmiştim. çok zor biraraya gelmiştik. aşktı işte. ama dünün üzücü olayı bu değildi. keşke bu olsaydı. 15 gün önce bir kıza aşık oldum.
sanırım.
ve reddi yedim. 2 gün önce yedim. eski sevgilime saygımdan ona hüzünlenicem dedim kendi kendime. bugünü sana ayırıcam dedim ama yapamadım emel. unutmuşum seni.
işte aşk böyledir.
Merak etmektir.
aşk sivri bibere benzer.. başı tatlı, sonu acı biter. böyledir aşk. üzerine soğuk su iyi gider..
diye bir şey yok hormonların tavan yaptığı zaman ortaya çıkan durumdur. net.
hakkında 9914 entry girilince sanırım sonunda biri buldu dediğim, ama henüz bulunamamış olduğunu gördüğüm bir kelimedir.
aşk sevilipte sevilmemek, kangren bir uzuvla yaşamaya mahkum olup en sonunda onu kaybetmektir.
Sevilmek mi?-öyleyse bırakma yüreğini
Şimdiki yolundan ayrılmaya.
Olduğun herşeyken şimdi,
Olmadığın şey olma.
Böylece kibarlığın, lütfun,
Aşkın güzelliğin,
sonsuz bir övgü konusu olacak yeryüzünde,
ve aşk-basit bir görev.
(bkz: edgar allan poe)
Şimdiki yolundan ayrılmaya.
Olduğun herşeyken şimdi,
Olmadığın şey olma.
Böylece kibarlığın, lütfun,
Aşkın güzelliğin,
sonsuz bir övgü konusu olacak yeryüzünde,
ve aşk-basit bir görev.
(bkz: edgar allan poe)
bir tarif bulamadım sana...
aşk iki insanın başka hiçbir kimseye gerek duymadan yaşamasıdır veya aşk iki insanın bir olması, biz olmasıdır.
"Aşk işte, sen şimdi oturmuş onu düşünüyorsundur. O her şeyden habersiz dönmüş kıçını uyuyordur." k.iskender
en güzeli ilk olanıdır.
doğrusu "aramakmış oysa sevmez,özlemekmiş oysa sevmek" sözlerindeydi ahmet kaya'nın.
fuzulinin mecnunu çöllere gönderişindeydi.
fuzulinin mecnunu çöllere gönderişindeydi.
aşk hem güzel bir duygu olduğu kadar çok karmaşıktır. bazı durumlar da kendini sınarsın. sadakatın test edilir farkında olmadan.
Her dilde farklı anlatılır, her insan farklı hisseder, her defasında kalp sanki ilk kez atmayı öğreniyormuş gibi davranır. Beyin emekliye ayrılmış yaşlı bir amcadır. Aşk yaş, renk, cinsiyet, para, mekan, zaman gibi ayrıntıları önemsemez. Bir şeyler yüzünüzde aptal gülümsemeler oluşturur, aklınızda hep o vardır ve artık siz o eski siz değilsiniz. Aşk yeniler insanı, bu yüzdendir masum oluşu. Hem zaten aşk bu üç harfin yada az önce okuduğunuz cümlelerden çok daha fazlasıdır. Ne olduğunu ancak aşık olduğunuzda anlarsınız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar