/636
Her dilde farklı anlatılır, her insan farklı hisseder, her defasında kalp sanki ilk kez atmayı öğreniyormuş gibi davranır. Beyin emekliye ayrılmış yaşlı bir amcadır. Aşk yaş, renk, cinsiyet, para, mekan, zaman gibi ayrıntıları önemsemez. Bir şeyler yüzünüzde aptal gülümsemeler oluşturur, aklınızda hep o vardır ve artık siz o eski siz değilsiniz. Aşk yeniler insanı, bu yüzdendir masum oluşu. Hem zaten aşk bu üç harfin yada az önce okuduğunuz cümlelerden çok daha fazlasıdır. Ne olduğunu ancak aşık olduğunuzda anlarsınız.
kayseri'den bir adres tabelası,
görsel
platonik olursun sıkıntı, palatonik olmazsın kaprisi kıskançlığı sıkıntı, ayrılırsın sıkıntı, ayrılamazsın sıkıntı
(bkz: aşkın zamanı mı var)
Yalanmis efendim o. hic oyle kalbim agriyoo falan demeye de gerek yokmus. bu beyinle alakaliymis. salgilanan hormonla bilmenne ilgimiymis neymis. boyle dusunmek lazimki bi umut olsun dimi bu askin bitebilecegine icimde.
ne gerek var, yök öğle birşey derken bir anda milat yaşatan hayatı sıfırlayan esrarlı bir simyacı ürünü olaylar zinciridir.
bütün kutsal ve ilkel sözleşmelerin ötesinde bir evliliktir.
aşk bahane, sikişmek şahane!
kalpten kalpe olandır. *
Her aşk şarkısında hüzünlendiğim ama tanımadığım, insan 20 yaşı (bile) geçince aşk ne kadar özleniyormuş. insan topraktan geliyor, toprak aşk kokuyor. . .
Ask, iki insanin yalnizliklarini paylasmasidir. -ask neymis abi? -ne bileyim ben..
aşk, benim olandır.
siktiğimin şeyidir.
aşk bahane, düzüşmek şahane!
rüyanda sevinebileceğin kadar basit, uyanınca ağlayabileceğin kadar karmaşıktır aşk.
köpeğinden korktuğun için doğum gününe gidememektir sevdiceğin.
hayalcilikten başka bir şey değildir.
üzerine güzel şarkılar ve şiirler yazılmış olan estetik bir kavramdır.
bazen hayatın boyunca yanında taşıdığın uzun, bitmek bilmeyen bir kanalizasyondur ki zamanında içinde yüzmüşlüğümüz vardır.
--spoiler--
dön ölümden, geç tenimden gel gir dünyama..
--spoiler--
herkesin hayati boyunca en az bir kere tatmasi gereken acili tatlidir.
Aşk; benken biz, birken iki olmak çoğalmaktır...
Aşk bahardır, tutkudur, kalp çarpıntısı, bir yere ait olduğunu bilmektir...
onun için 10000.ci mesajı yazmayı beklemektir.
A.Ş.K: Acının Şiir Kitabi
ömür boyu sürer.. ister sonunda ölüm olsun ister kavuşmak ama benim için için hep onsuzluktur. yalnızlıktır. bi başınalıktır.
© copyright 2005 - 2026