bugün
- türkiye16
- kadınların gerçek yüzünü öğrenme yolları19
- 2025 iran israil çatışmaları8
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması27
- 2 ile bölünmeyen tek sayılar38
- libidosu düşük kadınlar11
- nick altina entry yazdirtmak isteyen bayan yazar18
- kaan'ın f35 den daha iyi olması16
- claudia s cloud18
- müslümanların cevaplayamadığı sorular18
- uludağ sözlük 90lar türkçe pop sevenler birliği10
- anın görüntüsü17
- evde cacık yapmak14
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun19
- kadın bedeninde en sevdiğiniz yer17
- sudekiray18
- sözlüğün bekası için çükünüzden vazgecer misiniz11
- kemalistlerin dini inancı11
- olası bi savaşta israil safına geçebilecek kişiler16
- ataistlerin cevab veremediği sorular12
- kırmızı10
- pkklı vs ümmetçi9
- 2025 yılında kemal sunal filmleri izlemek14
- araba56
- en çekici uludağ sözlük erkeği10
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu14
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı18
- erkek bedeninde en beğendiğiniz yer neresi27
- abd iran'a girerse olacaklar19
- nervio8
- barbar kral9
- ahmet beyin beyaz bareti14
- ümit özdağ9
- kıskanmak9
- ssilvermist10
- büyük israil19
- hangi sözlük yazarıyla eve çıkarsınız9
- herzevekil9
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı10
- medyadan sir gibi saklanan japonya gerçekleri12
- selçuk bayraktar17
- bmw10
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum9
- kitap okurken müzik dinleyen gizli varoş14
- arkadaşınızın götü yansa üfler misiniz8
- kirpiye verilebilecek isimler11
- tayyip in tüm mal varlığını bağışlaması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler13
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11

entry'ler (1611)
ateizmin temelinin "tanrı kavramını çürütmek" olduğunu sanan insanların varlığını gösteren başlık. tam aksine, bunun sorumluluğu teistlerde veya deistlerdedir. bir savın varlığını kanıtlamak onu iddia edene düşer.
ateizm ise zaten tanrı kavramıyla ilgilenmez ki onu çürütmeye çalışsın. ateizmin temeli akılcılıktır, mantık yoluyla ilerlemektir. e haliyle bu yolda da varlığı şüpheli olan ve kanıtlanması mümkün olmayan tanrı kavramına takılı kalmak boş yere kürek çekmektir.
ateizm ise zaten tanrı kavramıyla ilgilenmez ki onu çürütmeye çalışsın. ateizmin temeli akılcılıktır, mantık yoluyla ilerlemektir. e haliyle bu yolda da varlığı şüpheli olan ve kanıtlanması mümkün olmayan tanrı kavramına takılı kalmak boş yere kürek çekmektir.
bir trakyalı olarak birinci elden katıldığım gerçek. ama dostlar, bir trakyalı için içki sadece sarhoşluk getiren bir şey değil, bizim için alkol arkadaşlıkların, derin sohbetlerin aracıdır. küçüklüğünden beri tanık olduğu en güzel sohbetler böyle zamanlarda yaşanmıştır.
"içmeyi bilmeyen biriyle asla oturup içki içmem" tarzında elitist yaklaşımlarının nedeni ise seninle trakyalının beklentilerinin farklı olmasıdır. trakyalı birlikte içmek sarhoş olmak ister ama aynı zamanda o sarhoşluk anlarını paylaşabileceği kadar da ayık olmak ister, işte bu yüzden bir trakyalı birazcık içip sızan veya tamamen kendini kaybeden biriyle içmek istemez.
"içmeyi bilmeyen biriyle asla oturup içki içmem" tarzında elitist yaklaşımlarının nedeni ise seninle trakyalının beklentilerinin farklı olmasıdır. trakyalı birlikte içmek sarhoş olmak ister ama aynı zamanda o sarhoşluk anlarını paylaşabileceği kadar da ayık olmak ister, işte bu yüzden bir trakyalı birazcık içip sızan veya tamamen kendini kaybeden biriyle içmek istemez.
türk sinemasının en underrated filmlerinden biri.
5.'den sonra iyi şeyler olmuyor.
yıllar sonra tekrar izledim, kesinlikle türk sinemasının efsane filmlerinden birisi. kadrosuyla, replikleriyle, tiplemeleriyle, senaryosuyla seyir zevki yüksek bir film.
oyun başında biraz pasif kalsa da iyi kasıldığı takdirde mid ve late game'de fırtına gibi esen league of legends herosu.
aynı olay eniştemde de vardı.
fransa'ya gitti, sınır dışı edildi.
fransa'ya gitti, sınır dışı edildi.
içinden geleni yap, mutlu ol.
sen nesin böyle be mikael...
yeter artık bırakın şunları eşelemeyi. kürtler melez ırkmış, saf ırk mı kaldı olum, neyin kafasındasınız siz ?
edit: bugün türkiye'de yaşayan insanların çoğu genetik olarak ya güney-doğu avrupa halklarına ya da ortadoğu halklarına benzer. ama aynen sen saf türksün değil mi, pardon kardeşim aynen...
edit: bugün türkiye'de yaşayan insanların çoğu genetik olarak ya güney-doğu avrupa halklarına ya da ortadoğu halklarına benzer. ama aynen sen saf türksün değil mi, pardon kardeşim aynen...
istanbul üniversitesi - edebiyat fakültesi.
edit: mühendislik okumayan bir tek ben mi varım ?
edit: mühendislik okumayan bir tek ben mi varım ?
üzmüştür. yıllardır medieval 3 bekliyorum yıllardır... empire ve napoleon güzeldi, sonra shogun rezaleti çıktı, yine bekledim rome 2 çıkarttılar hadi o da oyaladı. şimdi tam umutlanmışken bu hiç olmadı.
her yayınında kalitesi hissedilir. dergisi olsun, belgeselleri olsun...
aborjin.