bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- şikeci amedspor4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıpsıkıcı olmanız2
- sırrı süreyya önder28
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak3
- oha doğum günüm yarın2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- suat usta2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- silver ile evlenecek erkek52
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- tutmayan başlık açma rehberi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- askerlik anıları6
- türk bayrağı2
- dün gece ne oldu12
- sarapci koala58
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- sözlükteki linç kültürü12
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- kürt kızlarının güzel olması2
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- elinin içine hapşıran insan5
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- erecto dos andreas biraderitos3
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
entry'ler (1611)
ateizmin temelinin "tanrı kavramını çürütmek" olduğunu sanan insanların varlığını gösteren başlık. tam aksine, bunun sorumluluğu teistlerde veya deistlerdedir. bir savın varlığını kanıtlamak onu iddia edene düşer.
ateizm ise zaten tanrı kavramıyla ilgilenmez ki onu çürütmeye çalışsın. ateizmin temeli akılcılıktır, mantık yoluyla ilerlemektir. e haliyle bu yolda da varlığı şüpheli olan ve kanıtlanması mümkün olmayan tanrı kavramına takılı kalmak boş yere kürek çekmektir.
ateizm ise zaten tanrı kavramıyla ilgilenmez ki onu çürütmeye çalışsın. ateizmin temeli akılcılıktır, mantık yoluyla ilerlemektir. e haliyle bu yolda da varlığı şüpheli olan ve kanıtlanması mümkün olmayan tanrı kavramına takılı kalmak boş yere kürek çekmektir.
bir trakyalı olarak birinci elden katıldığım gerçek. ama dostlar, bir trakyalı için içki sadece sarhoşluk getiren bir şey değil, bizim için alkol arkadaşlıkların, derin sohbetlerin aracıdır. küçüklüğünden beri tanık olduğu en güzel sohbetler böyle zamanlarda yaşanmıştır.
"içmeyi bilmeyen biriyle asla oturup içki içmem" tarzında elitist yaklaşımlarının nedeni ise seninle trakyalının beklentilerinin farklı olmasıdır. trakyalı birlikte içmek sarhoş olmak ister ama aynı zamanda o sarhoşluk anlarını paylaşabileceği kadar da ayık olmak ister, işte bu yüzden bir trakyalı birazcık içip sızan veya tamamen kendini kaybeden biriyle içmek istemez.
"içmeyi bilmeyen biriyle asla oturup içki içmem" tarzında elitist yaklaşımlarının nedeni ise seninle trakyalının beklentilerinin farklı olmasıdır. trakyalı birlikte içmek sarhoş olmak ister ama aynı zamanda o sarhoşluk anlarını paylaşabileceği kadar da ayık olmak ister, işte bu yüzden bir trakyalı birazcık içip sızan veya tamamen kendini kaybeden biriyle içmek istemez.
türk sinemasının en underrated filmlerinden biri.
5.'den sonra iyi şeyler olmuyor.
yıllar sonra tekrar izledim, kesinlikle türk sinemasının efsane filmlerinden birisi. kadrosuyla, replikleriyle, tiplemeleriyle, senaryosuyla seyir zevki yüksek bir film.
oyun başında biraz pasif kalsa da iyi kasıldığı takdirde mid ve late game'de fırtına gibi esen league of legends herosu.
aynı olay eniştemde de vardı.
fransa'ya gitti, sınır dışı edildi.
fransa'ya gitti, sınır dışı edildi.
içinden geleni yap, mutlu ol.
sen nesin böyle be mikael...
yeter artık bırakın şunları eşelemeyi. kürtler melez ırkmış, saf ırk mı kaldı olum, neyin kafasındasınız siz ?
edit: bugün türkiye'de yaşayan insanların çoğu genetik olarak ya güney-doğu avrupa halklarına ya da ortadoğu halklarına benzer. ama aynen sen saf türksün değil mi, pardon kardeşim aynen...
edit: bugün türkiye'de yaşayan insanların çoğu genetik olarak ya güney-doğu avrupa halklarına ya da ortadoğu halklarına benzer. ama aynen sen saf türksün değil mi, pardon kardeşim aynen...
istanbul üniversitesi - edebiyat fakültesi.
edit: mühendislik okumayan bir tek ben mi varım ?
edit: mühendislik okumayan bir tek ben mi varım ?
üzmüştür. yıllardır medieval 3 bekliyorum yıllardır... empire ve napoleon güzeldi, sonra shogun rezaleti çıktı, yine bekledim rome 2 çıkarttılar hadi o da oyaladı. şimdi tam umutlanmışken bu hiç olmadı.
her yayınında kalitesi hissedilir. dergisi olsun, belgeselleri olsun...
aborjin.