bugün
- diyanetten skandal cuma hutbesi13
- anın görüntüsü11
- uludağ sözlük zirvesi29
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- koltukta uyumak9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması28
- ekrem imamoğlu16
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek8
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- akp için 3 kelime yakıştır10

entry'ler (1149)
Okurken düÅündüren, göz dolduran ve ders alınması gereken bir hikayedir. Genç bir erkeÄin 4 kız arkadaÅı vardı ve hangisiyle evleneceÄine bir türlü karar veremiyordu... Sonunda doÄru karar verebilmek için bir test yapmaya karar verdi... Her birine 1000 dolar verdi ve "Bu parayı istediÄiniz gibi harcayın" dedi.
Birinci kız arkadaÅı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeÄe geri geldiÄinde Åöyle dedi: "Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum..!"
İkinci kız arkadaÅı ise genç erkeÄin tuttuÄu takımın iki kombine biletini, en sevdiÄi türden bir sürü video cd ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve Åöyle dedi: "Bunlar senin için aldıÄım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacaÄım."
Ãçüncü kız arkadaÅı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir süre içerisinde para kendini ikiye katladı ve bu parayı da çeÅitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek Åöyle dedi: "Bana verdiÄin parayı birlikte yaÅayacaÄımız mutlu bir gelecek için çoÄalttım, çünkü seni seviyorum!"
Dördüncü kız arkadaÅı ise bu paranın bir kısmıyla bir sürü kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek daÄıttı.
Genç adama geri gelerek Åöyle dedi: "VerdiÄin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir sürü kitap aldım, diÄer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek daÄıttım."
Genç erkek dört kız arkadaÅının yaptıklarından çok etkilenmiÅti. karar vermek için epey bir süre düÅündü, düÅündü.....düÅündü.....ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi..
Birinci kız arkadaÅı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeÄe geri geldiÄinde Åöyle dedi: "Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum..!"
İkinci kız arkadaÅı ise genç erkeÄin tuttuÄu takımın iki kombine biletini, en sevdiÄi türden bir sürü video cd ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve Åöyle dedi: "Bunlar senin için aldıÄım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacaÄım."
Ãçüncü kız arkadaÅı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir süre içerisinde para kendini ikiye katladı ve bu parayı da çeÅitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek Åöyle dedi: "Bana verdiÄin parayı birlikte yaÅayacaÄımız mutlu bir gelecek için çoÄalttım, çünkü seni seviyorum!"
Dördüncü kız arkadaÅı ise bu paranın bir kısmıyla bir sürü kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek daÄıttı.
Genç adama geri gelerek Åöyle dedi: "VerdiÄin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir sürü kitap aldım, diÄer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek daÄıttım."
Genç erkek dört kız arkadaÅının yaptıklarından çok etkilenmiÅti. karar vermek için epey bir süre düÅündü, düÅündü.....düÅündü.....ve sonunda büyük memeli olanla evlenmeye karar verdi..
Duruşuyla içinden "galk herif hadi gidek sıkıldım." diyen türbanlıdır.
Sözlüğe alışma zamanlarında çok kullanılan ve entrylerin silinmesine neden olandır.
"Artık her şey bir hikayeden ibaret.
işte bu Tender Brenson'ın yaşam ve ölüm hikayesi. Ve ben arkamı dönüp gidebilirim.
Gökyüzü her yöne masmavi uzanıyor.
Güneş yusyuvarlak, tam karşımızda yanıyor ve bugün çok güzel bir gün.
Deneme, deneme, bir, iki..."
edit: oha başlığı açanla aynı kitap.
işte bu Tender Brenson'ın yaşam ve ölüm hikayesi. Ve ben arkamı dönüp gidebilirim.
Gökyüzü her yöne masmavi uzanıyor.
Güneş yusyuvarlak, tam karşımızda yanıyor ve bugün çok güzel bir gün.
Deneme, deneme, bir, iki..."
edit: oha başlığı açanla aynı kitap.
"Ve Biseksüel Seks Partileri"
(bkz: başlık entry uyumu) önceki cümleleri söylemesem güzel olur.
Kitap; Gösteri Peygamberi.
(bkz: başlık entry uyumu) önceki cümleleri söylemesem güzel olur.
Kitap; Gösteri Peygamberi.
" Menajerin bünyesi ergenlik döneminde süte karşı bir alerji geliştirmiş. "
Pek de güzel değilmiş.
Bu arada kitap; Gösteri Peygamberi.
Pek de güzel değilmiş.
Bu arada kitap; Gösteri Peygamberi.
Banyodaki o sıcak ortamın kafayı bulandırmasıyla istemsiz de olsa haykıra haykıra söylenen şarkılardır.
Bir keresinde " Adele - Someone Like You " söylemiştim. Çok iyi gidiyor lan
" nevıırr maaand ayvıiiğl faaynn sammyııınnn laaayykkk yuuuuuuuuuuuuuuuu "
Bir keresinde " Adele - Someone Like You " söylemiştim. Çok iyi gidiyor lan
" nevıırr maaand ayvıiiğl faaynn sammyııınnn laaayykkk yuuuuuuuuuuuuuuuu "
" al amına kodumun al. "
Kıvanc tatlitombaktug - Trabzon.
Edit: harika nick.
Edit: harika nick.
Türkiye serverına geçtim geçeli pişman eden, oyunun güzel ama türk playerların zeka seviyesinin düşük olduğu dota 2 benzeri oyun. Oyuna 2. Yılıma giriyorum, düzenli olarak oynardım. Ama son 2 aydır oyunculardan dolayı giremiyorum. 1200 elo vardı S2de, S3e bir girdik rankedda 2 maç yenildim bronz 5e attı beni riot... Götümü yırta yırta gümüş 3teyim ama artık gına geldi, dayanamıyor insan. Ya yaş düşük olsa bile oynamayı, insanlığı bilen olsalar tamam derim, yani ibneleri mi çekiyorum anlamadım.
Bazı oyuncular vardır başımın üstünde yeri var, yenilsek de maçı zevkli geçer zevk verir.
Yok arkadaş yok, oyun oyunculardan dolayı adam olmaz.
Bazı oyuncular vardır başımın üstünde yeri var, yenilsek de maçı zevkli geçer zevk verir.
Yok arkadaş yok, oyun oyunculardan dolayı adam olmaz.
Booyaka; batuhan.
Priscilla tabi ki, ne de tatlı
Tam tersi kadar ilgi çekici olmayan durumdur. Genelde erkekte öyle potansiyel var sanılır ama kızlarımız da az değildir.
Sözlükteki kadın trollerinin içinden ayrılıp ulu seviyeye yetişmiş olan yazardır. Ben bulamadım gençler. Yok de mi la?
Otu boku anlamışızdır da amasya ne alaka dediğimizdir.
Amasyalıyız da bilelim hani.
Amasyalıyız da bilelim hani.
Burger king gibi yapılan yerlerde her ne kadar güzel olsa da yetersizdir.
Şimdi alıyorsun hamburger ekmeğini, tost makinesinde kızartıyorsun. Sonra onları çıkartıp köfteyi kızartıyorsun, üstüste koyup içine turşu, ketçap vb. Şeyler koyuyorsun. Afiyet olsun!
Şimdi alıyorsun hamburger ekmeğini, tost makinesinde kızartıyorsun. Sonra onları çıkartıp köfteyi kızartıyorsun, üstüste koyup içine turşu, ketçap vb. Şeyler koyuyorsun. Afiyet olsun!
içine tam olarak nelerin konulmasını bulamadığım über yiyecektir. Çok doyuruyor bu arada. Ama içine saçma saçma şeyler koyduğumdan sonradan midem kalkmıştı. Aydınlatırsanız sevinirim.
Mükemmel bir yiyecek. Evine makinesini almayı düşünüyorum, çok harika lan.
Dışardan yemek yerine annelerimizden yememiz gerekendir. Dışarıda resmen soğanlı börek satıyorlar kıymalı adında. Bolca kıyma olmadan olmaz.
Önyargıların atılması gereken yiyecektir.
Baktım tipine "bu ne amk" dedim, içini açınca zaten midem kalkmıştı. Satan adam "kapa gözünü ye" dedi, 8 tane yedim lan. Müthiştir!
Baktım tipine "bu ne amk" dedim, içini açınca zaten midem kalkmıştı. Satan adam "kapa gözünü ye" dedi, 8 tane yedim lan. Müthiştir!