bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
ömre bedelsin sözü ile ömrümü çürüttün sözü arasında geçen zamana aşk denir.
hakkında 8942 entry girilebildiğine göre, belli ki gereksiz bir şey.
anlayamazsın da anlatamazsın da öyle karışık bişey.
"yeniden taşınır gibi, yeni bir yere alışır gibi, yeni doğmuş bebek gibi olursun diyorlar, biliyorlar." demiş ışın karaca bu konuda. pek de doğru söylemiş.
Gerçekte varolmayan ama herkesin hakkında bir fikir sahibi olduğu, hakkında konuşa konuşa büyütülen, bir duygu olduğuna inanılan şey.
ondan ayrılınca zamanın hızlı geçmesini, onlayken ise durmasını istemeni sağlayan, o terkedince arafa düşüren duygu.
koray candemirin güzel şarkısı.
genellikle herkesin başına bir kere gelir , kelebekler uçuşturur , yaşarken kötü ama bittikten sonra hatıralarıyla birlikte yıllandıkça , şarap gibi güzelleşir.
genellikle herkesin başına bir kere gelir , kelebekler uçuşturur , yaşarken kötü ama bittikten sonra hatıralarıyla birlikte yıllandıkça , şarap gibi güzelleşir.
aşk..
- ünlü olmayan birine hayran olmaktır.
- o biri için birçok şeyden vazgeçmektir.
- kendi benliğini onda bulmaktır.
- sonsuz özgürlük ve bi' o kadar özgür olamamaktır.
- nefestir
- candır
- büyük hatalarındır ve sonrasında affedilmektir.
- hayatını sarmalayan bi' sarmaşıktır.
- ...
- ünlü olmayan birine hayran olmaktır.
- o biri için birçok şeyden vazgeçmektir.
- kendi benliğini onda bulmaktır.
- sonsuz özgürlük ve bi' o kadar özgür olamamaktır.
- nefestir
- candır
- büyük hatalarındır ve sonrasında affedilmektir.
- hayatını sarmalayan bi' sarmaşıktır.
- ...
aşk hiç bıkmadan başlık altındaki bütün girdileri tek tek usanmadan okumaktır.
aşk, hayatınızın ağzına sıçan biri yüzünden diğer herkesten ümidinizi kesmektir. demiş şair.
Aşk,işsizlerin işidir.
Aşk,yoksulları cinselliğe taşıyan nakliye aracıdır.
Tarifi çok yapılmış en büyük sırdır.
iki insanın kıç kıça,dip dibe hayat korkusuna karşı koalisyonudur.
Varlık bazı yokluklara inanmaktır.Bir masaya inanmazsan yok olur.
Sevilmek..
Sevilen var olur.
Sen yok olurken,sevilen görüntü vermeye başlar.
Yokluğun,varlığa inanması..
Aşk yarım kilo ölümdür.
ikiye bölünerek erir.
Ve yarım kilo diriliştir.
Birleşip tek olurlar.
Herkes kendi ayağı üstüne yürümez ama..
Ayaklarda birleşir;
Aşk dört ayaklı eşektir!.
Geviş getirir,anırır..
Sevimli olduğu kadar aptaldır bu hayvan.
insanın aşkı,insanın hayalidir.Hayalini gerçekleştirmek için suç ortağı arar.
Aşk suç ortaklığıdır..
Aşk,tek kişiye iki kişilik alkıştır...
ne de güzel anlatmış üstad.
bülent akyürek
Aşk,yoksulları cinselliğe taşıyan nakliye aracıdır.
Tarifi çok yapılmış en büyük sırdır.
iki insanın kıç kıça,dip dibe hayat korkusuna karşı koalisyonudur.
Varlık bazı yokluklara inanmaktır.Bir masaya inanmazsan yok olur.
Sevilmek..
Sevilen var olur.
Sen yok olurken,sevilen görüntü vermeye başlar.
Yokluğun,varlığa inanması..
Aşk yarım kilo ölümdür.
ikiye bölünerek erir.
Ve yarım kilo diriliştir.
Birleşip tek olurlar.
Herkes kendi ayağı üstüne yürümez ama..
Ayaklarda birleşir;
Aşk dört ayaklı eşektir!.
Geviş getirir,anırır..
Sevimli olduğu kadar aptaldır bu hayvan.
insanın aşkı,insanın hayalidir.Hayalini gerçekleştirmek için suç ortağı arar.
Aşk suç ortaklığıdır..
Aşk,tek kişiye iki kişilik alkıştır...
ne de güzel anlatmış üstad.
bülent akyürek
aşık olunursa dikkat edilmesi gerekmektedir.
insan aşık olduğunda dopamin salgılar. dopamin kalp basıncını artırır. bilinen tabiriyle kalp çarpıntısı olur. dopamin salgılandığında inanılmaz derecede mutlu olunur. unutulmamalıdır ki, dopamin ecstasy'nin ve diğer uyarıcıların içinde de vardır. ve fazla dopamin salınımı, ilerleyen zamanlarda dopamin salgılanamama gibi bir soruna yol açabilir. bu da demek olur ki, depresyon.
bir diğer salgılanan hormon oksitosin'dir. bu hormon çocuğun anneye, annenin çocuğa bağlı olmasında ki büyük rol oynayan bir hormondur. ve doğum esnasında salgılanır. güven ve bağlılık en büyük etkileridir.
vazopresin cinsel uyarılma, çekicilik ve kaygının sıfır olmasını sağlayan hormondur. aşık olunan kişiye, tarif edilmeyen yakınlık hissettirir.
serotonin aşık olunduğunda bu hormon faslasıyla salgılanır. salgılanması demek, takıntılı paranoya düşünceleri örter, saldırganlığı önler.
kısacası aşık bir insanın gözü karadır. birşeylerin asla farkına varmaz. bu da geri döndürülemeyecek hatalara yol açabilir.
insan aşık olduğunda dopamin salgılar. dopamin kalp basıncını artırır. bilinen tabiriyle kalp çarpıntısı olur. dopamin salgılandığında inanılmaz derecede mutlu olunur. unutulmamalıdır ki, dopamin ecstasy'nin ve diğer uyarıcıların içinde de vardır. ve fazla dopamin salınımı, ilerleyen zamanlarda dopamin salgılanamama gibi bir soruna yol açabilir. bu da demek olur ki, depresyon.
bir diğer salgılanan hormon oksitosin'dir. bu hormon çocuğun anneye, annenin çocuğa bağlı olmasında ki büyük rol oynayan bir hormondur. ve doğum esnasında salgılanır. güven ve bağlılık en büyük etkileridir.
vazopresin cinsel uyarılma, çekicilik ve kaygının sıfır olmasını sağlayan hormondur. aşık olunan kişiye, tarif edilmeyen yakınlık hissettirir.
serotonin aşık olunduğunda bu hormon faslasıyla salgılanır. salgılanması demek, takıntılı paranoya düşünceleri örter, saldırganlığı önler.
kısacası aşık bir insanın gözü karadır. birşeylerin asla farkına varmaz. bu da geri döndürülemeyecek hatalara yol açabilir.
bir türlü kurtulamadığımız, söküp atamadığımız, arada bir mutlu eden fakat genelde acı çektiren, herkeste rastlanan bir duygu karmaşasıdır aşk.
yüzsüzleşmeye başlayandır.
herkesin tek sorunu, sorunların en temelidir. karşılıklı ise ne mutlu size. *
Sonsuzluğa uzandı seninle ellerim
Mutluluk sende gizliydi şüphesiz
Hiç kuşkum olmadı sevginden
Öyle kuşatmıştı ki güvenirliliğin beni
Senden öteye gidesim gelmiyordu
Büsbütün oldum seninle
Direncimdin
Hayata karşı dik duruşumdun
Başlangıcım, ezelim, sonumdun
Sana söylemediğim öyle çok şey var ki
Sensizliği düşünemediğim gibi
inanılmaz severken
Kaybetme korkusuyla ayrıldığım gibi
Yerine kimseleri koyamam, aşikar
Ama sevdasız da yaşanmaz ki yar.
GÜLÇiN SEZER
Mutluluk sende gizliydi şüphesiz
Hiç kuşkum olmadı sevginden
Öyle kuşatmıştı ki güvenirliliğin beni
Senden öteye gidesim gelmiyordu
Büsbütün oldum seninle
Direncimdin
Hayata karşı dik duruşumdun
Başlangıcım, ezelim, sonumdun
Sana söylemediğim öyle çok şey var ki
Sensizliği düşünemediğim gibi
inanılmaz severken
Kaybetme korkusuyla ayrıldığım gibi
Yerine kimseleri koyamam, aşikar
Ama sevdasız da yaşanmaz ki yar.
GÜLÇiN SEZER
Aşk yok artık, kalmamış bu devirde...
Onu görüp gözlerinin içine bakamamak, bir merhaba diyememektir.
Görmeyi bıraktım da adı geçtiğinde veyahut birine anlatırken damarlarında kan değil de buz gibi bir su dolaşıyormuş gibi hissetmek, tirtir titremektir.
Sırf dersler, program uysun diye tüm paketleri inceleyip en muhtemel hesaplamalardan sonra ders seçimi için randevu almaktır.
Binbir güçlükle (fakat senin için çocuk oyuncağıdır artık) ders programını öğrenip add/drop haftasında onun aldığı ders için kontenjan açılsın diye dua etmektir.
Tüm aşk sözlerini, şiirlerini, şarkılarını, öykülerini ne kadar saçma gelse de tekrar ve tekrar duymak istemektir.
O izlemiş diye bir filmi izlemek, o biliyor diye bir dili öğrenmektir.
Sevdiği müzik gruplarının tüm albümlerini dinlemek, belki de onun bildiğinden daha fazla bilgi toplamaktır.
Fenerbahçeye gram bile olsa sempati beslemeyi denemektir.
Doğru zamanı geldiğinde ona vermek üzere bir defter tutmaktır.
gülüşü, bakışı, sözü nasıl olabiliyor da seni altüst ediyor anlam verememek, tüm haftayı yüzündeki o aptal gülümsemeyle geçirmektir.
Tüm bunları okumayacağını biliyor olsam da saçmalamak isteyişime engel olamamamdır.
Belki içindeyken farkında değilsin sonunun nereye varacağının. Ve zaten de hiçbir gerçekliği algılayamıyorsundur. Ama bu illetin içine düşerken, girerken ufacık da olsa kıyıda köşede hesaplamışsındır sonrasında sana kalacakları. O çekip gidecek sen yine sana kalacaksın. Halbuki tüm hayatın oydu. Öyleyse sen yine onunla olacaksın. Her şey daha da çok acı verecek. Bitsin, çeksin gitsin senden isteyeceksin. Azalacak acı, yakmaya devam edecek ama. Sonra bir gün yine acıyı ertelemek adına belki de dindirebilirim umuduyla yine sonunu bildiğin bir yolculuk başlayacak. Yine de her şeye rağmen bu kez uçtuğun diyarlarda son diye bir şey olmamasını dilemekten başka çare ... ? çaresiziz!..
ah şu zaman olgusu kimisi için nasıl bir ilaç olabiliyor senin için sem iken. Oysa nene gerek?
Görmeyi bıraktım da adı geçtiğinde veyahut birine anlatırken damarlarında kan değil de buz gibi bir su dolaşıyormuş gibi hissetmek, tirtir titremektir.
Sırf dersler, program uysun diye tüm paketleri inceleyip en muhtemel hesaplamalardan sonra ders seçimi için randevu almaktır.
Binbir güçlükle (fakat senin için çocuk oyuncağıdır artık) ders programını öğrenip add/drop haftasında onun aldığı ders için kontenjan açılsın diye dua etmektir.
Tüm aşk sözlerini, şiirlerini, şarkılarını, öykülerini ne kadar saçma gelse de tekrar ve tekrar duymak istemektir.
O izlemiş diye bir filmi izlemek, o biliyor diye bir dili öğrenmektir.
Sevdiği müzik gruplarının tüm albümlerini dinlemek, belki de onun bildiğinden daha fazla bilgi toplamaktır.
Fenerbahçeye gram bile olsa sempati beslemeyi denemektir.
Doğru zamanı geldiğinde ona vermek üzere bir defter tutmaktır.
gülüşü, bakışı, sözü nasıl olabiliyor da seni altüst ediyor anlam verememek, tüm haftayı yüzündeki o aptal gülümsemeyle geçirmektir.
Tüm bunları okumayacağını biliyor olsam da saçmalamak isteyişime engel olamamamdır.
Belki içindeyken farkında değilsin sonunun nereye varacağının. Ve zaten de hiçbir gerçekliği algılayamıyorsundur. Ama bu illetin içine düşerken, girerken ufacık da olsa kıyıda köşede hesaplamışsındır sonrasında sana kalacakları. O çekip gidecek sen yine sana kalacaksın. Halbuki tüm hayatın oydu. Öyleyse sen yine onunla olacaksın. Her şey daha da çok acı verecek. Bitsin, çeksin gitsin senden isteyeceksin. Azalacak acı, yakmaya devam edecek ama. Sonra bir gün yine acıyı ertelemek adına belki de dindirebilirim umuduyla yine sonunu bildiğin bir yolculuk başlayacak. Yine de her şeye rağmen bu kez uçtuğun diyarlarda son diye bir şey olmamasını dilemekten başka çare ... ? çaresiziz!..
ah şu zaman olgusu kimisi için nasıl bir ilaç olabiliyor senin için sem iken. Oysa nene gerek?
Bazen sadece bir kişiye olmayan şeydir.illa ki canlı olmasi gerekmez.
Bir renge,şarkıya da aşık olabilir insan.
Not :ve bir de,en ufak duygu dalgalanmaları aşk adı altında yansıtılmamalı ,o kadar da kolay değildir bu.
Bir renge,şarkıya da aşık olabilir insan.
Not :ve bir de,en ufak duygu dalgalanmaları aşk adı altında yansıtılmamalı ,o kadar da kolay değildir bu.
Dünyadaki en değerli duygu.
kim bilir üzerine neler yazılmıştır neler cizilmistir. . Insanı oylesine degışik durumlara sokar kı baktıgınız zaman bu ben mıyım dersınız. Gozunuz gormez korku nedir bılmezsınız onun ıçın ne yapılması gerekıyorsa yaparsınız. AŞK bır kere gelir ınsana ve ona sahip cıkmak gerekır. Kaybettıkten sonra ne yapsanız bostur. Bırı daha gelır başka bırıne de ask olurum dıye dusunursun oysa onlar sadece bırer yansıma , benzetme olur. Onun ellerini ararsin onun kokusunu onun bakışlarını ıstersin ama bulamazsın..
her saniye onu düşünmektir. nedensiz yere gülümsemektir. şarkıların daha bir anlamlı olmasıdır. kalbin hızlı atmasıdır. geceleri uyutmayan sabahları uyandırmayandır. Boktan bişeydir. Gidişi yahut bitişi dipsiz kuyu. bazı bünyelerde ters tepki yapabiliyor. uzak durulması gereken ve fark ettiginiz anda oldugunuz yerden ardınıza bile bakmadan kaçmanız gereken duygu karmaşası. çatal-bıçakla bok yemek gibi bişey zannımca.
--spoiler--
Ben bir erkeğim ;
Önce sana melek gibi davranırım. Kızları önemsediğimi vurgularım. Sonra yakın arkadaş oluruz çıkarız. Sen bana aşık olursun bensiz yaşayamazsın, ben seni sen farklısın diye kandırırım. Sen herkese beni anlatırsın aşık oldum diye. Bende herkese seni anlatırım kullanıyorum diye. Artık bana aşık olursun bana kırılınca 2 güzel söz söylerim affedersin ben sıkılınca sana trip atarım ağlasanda umrumda olmaz. Sonra ilişki sıkınca ayrılırım. Sabah akşam ağlarsın, pişman olursun ve bana yalvarırsın. Ben gülerim hiç olmamışsın gibi hayatıma devam ederim. Kızlarla konuşurum, eğlenirim ne biliyim seni takmam bile...
Ben bir kızım ;
Sen senin için ağladığımı sandığın zamanlarda aslında bizzat kendime ağlarım. Sen bana geldiğinde sende kimsenin göremediğini gördüğüm için sana kucak açarım. Sen beni kendine aşık etmek için klişe lafları birbiri ardına sıralarken, peşimden koşarken seni mutlulukla izlerim. Çünkü bilirim, neticede sonu sadece bir hoşçakaldır. Sen beni üzersin ve ben ağlarım. Belki de yalvarırım. Ama bu sana değil, kendime yeniden gelebilme çabamdır. Ben ağlarım, çok ağlarım, hatta hep ağlarım. Ama aşkı senden çok daha iyi bilirim ve bu yüzden en çok ben ağlarım. Sen gülersin dışından, ben senin taa içini görürüm. Bu yüzden arkadaşlarıma seni anlatırım, konuştukça büyürsün içimde. Aynı zamanda da yok olursun. Ve sen günün birinde bana haksızlık ettiğini düşünüp geri geldiğinde, ben gerçekten gülümsüyor olurum..
--spoiler--
Ben bir erkeğim ;
Önce sana melek gibi davranırım. Kızları önemsediğimi vurgularım. Sonra yakın arkadaş oluruz çıkarız. Sen bana aşık olursun bensiz yaşayamazsın, ben seni sen farklısın diye kandırırım. Sen herkese beni anlatırsın aşık oldum diye. Bende herkese seni anlatırım kullanıyorum diye. Artık bana aşık olursun bana kırılınca 2 güzel söz söylerim affedersin ben sıkılınca sana trip atarım ağlasanda umrumda olmaz. Sonra ilişki sıkınca ayrılırım. Sabah akşam ağlarsın, pişman olursun ve bana yalvarırsın. Ben gülerim hiç olmamışsın gibi hayatıma devam ederim. Kızlarla konuşurum, eğlenirim ne biliyim seni takmam bile...
Ben bir kızım ;
Sen senin için ağladığımı sandığın zamanlarda aslında bizzat kendime ağlarım. Sen bana geldiğinde sende kimsenin göremediğini gördüğüm için sana kucak açarım. Sen beni kendine aşık etmek için klişe lafları birbiri ardına sıralarken, peşimden koşarken seni mutlulukla izlerim. Çünkü bilirim, neticede sonu sadece bir hoşçakaldır. Sen beni üzersin ve ben ağlarım. Belki de yalvarırım. Ama bu sana değil, kendime yeniden gelebilme çabamdır. Ben ağlarım, çok ağlarım, hatta hep ağlarım. Ama aşkı senden çok daha iyi bilirim ve bu yüzden en çok ben ağlarım. Sen gülersin dışından, ben senin taa içini görürüm. Bu yüzden arkadaşlarıma seni anlatırım, konuştukça büyürsün içimde. Aynı zamanda da yok olursun. Ve sen günün birinde bana haksızlık ettiğini düşünüp geri geldiğinde, ben gerçekten gülümsüyor olurum..
--spoiler--
Fotoğraflarına bakınca kokusunu duymak diye bir şey var ve adı delilik değil, adı aşk.
sevgiliyi tanrılaştırmanıza neden olan bir histir.
güncel Önemli Başlıklar