bugün
- komşuya kahveye gitmek7
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak10
- yağmurcu neden akpli8
- nervio hamferdi10
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- mod geldi mod geldi4
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız3
- erdal beşikçioğlu15
- arkadaşlar kahve içiyorum2
- kızlar naber6
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- gammazların göze batması2
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- sinem dedetaş10
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- yanlış ata oynamak3
- bacanak3
- borsa4
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- ateizm3
- çay içen kız13
- smallville'deki konuk oyuncular6
- arıların biraz mallaşmış olması4
- galatasaray10
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- isana3
- iş hayatı4
- en son gelen mesaj2
- günün şarkısı2
- ali vefa10
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- yazıp yazıp silmek2
- anın fotoğrafı14
- bir şeyler söyle5
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- en tehlikeli insan tipleri3
- uludağ sözlük çeteleri9
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- duyulan en ilginç isim5
- en boktan on yıl7
- doruklara sevdalanmak2
- oralet içen erkek5
- yunanistan29
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
varsın dünya sex ve para ekseninde döner desinler çoğu kişi için hala 'aşk' eksenindedir ki zaten kendisi değil midir çok paraya ve muhteşem sexe dahi sırt döndürebilen tek olgu?
şimdi o yok bir huzur bir zekilik tam randımanlı çalışmaya güdülenme kendini daha çok şımartma sencil değil bencil olma bol vakit keyfin kahyasıyla çokca zaman öteyandan daha çirkin miyim ne gözlerimin feri mi gitmiş (sahi şu fotoğraftaki ben kim niye gülümseyişim öyle değil)renklerim mi kaçmış biraz tadım light tatlı gibi mi nedir yarın vesvesesi sarmış galiba beni bir para hesapları falan ay utanmasam kariyer falan diyeceğim ömürlük mottoma ters düşüp...
neyse ya böyle iyi iyi böyle güzel vapurlar filan...
şimdi elma dedim sanıp çıkarsın sen biliyorum sakın çıkma saklandığın yerde kal çok yorgunum ben kalbine yeni pil takılmış bir kalp hastası gibi risk grubundayım ama hani sen de büyüsen değişsen ayakların yere bassa aklın biraz başında olsa hayata benle aynı yerden baksın benim hayallerime hizmette kusur etmesen 'o zaman ben ben olmam ki ya' diye çemkirdiğini duyuyorum aşk 'e o zaman banane gelme uzak dur sakın gelme lodosum soğuk'
özetle; insanı kendine ters düşürendir bu meret ah azizim hem varlığında hem yokluğunda seni seninle didiştirir bu şeytanın mı tanrının mı işi olduğu şaibeli meret...
şimdi o yok bir huzur bir zekilik tam randımanlı çalışmaya güdülenme kendini daha çok şımartma sencil değil bencil olma bol vakit keyfin kahyasıyla çokca zaman öteyandan daha çirkin miyim ne gözlerimin feri mi gitmiş (sahi şu fotoğraftaki ben kim niye gülümseyişim öyle değil)renklerim mi kaçmış biraz tadım light tatlı gibi mi nedir yarın vesvesesi sarmış galiba beni bir para hesapları falan ay utanmasam kariyer falan diyeceğim ömürlük mottoma ters düşüp...
neyse ya böyle iyi iyi böyle güzel vapurlar filan...
şimdi elma dedim sanıp çıkarsın sen biliyorum sakın çıkma saklandığın yerde kal çok yorgunum ben kalbine yeni pil takılmış bir kalp hastası gibi risk grubundayım ama hani sen de büyüsen değişsen ayakların yere bassa aklın biraz başında olsa hayata benle aynı yerden baksın benim hayallerime hizmette kusur etmesen 'o zaman ben ben olmam ki ya' diye çemkirdiğini duyuyorum aşk 'e o zaman banane gelme uzak dur sakın gelme lodosum soğuk'
özetle; insanı kendine ters düşürendir bu meret ah azizim hem varlığında hem yokluğunda seni seninle didiştirir bu şeytanın mı tanrının mı işi olduğu şaibeli meret...
bu devirde ızdırap olmuştur. zaman farklı mekan farklı eskisi gibi olsa mecburmuşsun. mekan dar kişiler hep aynı oradan birine aşık olursun kavuşursun büyük aşk olur. asıl aşk şimdi zor çevre o kadar büyüdü insanlar o kadar sunileşti ki hormonlu domates gibi oldu aşk.
aşk mümkün müdür hala?
sertap erener'in sizi başka bi boyuta taşıyan şarkısı.
olmasa da aşktır, olsa da...
şeytanın oyunu..
sınırsızca saçmalamak,gülerek yürümek,dilediğince şımarmak,delicesine kaybetmekten korkmak...hiç gitmeyeceğini sanmak.
Aşk bazen;
Onun yanındayken hiç kimseye benzemediğine seni inandırır.
Gittiğindeyse, her gördüğünün o olduğunu sandırır.
alıntı.
Onun yanındayken hiç kimseye benzemediğine seni inandırır.
Gittiğindeyse, her gördüğünün o olduğunu sandırır.
alıntı.
kralların ev sahibi olduğu ziyafette, alelade bir yemeği önüne çekip, başka yemeğin tadına bile bakmamak gibidir.
gönüllü zulüm yani...
gönüllü zulüm yani...
süper bir şey.
aşkı anlatan en güzel türküler, şiirler, şarkılar, öyküler, romanlar hep erkek elinden çıkmadır. çünkü çıkarsız sevgiyi, aşkı bilen tek insan cinsiyeti erkektir.
insanı yeri geldiğinde rezil, zamanı geldiğinde de vezir eden duygudur.
Mantıklı düşünüp mantıksız davranmanın adına "AŞK" denir.
aşk; baş karakterlerden birinin, sonunda kesin olarak öldüğü bir romandır.
abazalığın romantizm katılmışıdır.
---can yücel
---can yücel
bana bir şeyhler oluyor'dan alıntı yapacak olursak "aşk; iki yalnızın ortak bir yalnızlıkta buluşmasıdır".
Dinlediğin her şarkının sana anlamı gelmeye başlamasıdır.
"karşılıklı bir yanlış anlama."
hatırlayamadığım birinden alıntıdır.
hatırlayamadığım birinden alıntıdır.
aşk biz demektir.
körlüktür, farkında olmamaktır.
boşluktur o.
fenerbahçe.
(bkz: yarak afedersin)
neredeyse herkesin ortak noktasıdır.
cesaretimi arttıran, bana yapamayacağım bir çok şeyi yaptıran duygu hali. ayrıca üzerine bir çok şiir şarkı kitap tiyatro film yapılmıştır. uğrunda bir çok insan ölmüştür. hayat verir hayat alır. ölümlü dünyanın uğranmadan geçilmeyecek tek limanıdır. mutlaka uğranması lazım en az bir kez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar