bugün
- aklınıza gelen şarkı sözü9
- taşaklardan birinin kayıp olması7
- erdal beşikçioğlu11
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri3
- çay içen kız11
- isana2
- bir şeyler söyle5
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek5
- galatasaray9
- iş hayatı2
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- anın fotoğrafı14
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- dönmek istenilen yıl2
- uludağ sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- duyulan en ilginç isim5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- oralet içen erkek5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- çaya şeker atan erkek5
- en boktan on yıl7
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- kalem4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- mutsuz olmak3
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- yıkık yazarlar4
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- latte içen erkek4
- yunanistan29
- gocu bak bi5
- hırvatistan14
- patates kızartması4
- galatasaray 3 rennes 33
- 2 ağustos 2026 galatasaray rennes maçı3
- ona bir şey söyle13
- ayrılık8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- yerinde dur3
- yelpaze3
- smallville'deki konuk oyuncular3
- ölüm9
tarkan ile sertap erener'in güzel şarkılarındandır. benim için başka bir şey ifade etmiyor.
ne yazık ki bu dönemde sadece "seks"
ağlatandır...
En çabuk nefrete dönüşebilen duygudur.
daha iyisini bulsan bile ondan vazgeçmemektir..
bu yüzden aptallıktır aşk..
en güzel aptallık..
bu yüzden aptallıktır aşk..
en güzel aptallık..
yokluktur.
manevi değişkenlik gösterebilen insan'ın zihin boyutunu maddeden soyutlayan hayattan amaç yaşamak için kişinin özüne olan duygu yoğunlaşmasının evrensel bir "anlamı'dır aşk. "freud" ile "kasap nuri" görüşlerini duygu olarak aynı, irade olarak farklı yorumlasa da, yunus'un "gel gör beni aşk neyledi" dizesinde geçen "aşk" insanlığın ortak felsefesidir.
""Aşk, bir bağımlılıktır. Bizi kendimizden uzaklaştıracak, acılara, özlemlere, istenme isteğine duyulan bir bağımlılık. Bir kişiye değildir aşk. Kendimize yaklaştıkça azalan, uzaklaştıkça artan bir vazgeçilmez ego tatminidir.
Sevginin yüceliğini taşımaz. Güvenli alanlarda değildir aşk. Sahip olma isteği ve kaybetme korkusuyla bütünleşmiş, kendine başkaldırıştır. Evet.. Aşk bağımlılıktır Kendimize olan sevgisizliğimizden kaynaklanan bir bağımlılıktır .""
Sevginin yüceliğini taşımaz. Güvenli alanlarda değildir aşk. Sahip olma isteği ve kaybetme korkusuyla bütünleşmiş, kendine başkaldırıştır. Evet.. Aşk bağımlılıktır Kendimize olan sevgisizliğimizden kaynaklanan bir bağımlılıktır .""
ilk başlarda güzel gelen, insanın yüzünden gülümsemeyi eksik etmeyen bir duygudur. gerçekten de insanın midesinde kelebekler uçurabilir. daha sonra bu duygu yerini sevgiye bıraktığı doğrudur. ilişkinin son evresi de alışkanlıktır sanırım.
dünyanın en güzel duygusu ,onun saçının teli bile kutsaldır senin için.
depresyon demektir.
en güzeli karşılıksız,çıkarsız olanıdır.
(bkz: Beşiktaş aşkı)
(bkz: Beşiktaş aşkı)
belkide ademin havvasını aramasıdır.
Nerde ne zaman karşınıza çıkacağı belli olmayan duygu.
şu yukarıda yazdığım cümle var ya, götümle gülerdim ben buna. Ama harbiden öyleymiş amk.
şu yukarıda yazdığım cümle var ya, götümle gülerdim ben buna. Ama harbiden öyleymiş amk.
aşkın şudur sözlük anlamı, arıyorsun sen belanı.
Freud'e göre Yoktur. Libido vardır.
nihayetinde, sabah kahvaltılarının tadı katran gibi olur. Aşk yok, alışkanlık vardır aslında. Her duyguyu tadan bu bünye sanırım aşktan kuvvetlisine şahit olmadı.
bir kere olur o da daha aklınız ermezken... sonrası sevgi olur bir daha gelmez aşk.
kısa sürer biter sevgiyle ikame edilir.
aşk biraz sevmek biraz özlemek biraz endişe etmek biraz hüzün biraz heyecan ve bolca tutkudur. ama tablonun tamamına bakacak olursak aşk karşı cinsten belli ve özel birine duyulan cinsel isteğin yontulmuş halidir. sevgi ile aşk farklıdır aşk geçici ve nankördür sevgi kalıcı ve güven vericidir. aşk birden nefrete dönüşebilen komplex bir duygu iken sevgi daha insaflıdır.
odundur.
aşkın tanımı yoktur.
gerçekten palavra bir cümle. aşk herkese göre farklılık gösterir. sen nasıl tanımlarsan odur aşk.
gerçekten palavra bir cümle. aşk herkese göre farklılık gösterir. sen nasıl tanımlarsan odur aşk.
beklemektir, özlemektir.
yarak var koşun amk...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar