bugün

/59
(bkz: güle güle sana güle güle)
Liseli mi bu?
Düğün fotoğraflarından sonra şimdi kütüphane versiyonu çıktı. Bakalım ileride daha neler göreceğiz. Yapma yavrucum yapma kuzum.
Hergun ne yapiyor bu çocuk kütüphanede.
sözlükte vloggerlık yapıyor aman yarabbi çıldırmalık puğahgaga.
Kütüphanede çorba içip kahve içiyorum. internete bağlanıyorum.
Bu arada artık liseli değil üniversiteliyim çünkü bu sene üniversite 1'e başladım.
Sözlüğü blog olarak kullanan bebe. Sırada ne var inan hiç merak etmiyoruz.
Şu an kadıköy'de bulunan kütüphanemden çıkıyorum. Kadıköy'e giderkenki vapurdan bir görsel:
görsel
Kütüphanede ben:
görsel
sözlüğe yazı okumaya geliyorum. birilerinin anlık fotoğraflarını görmek isteseydim instagram'a giderdim, üstelik tanıdıklarımı görürdüm. donuzlandın.
noktalama işareti kullanmamamdan ötürü 7 gün süreyle çaylak oldum. doğum günümde çaylaklığım kalkacakmış bilginize.
ve 1 hafta aradan sonra aranıza tekrar gelmiş bulunmaktayım. bugün benim doğumgünüm ve bugün 19 yaşıma girdim ve bunun için çok mutluyum.
görsel
Ooo paşamızın bugün doğum günüymüş. Abicim iyiki doğdun nice mutlu yıllara. Sözlüğün en küçük bireyi.
doğum günüymüş, kutlu olsun.
Şu an sınava girmeyi beklemektedir. Yaklaşık bir saat sonra tekrar sözlüğe dönebilir.
Şimdi sınavım bitti. Hepinize iyi öğlenler. Buradan bir resim atayım bari.

görsel
Şimdi üniversitesinin kütüphanesinde bilgisayar kullanmaktadır.
görsel
sözlüğü instagram olarak kullanmaya devam etmesine rağmen neden hala silik yemediğini anlayamadığım troll.
çünkü bu sözlüğe değer katıyorum ve bilgi ve düşüncelerimi de paylaşıyorum. sizler de benim resimlerimi görüyor ve mutlu oluyorsunuzdur.
Şu an kendisi atatürk kitaplığında milliyet gazetesinin 2009 yılı temmuz ayı gazetesini beklemektedir. Buradan hepinize selamlar.
görsel
Doğum günüm 2 gün önceydi.
Az önce milliyet gazetesi sayfalarına baktım. Hepinize iyi günler.
görsel
Cem davran'ın röportajı da vardı gazetelerin birinde.
kafama göre değil hadislere göre verdim. hem kendimce tarafsızım ama ben zaten islami olarak dedim. islami olarak da fikir ayrılıkları oluyor zaten. öğrenmeye meraklıyım.
© copyright 2005 - 2026