bugün

/59
Insanlara acımak Islami olarak güzeldir.
istanbul gezgini.
görsel
Şimdi kadıköy'de sözlük okumaktayım. Kadıköy'den herkese iyi akşamlar.
neden ki? ben ne yaptım size?
ama ben yobaz değilim ve tekirdağ'da içki içenler çok olabiliyor.
bugün maltepe'de bulunan piazza avm'ye gitmeyi düşünüyorum.
Gene bilindik kütüphanesindedir. Buradan piazza avm'ye gitmeyi düşünmektedir. Önce metrobüsle, sonrasında metroya binmeyi düşünüyor.
görsel
benim gibi istanbul şehir içinde çok gezen bir arkadaş. başlıklarından kolayca tanıyabiliyorum..
Şu an da her zaman olduğu gibi gene kütüphanededir. Kahvesini içmiş ve şimdi brandium avm'ye gitmeyi düşünmektedir.
görsel
Bu günleri de atlatacağız. Gerekirse simit yiyeceğiz. -bir hülya avşar sözü.
Ama çeşitli, lezzetli yemekler yemek elbette daha güzel ama n'apalım. Kader böyleymiş. 3 tl'ye simit aldım. Elhamdülillah demek lazım. Şükretmek islami olarak güzeldir ve islami olarak bile fakirler daha çok şükrederlermiş.
ve bir hafta aradan sonra elhamdülillah çaylaklığım kalktı. ay nasıl özlemişim yazar olmayı.
çaylaklığı bitmiş, geçmiş olsun..
görsel
beşiktaş'tan arnavutköy'e vapurla giderkenden bir görüntü.
görsel
görsel
bunlar da kartal'dan çekmiş olduğum görüntüler. bu hafta çektim. en son bundan önce 3 sene önce gitmiştim.
yarın ya da yakın bir zamanda adalar'a gitmek isteyen bir yazardır. oraya gideli de 3 sene oldu. daha sonra gitmek istememiştim herhalde ama yarın ya da yakın bir zamanda gideyim. bostancı'dan vapur vardı kınalıada'ya. orada kedi vardı, camii vardı, a101 market vardı.
saat 13'ü 10 geçmiş. e ben de üsküdar yapayım bari.
üsküdar'ı çok sever.
Üsküdar'da kütüphanedeyken ben:
görsel
ben kütüphaneye gidiyorum. hoşçakalın.
görsel
(bkz: güle güle şekerim)
25 dakika önce vapura binmiştir.
görsel
0:00 0:27
kitap okuyorum ki. okumadığımı nereden çıkardın? sözlük daha çok okuyorum hatta telefonumda sözlük uygulaması bulunmakta.
şimdi kütüphanesine gitmeyi düşünmektedir.
görsel
© copyright 2005 - 2026