bugün

/59
Ama ayıp bir kelime kullanmadan entry girmiştim. Artık sözlükte ayıp kelime kullanmamayı öğrendim.
görsel
Ama önceden akrabalarımı koymuştum. Artık sadece şahsi fotoğraflarımı koyuyorum fotoğraf olarak.
Gözümüzün önünde her geçen gün büyüyen bebe.
okadar saf ve temiz bir çocukki kendisiyle konuşurken insanlığımdan utanıyorum aq.
Şu an kadıköy'de olan bir yazar.
görsel
benim gibi gezgin bir yazar.
Şu an üniversitesinde rahat rahat bilgisayar'a girmektedir.
görsel
hakkında sırp olduğu yönünde iddialar dolaşan zevat.
geleceğin cuckold, swinger'ı olma yolunda son sürat ilerleyen genç arkadaş. aile fotoğraflarını buraya niye atıyon.
artık aile fotoğraflarını atmayan yazar. sadece kendi fotoğraflarını atmakta olan bir yazar.
ilk hesabı aykoliye olan bir yazar. daha sonra aykoliyek ve baykoliyek hesaplarını açmış, üçü de silik yiyince bu hesabını açmış ve hala kullanmakta olan bir yazar zira o zaman sözlük formatına bayağı aykırı entryler giriyordum ancak şimdi düzgün entryler girmeye çalışıyorum.
olurda bi sözlük zirvesi falan gibi bir yerde karşılaşırsak duble porsiyon iskender ısmarlayacağım yazar, peşine kaymaklı künefe çakacak ama, yoksa hesabı kitlerim.
kanka yap bi güzellik .
Şu an okulda fotoşop yapmayı öğrenmeye çalışmaktadır.
görsel
zamanında evlensem senin yaşında çocuğum olurdu evlat .
o nasıl okul olm uçak kabini gibi.

7F cam kenarında mi?
istanbul'da çok fazla gezen ve gezdiği yerlerde çektiği kendi fotoğraflarını paylaşan yazar. birazcık bana benziyor.
Fotoğrafla bizi aykolik dediğim yazardır.

Yok mu bir anlık? Nerde ne yapıyor şuan acaba. Evet.
Şu an üsküdar'a kütüphanede kahve içmeye gitmektedir.
görsel
Şu an üniversitesinde şarkı dinleyerek kütüphanesinde bilgisayara girmektedir.
görsel
benim gibi istanbul'u gezmeyi seven, samimi ve sempatik bir yazar.
kız olsam kendisiyle evlenirdim. Hem kaslı hem yakışıklı. biscolata erkeği maşallah.
bu nasıl şekil olm ya;

görsel
tekirdağ'lıdır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026