bugün
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi23
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- 81r4d3r4
- masklavinin siyaseti bırakırsa düzeleceği kanısı8
- özgür özel10
- çok artılara rağmen karmanın çok yavaş yükselmesi4
- allah'ın çok merhametli kıskanç bi tanrı olması4
- miçotakis ten türkiye'ye iyi geçinme çağrısı6
- arkadaşlar kavga etmeyin8
- aşırı milliyetçilerin herkesi kürtçü ilan etmesi7
- mülteciler akp yüzünden türkiye de zannetmek4
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir9
- ne yapıyorsunuz arkadaşlar5
- sigaraya kahve sürmek3
- s'i l v'e r m'i s t29
- ısparta3
- mazotun litresi 90 lira13
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- algı çetesi4
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- parti tüzüğü okumak8
- birader terör örgütü4
- niğde de restorana girip dayak yemek10
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- üsküdar belediyesi9
- otuzlarında ilk milyon dolarını kazanamamış olmak5
- yeni parti tüzüğü5
- seri eksici2
- 3 eylül 2026 bursaspor istanbulspor maçı2
- 3'ü 1 arada kahvenin aslında 4'ü 1 arada olması2
- on emre uymak2
- salata ile başlanan gün2
- masklavi'nin türkçe öğretmenine selam göndermek4
- türkiye iran savaşı7
- şizofrenik hikayeler5
- eylülde tatil yapmak7
- mel mel bakan adama gülümsemek3
- sözlüğün işgal altında olması2
- kadın ve erkek yazarın kavga etmesi2
- kahve yemek4
- yalancı su böreği10
- dünya'nın başka yerinde hayat nasıl düşüncesi2
- psikopat duygusuz birader yazarlar2
- sarı torba11
- gammaz çetesi11
- herkese terörist diyip sonradan 180 derece dönmek4
- ecevit ekonomisi4
- kemaliklerle ekonomi tartışmak4
Yagmurcu derinden geçmiş.
gezsin birader yazar.
Her ne kadar kendisinin
Yalnız, kederli ve biraz da sıkıcı bir tip olduğu yönünde düşüncelere sahip olsam da istanbul'da yaşayıp istanbul'un sadece sınırlı yerlerini bilen bir kişi olarak kendisinin rehberliğinde istanbul'u daha iyi tanımak ve gezmek fikri fena bir fikir gibi gelmiyor bana...
Belki de kendisini bu hususta geliştirip ilerde sadece istanbul ile sınırlı kalmayacak bir biçimde rehberlik gibi bir mesleği düşünebilir...
Çünkü gezmeyi seviyor. Bu çok belli.
Yalnız, kederli ve biraz da sıkıcı bir tip olduğu yönünde düşüncelere sahip olsam da istanbul'da yaşayıp istanbul'un sadece sınırlı yerlerini bilen bir kişi olarak kendisinin rehberliğinde istanbul'u daha iyi tanımak ve gezmek fikri fena bir fikir gibi gelmiyor bana...
Belki de kendisini bu hususta geliştirip ilerde sadece istanbul ile sınırlı kalmayacak bir biçimde rehberlik gibi bir mesleği düşünebilir...
Çünkü gezmeyi seviyor. Bu çok belli.
nerde görsem tanırım!
--spoiler--
nerde görsem tanırım!
--spoiler--
Çünkü benden bir tane daha yok! *
--spoiler--
Yalnız, kederli ve biraz da sıkıcı bir tip olduğu yönünde düşüncelere sahip olsam da
--spoiler--
Yani tartışılır aslında çünkü kimine pozitif bir hava verirken kimine sıkıcı gelebilirim. Kederli miyim ben bile bilmiyorum ama gezmeyi seviyorum. Kederli değilim ama zamanında acı çekmiş biri olabilirim. swh tek yaşadığım için yalnızım ama az da olsa arkadaşım var ve caddebostan'da abilerle buluşuyorum 10 günde bir falan.
nerde görsem tanırım!
--spoiler--
Çünkü benden bir tane daha yok! *
--spoiler--
Yalnız, kederli ve biraz da sıkıcı bir tip olduğu yönünde düşüncelere sahip olsam da
--spoiler--
Yani tartışılır aslında çünkü kimine pozitif bir hava verirken kimine sıkıcı gelebilirim. Kederli miyim ben bile bilmiyorum ama gezmeyi seviyorum. Kederli değilim ama zamanında acı çekmiş biri olabilirim. swh tek yaşadığım için yalnızım ama az da olsa arkadaşım var ve caddebostan'da abilerle buluşuyorum 10 günde bir falan.
sağlıklı yaşam destekçisi. sigara ve içki düşmanı bir yazar. hayatını doyasıya yaşama taraftarıdır.
atatürkçü bir yazar. vatansever. cumhuriyetçi.
Beton yetmez beton.
siz onu bulamazsınız o sizi bulur.
bu aralar trakyada gezen yazardır. tekirdağ-edirne falan gezer gibi yapıp götüm götüm ipsala sınır kapısının yakınlarından avrupaya göçmüş olabilir.
Uzun zaman sonra sözlükte görünce mutlu olduğum yazar.
Bir otobüs uzmanı.
Bir otobüs uzmanı.
Babadır.
Beton yetmez.
adama tavsiye veriyom. istemez yaşayarak öğrencem diyo. evladım sen bu gafayla işin zor.
Bu sözlükte büyüdü ya la.
darbeli matkap gibi çalışıyor kereta.
Sevgili yazarlar,
Bugün kendim almış olduğum bir kararla sözlüğe yılbaşına kadar, yani 1 Ocak 2027 tarihine kadar ara vermeye karar vermiş bulunuyorum. Kendim için sözlüğe bir süre ara vermeyi düşündüm. Bu süre zarfında entry favlayıp beğenebilirim ama yıl sonuna kadar entry girmeyi düşünmüyorum. Bana ulaşmak isteyen yazarlar olursa instagram hesabımdan ve nickini vermek istemediğim bir yazar da Whatsapp'tan bana ulaşabilir. istanbul'da sonbaharda onunla buluşmak isterim. Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür eder, iyi günler dilerim.
Edit: bu kararımı yarından itibaren uygulama kararı almış bulunmaktayım çünkü caddebostan'dan adalar fotoğrafı çekmeden olmaz diye düşünüyorum.
Edibüdü: bu kararımdan vazgeçmiş bulunmaktayım. Vazgeçtim - yıldız tilbe. *
Bugün kendim almış olduğum bir kararla sözlüğe yılbaşına kadar, yani 1 Ocak 2027 tarihine kadar ara vermeye karar vermiş bulunuyorum. Kendim için sözlüğe bir süre ara vermeyi düşündüm. Bu süre zarfında entry favlayıp beğenebilirim ama yıl sonuna kadar entry girmeyi düşünmüyorum. Bana ulaşmak isteyen yazarlar olursa instagram hesabımdan ve nickini vermek istemediğim bir yazar da Whatsapp'tan bana ulaşabilir. istanbul'da sonbaharda onunla buluşmak isterim. Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür eder, iyi günler dilerim.
Edit: bu kararımı yarından itibaren uygulama kararı almış bulunmaktayım çünkü caddebostan'dan adalar fotoğrafı çekmeden olmaz diye düşünüyorum.
Edibüdü: bu kararımdan vazgeçmiş bulunmaktayım. Vazgeçtim - yıldız tilbe. *
(#48069023) bizim kararlara sadık kalış şekli.
Normalde kararlıyım ama sözlükten ayrılamadım. Pazartesi günü gerçekten istanbul'a gıttim ama, caddebostan'a vaktim yetmedi ama cumartesi tekrar istanbul'a gidiyorum. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar