bugün

/59
Şu an kütüphanemde sözlük okuyorum.
görsel
biraz geri zekalılık var sanırım. 2 gün önce sesli entrylere bakayım dedim de ne kadar ses varsa buna ait ve iğrençler. saçma sağan konuşmuş saçma sapan şarkılar söylemiş.

homoseksüellerin hepsi biraz geri zekalı ya.

edit: ahahaha artık daha düzgün konuşuyorum demiş. biraz geri zekalı demişim pardon. ağır geri zekalıymış.
Ama artık daha düzgün konuşuyorum. Sanki heteroseksüellerin hepsi çok akıllı.
O kadar kelime entrysi giriyorum. Nasıl ağır gerizekalı oluyormuşum?
sempatik bir kardeşimiz.
tanımıyorum ama edebiyat falan okuyor galiba.
ya da sadece ilgisi var?
karışmayın çocuğa lan.

sen bakma onlara koçum.

sik kafalı onlar.
Şu an 76y otobüsüyle bakırköy'e gidiyorum. Hepinize selamlar. Bugün okulda fotoşop yaptık.
görsel
Yetkim olsa bu çocuğu bir kütüphanenin başına atar ayda 20 bin maaş verirdim. Bozdurur bozdurur istanbulu turlar. Evet. Bana da hayır duası ederdi. Edeceğini de sanmıyorum ama.
Yani övdün mü yerdin mi anlamadım.
övmüş kardeşim .
Şu an üniversitede stajdayım. Buradan hepinize günaydınlar.
görsel
Çok tatlı çocuk. Yanaklarından öpmek istiyorum.

Beraat kandilin kutlu olsun yavrucuğum.
hala neden silinmediğini anlayamadığım, sözlükle isntagramı karıştıran troll. yeter artık !
Sözlük formatına aykırı entryler girmediğim, sözlüğe hava kattığım ve faydalı entryler girdiğim için silinmiyorum. Gece gündüz siyaset mi konuşulsun hep?
(bkz: bu çocuk okur abisi) *
Yaklaşık yarım saat otobüs bekledikten sonra otobüse binebilmiş, soğuktan ayakları üşümüş yazar.
görsel
gözlerim kapalı bir şekilde uzandığım için bu sabah pek giremedim. yeni uyandıysanız hepinize günaydın.
samimi ve sempatik bir yazar.
Şu an kütüphanesindedir. Artık favori yeri kütüphanedir çünkü orada ikramlar verilmektedir ve orada internet ve sözlükler olmaktadır.
görsel
görsel
bu kim kardeşim

(img:#2218665)
Fotoğraftaki ablam oluyor.
Şu an kütüphanede sözlük okuyorum.
görsel
Şu an kütüphanemdeyim sıcacık sıcacık gene her zamanki gibi. Buradan hepinize iyi ikindiler.
görsel
© copyright 2005 - 2026