bugün
- sözlükler arası savaş çıksa11
- mutsuz olmak3
- ütü13
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- çay içen kız10
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- veda mesajları hep yanlış yazılır2
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek3
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum2
- taşaklardan birinin kayıp olması3
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- duyulan en ilginç isim5
- aklınıza gelen şarkı sözü4
- oralet içen erkek5
- erdal beşikçioğlu8
- eğleniyormuş gibi yapan kadın2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- kalem4
- çaya şeker atan erkek5
- düşün ki o bunu okuyor5
- yerinde dur3
- yelpaze3
- uludağ sözlük çeteleri9
- anın fotoğrafı14
- kasa daima kazanır2
- smallville'deki konuk oyuncular3
- yıkık yazarlar4
- dolma kalem3
- doa otomatı3
- latte içen erkek4
- patates kızartması4
- selam sözlük2
- ona bir şey söyle13
- telefona cevap vermeyen kız3
- en boktan on yıl7
- gece ormanda birisi tarafından takip edilmek3
- oturunca göbeği kat kat olan kız3
- akraba evliliği2
- mehdi nereye inecek sorunsalı3
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- köpektapar2
- gocu bak bi5
- en gey özelliğiniz3
- bik bik bik bik bik bik diye öten horoz2
- ayrılık8
- iq düşüren şeyler3
- siyah2
- sözlü kızları cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyor3
- galatasaray5
- sözlük yazarları nerede sorunsalı4
7 senedir yaz ve kış olmak üzere yaşadığım yer . yazlarını pek sevmem eskiden bu kadar kalabalık olmuyordu şimdi insanlar kalabalıktan bunalıyorlar . ancak kışları kafa dinlemek için idealdir .
yalovalı olduğum ve 20 yıldır yalova'da yaşadığım halde bir kere bile gitmediğim yer. utanç verici valla. ama gitmek için bir sebep bulamıyorum nabıyım..
güzel bir tatil belgesi ama denizi çok soğuk ve kumsal değil, çakıl dolu. akşamları açık hava discosu var, variller de ateş yanıyor ve sen de deli gibi dans ediyorsun hepsi bu. geminin yanaştığı liman tarafında da akşam hareket var, millet kayalıklar da ve duvarda oturarak çekirdek çitliyor. aslına bakılırsa hiçbir bok yok amk. koymuşlar bi luna park eğlenin demişler- ki orası da çoluk çocuk dolu-
özetle sersilerin olmaması ve kızların güzel olması tek avantajı.
yeşilliğinin bol olması da artı puan kazandırıyor.
10 üzerinden 6 diyebiliriz.
yaşlılara göre bir yerdir.
özetle sersilerin olmaması ve kızların güzel olması tek avantajı.
yeşilliğinin bol olması da artı puan kazandırıyor.
10 üzerinden 6 diyebiliriz.
yaşlılara göre bir yerdir.
geç de olsa - farkedilmesi açısından diyorum - direnişin lokomotifi olma görevini başarıyla almış ve destan yazmaktadır. ülkedeki olayları hala ve hala ana akım medyadan takip edenlerin biraz olsun dikkatlerini üzerine çekmeyi haketmiştir. geçmişiyle olan bağlarını direnişiyle perçinlemiş armutlu gibi diğer efsane kurtarılmış bölgelerin de dikkatle izlenilmesi gerekmektedir..
bekleyin, izleyin, direnin..
#direnarmutlu
bekleyin, izleyin, direnin..
#direnarmutlu
"istanbul'dan tatil sana bir saat uzakta,
hafta sonu evde kalma gel armutlu'ya..."
gibi ağza dolanan skindrik bi reklam cingılı vardı.
hafta sonu evde kalma gel armutlu'ya..."
gibi ağza dolanan skindrik bi reklam cingılı vardı.
15 sezondur her yaz gittiğimiz yer . Çirkin kız olmayan yerdir , evet hepimiz güzeliz . Tek başına çekilmeyen arkadaşlarla güzel olan yer .
Tavsantepe petek sitesinde bulundugum tatil beldesidir,ilerleyen zamanlarda prim yapacagi soyleniyor ne kadar yapar bilinmez ama gidin kardesim ayvalığa,bodruma fazla fazla aile var armutluda fazlasıyla söylediğim cümledir.
Tatil köyü harikadır.
vasat bir tatil köydür. Ve parelel yapının işletmesi altındadır.
an itibariyle orman yangını çıktı.
izzet kaptan klasiklerden biridir her sabah selamlamak gerekebilir.
Çocukluğumdan beri her yaz burdayım. Zamanında dedem kemik erimesi için tavsiye üzerine buradaki kaplıcaya gelmiş. O zamanlar sahil bataklık gibiydi der. Neyse deniz manzaralı bir tepeden arsa almış tüm sülaleyi de çağırmış. Benim anne tarafı hep burda. Kimi sahilden ev almış, kimi de bizim gibi tepeye yazlık yapmış. Benim için inanılmaz anıları olan bir yer. Mesela ilk defa burda aşıl oldum, ilk defa burda kavga edip dayak yedim, işk defa burda ata, eşeğe bindim, ilk defa burda kuran öğrendim, ilk burda yüzme öğrendim.... Böyle böyle sonsuza kadar gidecek gibi. Çok fazla anı var ve ben resmen son uzun tatilimi yapıyorum. Çünkü okul bitti ve eylülden itibaren stajyer avukat olarak iş hayatına atılıyorum. Senede 2 hafta gelebilirsem ne ala. Çok sevdiğim ve hep seveceğim bir yer. Bu arada (bkz: poseidon felsefe feneri)
Sadece ihlas tatil köyüyle bilinmesine rağmen asıl armutlu'nun armutlu iskele tarafı olduğu bilinmesi gereken tatil ilçesidir. Iskelenin her yerinde dondurmacı görmek mumkundur.
(bkz: armutlu)
baltalimanı'nın üstüne denk gelen, sarıyer'e bağlı varoş bir semt.
eski gemlik beldesi, yeni yalova ilçesi.
Sarıyer e bağlı bir belde Armutlu ancak biraz sıkıntılı bir yer suç bakımından.
muhafazakar tatil köyüdür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar