bugün

/60
Cuma aksamlarini iple cekiyorum super bir dizi.
dünyayı kasıp kavuran bir virüsün dahil engel olmadığı yılların dizisi. çekimleri tam gaz devam ediyor.
on beş yıl kadar bir süredir yayın hayatına devam eden dizidir. polisiye bir dizidir çeşitli konulara karşı müdahale eden polisleri ve hayatlarını anlatmaktadır.
bu kadar devam etme hırsı, azmi nereden geliyor merak ettiğim dizi.
işten eve döndüğümde herhangi birisini yemek masasında görsem şaşırmayacağım. sanki aileden biri oldu oyuncuları.
arka sokaklar başladı hemen kanal d yi açın kaçırmayın.
bamba bir şehir olduğu iddia edilen sokaklar.
fuat ölünce izlemeyi bıraktığım dizi.
artık sadece: rıza baba,mesut güneri ve hüsnü çoban dışında güzel karakteri olmasada barındırdığı kült suçlular için izlenebilecek dizi (bkz: yamyam halil), (bkz: seri katil cevat), (bkz: kuyucu tahir) uzar gider....
Sarhoş Zengin piçi, hamile kadına çarpıp kaçtı. Babası da onu kolladı.
Aynı aile şerefi filmindeki oktay piçi ve babası gibi.
aynı zamanda rahmetli dedemin en sevdiği diziydi bana rıza baba'yı anlatırdı*.
en sevdiğim karakter garip kont

https://youtu.be/meduRIbpMS0
15 yıldan uzun süren polisiye dizidir benzerleri çıksa da tutmamıştır. senarist o kadar karakteri kişiliğini nasıl aklında tutup yazıyor hayret ediyorum.
yıllardır bitmeyen polisiye dizidir yönetmeni orhan oğuz dur.
15. sezona başlayacakmış. tarikat mısınız olm siz? dizi adı altında ayin mi yapıyorsunuz? lan devlette polis olsanız emekli olmuştunuz. rıza baba rıza dede oldu lan. çıldırtmayın beni.
Arka sokaklar devletin dizisi, normal bir dizi 15 sezon hep aynı şeyleri tekrarlayarak geçirebilirmi?
başladıktan sonra işe girenler bitmeden emekli oldu, bunları da emekli etmediler mi daha.
görsel
kıyamet kopsa bile çekimlerine devam edecek, sevenleri için güzel dizi.
*rıza baba kıyamet koptu tüm insanlık yok oldu
-ali bas bas yakın yerdeyiz evlat dayanın geldik
*(Baba sen ne diyon amk)..
Zafer ergin hariç, 5inci kalite oyuncularla çekilen dizi.
Kabak tadı vermiş dizimsi.
hala kendini izlettiren bir dizi ne zaman biter diye düşünüyorum ama bitmeyecek gibi gözüküyor. keşke suat ölmeseydi çok yakışıyorlardı.
adım adım 600. bölüme giden dizi.
Bu hala bitmedi mi amk.
© copyright 2005 - 2026