bugün
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- teslimiyet3
- tai lung vs gocu22
- asrın soygunu4
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- bu ne soğuk amk5
- true nickli yazar18
- sözlüktekiler kaç yaşında10
- 22 eylül istanbul gecesi2
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- botswana2
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- habire1227
- kürtler asimile edilmelidir11
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- gocusuz bir sözlük5
- sözlükten soğumak için fırsat gözleyen yazarlar3
- krt tv4
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- sözlükte kavga olacak hissi3
- kendinden bile sakladığın şey5
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- ecevit döneminin kepazeliği5
- et döner dürüm9
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- şaka maka yeni bir günün başlaması2
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- sözlüğün embesillerle dolu olması4
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- manisada okul saldırısı17
- çorap kokusu2
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- gocu'nun çaylak olması3
- şanlıurfa2
- sarı poşet kudurtması13
- silinen entry2
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- evliliği ayakta tutan güçler13
- evlilik4
- varlık sebebimiz3
- kızlar geri gelsin kampanyası2
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- aşk4
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- apocalypse tank3
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- fırtına sonrası sessizlik2
- bottega3
güzeldir vesselam...
türkiye'nin en yaşanılası şehridir, her gidildiğinde ağır, kaotik havası çarpar yüze, derindir. izmir, istanbul gibi güzel değildir; gerçek, ağır ve sakindir. zaten bizim bu popüler ucuzluklarımızdan gına geldi; illa tropik, "güzel" falan olacak, nedir bu tek tip şeyleri, bariz, görünen şeyleri yani yüzeysel olanları, yani kolay olanları isteme hali..
ankara iyidir, yaşanması, anlaşılması gereken bir yerdir.*
ankara iyidir, yaşanması, anlaşılması gereken bir yerdir.*
bir başkentten ziyade ülkeyi yön veren liderleri barındıran. liderlerden ziyade lise ve üniversiteleriyle nam salmış güzel türkiye şehri.
an itibariyle yine ve yine yağmur yağan şehirdir.
yağmur yağdığı zaman denizin değil bit gibi türemiş göletler ve şelalerin manzarasının izlendiği şehir. bir de yağmur esnası göletleri var ki, demeyin haline.
en güzel hüzünleri yaşatan şehir. kendini bu kadar fazla özleteceğini tahmin etmezdim.
küçük bir kızın ilk korkusu .istanbul'un maviliğinden alınma korkusuyla büyütmek o kızı, her dönüş lafını gözlerinde korkuyla dinletmek. büyümüş bir kızın kalbini yutmak, sevincini almak demek ankara.
hep alıp geri vermemek demek ankara.
hep alıp geri vermemek demek ankara.
5 ay 5 günümün geçtiği baş şehirdir. mamağının dumanından yatılmıyordu, sabahın 4'ünde kalkınca şehrin üstünde siyah&mavi atkı gibi bir şerit olurdu kış aylarında, ankara'da askerdim sadece ve asker gibi kaldım bu ruhsuz şehirde.
dün beni donuma kadar ıslatan şehir. melihinden egosuna, havasından yağmuruna ne kadar varsa hepsinin üstünden üçer beşer defa geçtim...
lanetlendi galiba bu şehir. güneş kendisini nadiren gösterir oldu. tamam eyvallah yağmur güzeldir candır da e yeter artık. tamam yine eyvallah yazın susuzluk da çekmek istemeyiz ama bi ara versen diyorum. (kime diyorum anlamadım)
mayıs ayında son 25 senedir böyle soğuk görmediğim yer.
ekmek parası için yaşanılan şehirdir. şahsen beni kendine bağlayan hiçbir yanı yoktur.
başka şehirlerin tabelalarında bile göründüğünde " Ankara " adı yüreğini cız ettiren şehirdir . hayalim , çocukluğum , sevdiğimdir .
Devrim şehitlerini barındıran şehirdir. 6 Mayıs 1972
burada yaşamak için iki sebep vardır: ya aşık olduğun insan buradadır ya da burada bir iş bulmuşsundur. başka bir şey düşünemiyorum.
burada yaşamak için sebep aramaya gerek yoktur. sadece yaşarsın, sorgulamazsın...
(bkz: behzat ç)
an itibariyle çok fena dolu yağmaktadır. neyse ki evimdeyim ve dışarıda koşan insanların arasında değilim*.
an itibariyle bu şehirde gök delindi, deli gibi yağmur yağıyor.
bu nasıl bi gök gürültüsü lan. arka fonda da ezan okunuyor. ruhumu teslim edicem şimdi.
nsd kızılay'dan bildirdi.
bu nasıl bi gök gürültüsü lan. arka fonda da ezan okunuyor. ruhumu teslim edicem şimdi.
nsd kızılay'dan bildirdi.
taş yığınıyla dolu ama sevdiğim bir mekan.
an itibariyle yağmur yağan şehir. allahkjkdfl kgm'nin önüne yıldırım düştü valla.
yağmuruyla çamuruyla odtü şenliklerinin içine etmiş şehir.
anne kokan şehirdir.
mayısın 11'i olmuş şakır şakır dolu yağdı.
(bkz: şaşırdım)
(bkz: şaşırdım)
yüzde doksan ihtimalle, üç ay sonra yaşayacağım şehir... izmirden sonra nasıl olacak en ufak fikrim yok. içimde tuhaf bir heyecan ve büyük oranda korku var..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar