bugün

/400
Perşembe günü akşama sanırım gideceğim şehir. Kar mı yağmur mu bir karar verin amk.
https://www.youtube.com/watch?v=6kQVcLeVjl0 buyrun gardaş.
an itibariyle kar yağışı başlamıştır evet.
görsel
Ankara yanıyor ne karı.
yapracık, turkuaz, hasanoğlan, elmadağ, incek, mühye köyü, bağlum vs... gibi şehir dışında yaşayanların kar yağıyor diye taciz ettiği başlık.
Sözlük yazarlarının usanmadan bıkmadan "gri şehir" yazarak tekrar tekrar canlandırdıklarıdır.
her yeri dağ taş olan şehir. gri şehir sıkıcı yawfff.
Türkiyenin başkentidir. Memurlarıyla ünlüdür. Kışı soğuk yazı kuru bir sıcak ile geçer. Yaşadığım şehirdir.
Ülkemiz için önemli metropol şehirlerinden birisidir. istanbul ile beraber ülke gündeminin nabzını tutar ankara. Bürokrasi şehri olarakta bilinir. Evet.
Gri, kasvetli bir memur kenti. Her daim karanlık ve iç karartıcı ayrıca ulaşımı çok kötü.
yağmur başlamıştır.

görsel
An itibariyle trafik tıkandı. Evet.
Soğuğu çok kötü olan şehir. Kış akşamlarında ankara donar resmen. Isınacak bir yer arar durur insan. Ama yine de candır ankara. Başkentimiz sonuçta.
ne yazık ki şu beştepe metrosunun civarindaki trafikte tartışma yüzünden bir kere daha huzur kaçırmış bir şehir olmuştur. Ankara güzel ve özeldi, bakımlıydı, hiçbir zaman formdan düşmezdi, sanırım ihtiyaç fazlası yaratıklarla doldu; ona zarar veren. insan düşünmeden edemiyor, bu şehirden gidilmeli mi yoksa bu şehre gelinmeli mi?
an itibariyle..
görsel
Sürekli yağmur var dediğimden midir bilinmez allah'ın belasını verdiği şehir. Sebep yokken depresyona girdim demin, 2 kutu theraflu içtim.
huzurludur, sakindir, havası başkadır.
An itibarı ile lapa lapa kar yağan şehir.

görsel
Havası bir türlü sabit olmayan il. Geçen hafta bahar havası vardı şimdi kışlık elbiseler geri çıktı.
görsel
iki gün önce kısa kollularla gezerken bugün yine boğazlı kazakları çıkarmamıza sebep olan şehir. havana sokayım ankara. dikmende bildiğin 5 cm kar vardı lan.
mart ayındayız arkadaşlar. florida'da gibi davranmayı kesin lütfen.
böyle giderse içlikleri dolapta durdukları yerlerden indirecek olan şehirdir.
ebenin hörekesi bu nasıl bi soğuk lan.
Mart ayına bahar ayı diyenlere küfrettiren şehir.
kar yağışı başlamıştır.

görsel
© copyright 2005 - 2026