bugün
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- osmanlı yı yeniden kuracağız17
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler18
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü13
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi15
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (310)
sözlükte uzun zamandır aktif değildim. mobil uygulamadan kullanıyordum. telefonuma gelen bildirimler ile uyandım, beğenilen entrylere baktığımda, tarafımca girilmeyen entryler olduğunu gördüm.
çeşitli yazar arkadaşların nickaltlarına entryler girilmiş, çeşitli yazar arkadaşlara da mesajlar gönderilmiş. hiçbiri şahsım tarafından yazılmadı-gönderilmedi.
şifremin çalınma ihtimaline karşı, birkaç kez şifre değiştirip mobil uygulamadan da çıkış yapmak zorunda kaldım ve durumu bdv den moderasyona bildirdim. kullandığım şifre çalınma ihtimali hayli düşük ve basit olmayan bir şifreydi.
ben sözlükte bir açık olduğu ihtimali üzerinde duruyorum. yarın gün içinde moderasyon ile kuracağım iletişimin akabinde, yasal işlem başlatacağım. hesabıma giren vatandaş belli ki bu sözlükte bir yazar, kendisiyle muhakkak görüşeceğiz ve kendisini en içten dileklerimle kucaklayacağım, selam ederim.
tanım: interaktif bir sözlük.
çeşitli yazar arkadaşların nickaltlarına entryler girilmiş, çeşitli yazar arkadaşlara da mesajlar gönderilmiş. hiçbiri şahsım tarafından yazılmadı-gönderilmedi.
şifremin çalınma ihtimaline karşı, birkaç kez şifre değiştirip mobil uygulamadan da çıkış yapmak zorunda kaldım ve durumu bdv den moderasyona bildirdim. kullandığım şifre çalınma ihtimali hayli düşük ve basit olmayan bir şifreydi.
ben sözlükte bir açık olduğu ihtimali üzerinde duruyorum. yarın gün içinde moderasyon ile kuracağım iletişimin akabinde, yasal işlem başlatacağım. hesabıma giren vatandaş belli ki bu sözlükte bir yazar, kendisiyle muhakkak görüşeceğiz ve kendisini en içten dileklerimle kucaklayacağım, selam ederim.
tanım: interaktif bir sözlük.
son birkaç entry tarafımca girilmedi. bildirimlere baktığımda gördüm. şifremin çalınmış olma ihtimaline karşı şifre değiştirdim ve durumu bdv den bildirdim. sözlükte mi bir açık var bilmiyorum. durum kesinlikle benlik değil.
hala entry giriliyor, hala benim kendi yazdıklarım siliniyor.
hala entry giriliyor, hala benim kendi yazdıklarım siliniyor.
geçmiş ve gelecek bütün dillerden, sevgiye ve aşka dair bütün güzel kelimeleri biriktiriyorum senin için. düşünmeye aklım, söyleme dilim, yazmaya elim yetişemiyor. sonsuzum, daimim...
koskoca bir marul tarlasında, tüm o emsalsiz marulların arasında bütün dertlerinizi ve sıkıntılarını bir kenara bırakıp adeta süzülürcesine koşmaktır, umarsız ve bir o kadar da hoyrat...
not: kendisini koşarken yavaş çekimde izlemek isteyenler için video kayıt hizmetlerimiz mevcuttur.
not: kendisini koşarken yavaş çekimde izlemek isteyenler için video kayıt hizmetlerimiz mevcuttur.
öyle mutlu olmak, öyle mutlu olmak ki yuh o kadar da olur mu derecesinden sonra, emsalsiz bir kıymet olan marula dönüşmektir.
yazarken duygulandım.
yazarken duygulandım.
ne olduğu fark etmeksizin sürekli yeni şeyler oğrenin. yetmesin, psikoloji okuyun, felsefe okuyun.
içiniz doldukça mutluluğunuz artar, içsel doluluk mutluluğun çarpanıdır.
içiniz doldukça mutluluğunuz artar, içsel doluluk mutluluğun çarpanıdır.
canı gönülden istiyorum, göklerde fıtı fıtı fıtı gezmek istiyorum.
a noktasından b noktasına herhangi bir ulaşım aracı kullanmadan yayan şekilde ilerleyen erkek yürüyordur.
vaktiyle yazdığım, bir erkek yürüdüğünde isimli kitabımda bu konuyu detaylarıyla anlatmıştım.
vaktiyle yazdığım, bir erkek yürüdüğünde isimli kitabımda bu konuyu detaylarıyla anlatmıştım.
bilgi. mesela dopamin nedir ne değildir? etkileri nelerdir? gibi.
hepsi aptalca, saçmalıyorsunuz.
aklınızda küçük oyunlar kurguluyorsunuz, diğer insanları da bu küçük oyunlarınızın sıradan birer katılımcısı olmaktan öte görmüyorsunuz.
olayları, durumları başından sonuna inceleyip detaylarıyla değerlendirmediğiniz ve karakterinizi buna göre şekillendirmediğiniz sürece, üzülmeye de üzmeye de mahkumsunuz.
aklınızda küçük oyunlar kurguluyorsunuz, diğer insanları da bu küçük oyunlarınızın sıradan birer katılımcısı olmaktan öte görmüyorsunuz.
olayları, durumları başından sonuna inceleyip detaylarıyla değerlendirmediğiniz ve karakterinizi buna göre şekillendirmediğiniz sürece, üzülmeye de üzmeye de mahkumsunuz.
benim diye söylemiyorum. anlaşamıyorsanız, maalesef genelde hata sizdedir.