bugün
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi18
- fenerbahçe vs galatasaray12
- fenerin gs'nin kasasından 30 milyon avro alması9
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar11
- fenerin şl de ziki tutacak olması8
- galatasarayın köyfarans kupasına katılmamış olması4
- game of thrones taki kerhaneci19
- evrende yalnız mıyız sorunsalı4
- küfürü bırakıyorum sözlükk4
- küçük çocuğu olduğu halde sigara içen kadın3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı45
- sabahları nefret edilen şeyler17
- ismail kartal13
- nick vermeden bir yazara seslen6
- pontus rumları9
- babanın yanında ayaklarını sehpanın üzerine koymak2
- gençlere en büyük tavsiyeler3
- fenerbahçe21
- simyacı2
- tamircisi ölünce satılan araba6
- tekmil cihan ameleleri ittifak eyleyiniz2
- pizza5
- en iyi müslüman teknik direktör2
- saray'dan yeni anayasa sinyali2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle10
- fenerbahçe lyon maçı sonrası saha karışması5
- hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeyler16
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor7
- arda güler den fenerbahçe paylaşımı3
- kürt sahil mafyası3
- 18 sene sonra yüzü gülen mel gibson2
- kapadokya20
- islam barış dinidir43
- yeni partili sözlük yazarları26
- sarapci koala51
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı8
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek13
- ne okudunuz9
- büyük taarruz3
- hem kürt hem feminist hem vegan kız2
- gece geç saatte ışığı yanan evler6
- ne kadar yaşlısın23
- dünyanın en yaşlı insanı3
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- boş yapasınız gelince ne yapıyorsunuz13
- ankete gelin beyler31
- tai lung47
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi4
- ne kadar mutlusun5
- arkadaşlar çok acil bi baksanıza10
Istanbulu seven insanlarin sevemeyecegi sehirdir. Kasvetli, huzun dolu, soguk sokaklari vardir. En mutlu insani bile mutsuz edebilme kabiliyetine sahiptir.
Bi sokağinda yuruyorsunuz mesela, bi tarafinda uzun yapay binalar, bi tarafinda ise ankaranin baglari.
Sari ve kahve karisimi daglari çölü animsatir. Ruzgari bi anda tum hislerinizi kurutabilir. Duz adam olur cikarsiniz. Bu sehirde bir seyler hissetmek zordur.
Insan ne uzulebiliyor ne sevinebiliyor.
Insanlarinin sivesine hasta kalabilirsiniz. Bu sari kente asik insanlardir. Hep bi ovme cabasindadirlar. Oynak havalari vardir. Buraya gelip dilinize bi ankara sarkisi dolandirmadan gidemezsiniz.
Ne demis sair; ankaranin en sevdigim yani istanbula donusudur.
Dogru soze ne hacet..
Bi sokağinda yuruyorsunuz mesela, bi tarafinda uzun yapay binalar, bi tarafinda ise ankaranin baglari.
Sari ve kahve karisimi daglari çölü animsatir. Ruzgari bi anda tum hislerinizi kurutabilir. Duz adam olur cikarsiniz. Bu sehirde bir seyler hissetmek zordur.
Insan ne uzulebiliyor ne sevinebiliyor.
Insanlarinin sivesine hasta kalabilirsiniz. Bu sari kente asik insanlardir. Hep bi ovme cabasindadirlar. Oynak havalari vardir. Buraya gelip dilinize bi ankara sarkisi dolandirmadan gidemezsiniz.
Ne demis sair; ankaranin en sevdigim yani istanbula donusudur.
Dogru soze ne hacet..
ankaralılardan çok çorum ve yozgatlıların bulunduğu sıkıcı, soğuk, boğucu, yıpratıcı ve yobaz şehir.
yok bahar havası var yok ağustos ayından kalma gün diyenlere sakın inanmayın. bu şehirde geceleri hava halen soğuk. götüm dondu valla yürürken.
Nasil olduysa alpay erdem in geldiği sehir. If te cikacak yarim saate, gelin olm...
battaniyenin altında otururken kahve sigara ve sinemadır.
artık kar görmek istediğim şehir. Bu hava ne ya nisandayız sanki. Doğru düzgün kış geçiremedik bu sene.
kar yağışının çok yakıştığı ilimiz.
eskiden ulus'ta alışveriş yapıp, gençlik parkında eğlenip, buluşmaları heykelin önünde yapıp, halden simit yediğim şehirken, şimdilerde kızılay'ı in bellediğim, avmlerde eğlenip, ykm'nin dost kitapevi'nin önünde buluşmalarımı gerçekleştirdiğim, dönerden aşağısını kabul etmediğim şehir.
ya ankara değişti ya ben.
vesselam...
ya ankara değişti ya ben.
vesselam...
Bu şehirde yaşadığım en güzel günün taşınacağım gün olması muhtemeldir.
memur şehridir.
renk olsa gri olacak şehir.
soğuğuyla meşhur olan ama Şubat'ın 5'inde sıcaklığı 18 dereceyi gösteren şehir.
benim aşık olduğum şehir. böyle sokaklarında umarsızca gezip soğuk havada sevdiceğimin eliyle ısınmak istediğim şehir. bana hep samimi gelen istanbul gibi orospu olmayan şehir. ve büyük ihtimal 2 gün sonra gideceğim şehir.
ocak ve şubat aylarındaki havaya kananların bahar erken geldiği yanılgısına vardığı şehir.
(bkz: mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır)
(bkz: mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır)
hala sınırları içersinde ikamet etmekte olmakla birlikte gıyabında ne zaman yorum yapacak olsam 'ne biçim di mi? ne güzel ama.. tuhaf böyle. soğuk ama sıcacık be.. yani valla işte..' gibi cümleler sarfettiğim şehirdir aynı zamanda.
mabetsiz şehir.
bugün bir başka güzeldir, sabahtan beri aşti-oran arasında koşturdum ama iyi ki koşturdum.
japon yapıştırıcısı gibi olan şehir. gelirsiniz, nefret edersiniz, tam gitmek istersiniz, hazırsınızdır...
öyle bi aşk çıkarır ki karşınıza. ankaraya da aşık olmak istersiniz, ankarada aşk olmak istersiniz, ankarada hep aşık kalmak istersiniz...
öyle bi aşk çıkarır ki karşınıza. ankaraya da aşık olmak istersiniz, ankarada aşk olmak istersiniz, ankarada hep aşık kalmak istersiniz...
baharın ülkede en erken gelen şehri. 1 aydır havaların ılık olduğu şehirde bugün hava 18 derece ve tişörtle çıkılıyor. Tabelanın Fotoğrafınıda çektik isteyene gönderilir. Geçen sene mart sonuna kadar kalın mont, atkı eldivenle gezen, soğuklar yüzünden brezilyaya taşınmayı düşünen ben için bulunmaz bir nimet. Kar'ın aksine güneşin, sıcağın yakıştığı şehirdir ayrıca. Bozkır mozkır ama yaşayana en güzel şehirdir. Seviyom la seni.
bu yıl dördüncü ve son yılımı geçirdiğim, fakülte bitince kuvvetle muhtemel izmire döneceğim şehir. gri şehir. düzenli şehir, idealist, ruhsuz şehir. beni çok mutlu etmesede nedense daha uzun uzun yıllar yaşamak istediğim şehirdirde kendileri.
karın en güzel yakıştığı şehir.
gayet hoş görünen makyajlı bir kızın: onlar da geliyorkene bizim yengemgiller de gapıya çıghmışlar şeklinde konuştuğunu duyabilirsiniz. travestidemn daha korkunç lan bu.
herşeyinden bir şeyler kaybettiği gibi garını da kısmen yitirmiştir. artık alpay ın ankara garı parçası çalınamaz olmuştur. haydarpaşa'ya aşk taşıyan yükleri yoktur artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar