bugün
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor11
- kadir mısıroğlu'nun soyu7
- demet evgar10
- sözlüğün tadının kaçması6
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- kemalistler6
- üniversitelerin gereksiz olması3
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı4
- dinleri masonlar kontrol ediyor4
- venezuela5
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- kadınların yanlış yapması3
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron3
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi2
- yazarların imza parfümleri14
- alan greenspan3
- hızlı para kazanmanın yolları11
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- aşure2
- pozantı2
- türk kızı egosu6
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- her gün poğaça simit yemek2
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- zippo2
- kazım koyuncu2
- cips alırken utanmak2
- erkekler neden az yaşar10
- am okşama4
- panter emel2
- 2026 dünya kupası22
- bir insanı sevmek11
- evde kaş bıyık alımı3
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- 2030 larda robotların aktif rol oynayacak olması2
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- dünya11
- güzel huylu kezo4
- vajinizm3
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- mutluluğun fark edilmemesi8
Gittiğimde askerliğim gelir aklıma. Soğuktur, kasvetlidir, sislidir, o da kule bu da kule bizde de var atakule'li şehirdir.
Insanlar ya nefret ediyor ya da cok seviyor. Turkiyenin Londrasi filan demisler,cok komik ya.sevenler buyuk ihtimal kucuk sehirlerden gelip buyuk sehir havasini koklayanlar,istanbuldan,bursadan gelenler ise sumugunu bile silmez ankaraya.
istanbulda harcanan paranın yarısı harcanarak ve de istanbulda yaşanılan stresin ve enerjinin yarısı harcanarak rahatça yaşanabilecek düzenli şehir. ha bir de ankarada metrekareye düşen orospu ve orospuçocuğunun sayısı istanbula göre oldukça minimum düzeyde olduğunu söylememe zannederim ki gerek yok.
birisi bursadan gelen sümüğünü silmez demiş ankara için, bursayı ankara ile kıyaslayabiliyor helal.
bugün fenerbahçeye dar gelmiştir.
melih gökçek'in belediye başkanlığı'nı yaptığı şehirdir. o olmasaydı kuşkusuz ankara, daha yaşanabilir bir yer olabilirdi.
eymir gölü , kibris koyu , sen hic eser tepe de iki bira acip manzaraya boz kira ictinmi gardas :-) su deniz kenari muhabbeti de sikti artik sanki oradan gelenler her gün deniz kenarindaydi lan. ben 18 yil izmir de yasadim yazlari Urla da fethiye de geçirdim bu kadar deniz diye de tutturmadim. sağlam arkadaşlar da edindim burada konuşmama kadar yerleşti ankara iyidr hoştur . otur da behzat c izle hic olmazsa daha cabuk alisirsin la. :-)
sabah sabah tekrar sıkıldığımı ve yalnızlaştığımı fark ettiğim şehir.
Çok iyi adamım lan sarılın bana.
Çok iyi adamım lan sarılın bana.
her türlü insanın bulunduğu güzelim şehirdir. ankaralı olmayan, denizi yok hebelehübele yapan sevmez bu şehri. gelmeyin bir zahmet. her yerde bir anı bıraktırabilen şehir bura.
Ömrümün 10 yılını zevkle hüzünle iyi dostluklarla geçirdiğim kışları soğuk ve ayaz, yazları ılık ve serin olan şehrimiz.. Sen bir başkasın benim gönlümde ANKARA....
kasvetli protokol sehri. yasayacak olanlar mutsuz olmayi goze alip gitsinler.
Bir karadeniz şehrinden geldikten sonra sevilmeyen yer.
soğuk ve kasvetli bir şehirdir benim için. başkent olmasa tüm bakanlıklar taşınsa, yozgattan, çorumdan ....vb. bir farkı olmayacak şehirlerden bir tanesidir.
bir karadeniz şehrinden geldikten sonra tapılan şehir.
kopamıyoruz zatıalilerinden. iyiyiz böyle kalalım.
Eskisehir ile beraber turkiyedeki okumus insan orani yuksek illerdendir. Bu iki sehirde de memur ve ogrenci orani bir hayli yuksektir. Ekonomik bakimdan tabii ki istanbul un gerisindedir. Ama yasanabilirlik ve insan kalitesi bakimindan istanbul un kat kat onundedir.cunku istanbula her turlu insan bir seyler yapabilmek umidi ile gelir. Ankaraya gelen buyuk ihtimalle ogrencidir.istanbul sanayi sehri oldugu icin disaridan gelen insanlarin kalitesi de bellidir.
Bu cemre kötü yola düştü galiba, Ankara' da eser yok:)
Bu cemre kötü yola düştü galiba, Ankara' da eser yok:)
bu sabah pek de soguk degil. ama ben hala hastayim o ayri.
Başkent diye hücum edilmiş nüfusu 5 milyona yakın. istanbul'un 3 katı yüz ölçümüne sahip. Nüfusu istanbul'un 3'te biri. Yaz ayları çok kurak. Egzoz ve bacalar yüzünden sabahları ufukta siyah bir karartı meydana geliyor. kışın bazen çok kar yağar öyle yollar günlerce kapalı falan kalmaz.
ilginç şehir. bir iki kere gittim ama içinde yaşamadan bu ilginç şekilde övülen çekiciliğini anlamak zor.
sol frame'den düşmeyen, sözlük ahalisinin büyük çoğunluğunun sövdüğü, herkesin sevemeyeceği şehir.
büyüdüğüm her noktasını adım gibi bildiğim şehir. can sıkıntısı olan şehirdir. gezecek , eğlenecek pek bir yer bulamazsınız.
Sözlükte ne çok Ankaralı ve Ankara sempatizani var düşüncesine ait başlıktır.
Türkiyenin başkenti ve 2. Büyük kentidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar