bugün

/400
Turkiyenin en duzenli tertipli sehridir. Buyuksehirler icerisinde ulasimin en problemsiz oldugu,oturmus sehirdir. Tarihi bakimdan tabii ki bir istanbul degildir. Ama siz cakma istanbullularin lafina aldanmayin. Ankara yasanabilecek bir sehirdir.
1.dünya savaşı sonrası anadolu'nun her köşesini işgal eden düşmanın es geçtiği köy. bu köyde bir numara olsaydı düşman hiç kaçırır mıydı burayı?
Bugün ve önümüzde ki gün havası çok güzel olacak şehir.

Not : napıyoruuuuzzz? Hayde bakalım gezmelere.
gün itibari ile bahar havası estiren şehrim. sabah işe giderken çıktığım yokuşta yüzüme vuran güneş bu sefer yakıcıydı ve gözlerimi alıyordu.
haritası, gol atan bir futbolcunun tribünlere koşmasına benziyor fena halde.
baharı yaşamakta.

bu güzel günü birlikte geçirmek isteyen ankaralı hanımlar ses vermeli. aktiviteyi siz seçin. sinema, opera, tiyatro, vesaire. ben ısmarlıyorum sorun değil.
ankaralıları sevdiğim için ankarayı da seviyorum.
özlediğim şehrül ala dır.
hiç özlemeyeceğim şehirdir. çekip gidebilsem tabi.
Kara harp mülakatlarına çok güzel bir şehirle karşılaşma umuduyla gidip hayal kırıklığına uğradığıım şehirdir. Hiçbir albenisi yok bu şehrin. Yerlerdeki masör kartları da cabası.
adam gibi atış poligonu bulunamayan şehir. bilgili uuserler bi zahmet yeşillendirsin.
adına şarkılar yazılan şehir....

http://vocaroo.com/i/s0Eu2itJPrQR
an itibari ile yağmur yağmaktadır, çıkıp ıslanılasıdır. Ankara gibisi yoktur ayrıca.
şu günlerde gölgede donduran, güneşte terleten bir havaya sahip şehir... metrosu da kalabalık oluyor, istanbul kadar olmasa da... oturarak yolculuk yapmayı özlettirdi.

memur şehir özelliğini de yitirir gibi bir hali var, sokakta takım elbiseli insanlar iyice azaldı. öğrenciler daha çok.
şu sıralar havası aşırı dengesiz olan şehir. adam ol adam.
behzat ç min hayat bulduğu şehir.. amirimin yuvası..
Bahtı kara'ların görmesi gereken şehir.
Ankara ankara güzel ankara..
sadece bürokrasinin değil,samimiyetin de başkenti.
insanı ayrı öküz trafiği ayrı öküz olan yerdir.haritada silinse üzülmem kimse alınıp gücenmesin araba ile trafikte gitmen mucize bazen yol vermezler söverler 40km hızla gelen araç 300metre uzaktan sana yol vermemek için sellektör yapar ankara böyle biryer tabiki güzel kısımları vardır ama ben daha görmedim.
Hepimiz öküzüz, gelmeyin.
havasını, taşını, toprağını, iklimini bile sevdiğim şehir be. istanbul'u da izmir'i de dibine kadar gezmiş olduğum halde '' şimdi ankara bi başka onu karıştırma hiç '' dediğim zamanlar pek de olmuştur. nemli vıck vıck havayı soluduğumda özlüyorum len o ankara ayazını, ankaranın o kuru havasını.
kızılaydaki o egzoz kokusu, insan kargaşası bile özleniyor tabi.
o tuhaf, güzelim havayı istanbulunuzda da izmirinizde de bulamazsınız efendiler.
iç anadolu bölgemizin bir ili. yaz kış sabahları soğuğu vardır.
kısa zamanda ikinci kez veda edeceğim şehir.
kıro dolu igrenc memleket.
gayrimenkul fiyatlarının bulutların üstünden yavas yavas uzaya doğru yol aldığı şehirdir.

incek de 2+1 80 m2 daire 450.000 tl ve 1.5 sene sonra teslim, para peşin.

manzarası dağ taş, 14.cü katdan sonra gölü uzaktan seyirtiyor onun da fiyatı 500.000.

ulan 80 m2 lan altı üstü.

şaka mısın gardaş.
© copyright 2005 - 2026