bugün
- anın fotoğrafı12
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- ütü6
- hırvatistan14
- kuran ı kerim meali3
- aleyna tilki3
- domdomusa ve saz ekibi2
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- yüksek sesle gülmek6
- en boktan on yıl2
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- ekonomi3
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- red flag erkek listesi9
- japonya24
- menemen9
- iran2
- dr pimple popper3
- saraca bey bey birader2
- nöbet5
- kral kaybederse4
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- ölüm9
- ogün samast3
- fabrikaların kalite bölümündeki kızlar2
- insanlara laf anlatmak3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- velvet11
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- en uzun mesafe4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- 2 ağustos 20262
- ölümü merak etmek2
- türk müsün türkiyeli misin12
- balık etli mi kuru götlü mü5
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- her gün dışardan yemek yemek3
- köfteci yusuf5
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması2
- suri sakso 5 tl2
- telefon ekranında boydan boya çizgi çıkması2
- nissan navara4
- forlove196
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- yunanistan29
entry'ler (40)
Evde oturmak. Çünkü ayıptır söylemesi,bir tatil beldesinde yaşıyorum.
Dünyanın en rahat insanıdır. imrenirim. Kolay olan hedefine ulaşınca duyduğu tatmini kıskanırım. Beğeni aldıkça yaşadığı mutluluğa hayran kalırım.
Bkz: Beyinin fazlası cehennemdir.
Bkz: Beyinin fazlası cehennemdir.
insan ırkı bugün ki haline gelmeden önce bir çok evrim geçirmiştir. Homo sapien olmadan önce homo erectus ve homo habilis evreleri geçiren insanın maymun soyundan gelmekten ziyade maymunlarla ortak bir ataya sahip olduğu düşüncesi mevcuttur. Bir başka görüş ise zamanın başından beri maymunların atası olmayan bir atadan evrildiğimizdir. Sonuç itibari ile 2 görüşte maymun soyundan geldiğimizi idda etmez. Bu bir yanlış anlamadır. ilk görüş sadece maymunlar ile ortak bir atayı paylaştığımızı, bu paylaşım sonrasında maymunların kendi türlerine göre evrilip maymun olduğunu bizimde kendi türümüze göre evrilip insan olduğumuzu söyler. Yani bilimsel olarak maymun soyundan gelme ihtimalimiz sıfırdır. Çünkü maymun türü ve gen kordinasyonları insanın onlardan evrilebileceği kadar uzun bir süre önce çıkmamıştır.
Kaynak: ben. (Antropoloji dersleri)
Kaynak: ben. (Antropoloji dersleri)
Böyle bir sorunsal yoktur. ikisi de çok farklı işleyen mekanizmalardır. Yaygın inanışın aksine müslümanlık bilimi reddetmez, destekler. Müslümanlık doğruluğu araştırmaya,bilimi ve ilimi öğrenmeye teşvik eder. Bilimi reddeden bir zamanların Katolikleridir ve modern yaşama geçişte bu tarz katı yaklaşımlar asimile olmuştur. Bilim de dini reddetmez. Çünkü din bir inanç sistemidir. Aynı ideolojiler gibi, bilim dinide araştırma konusu yapmazken sosyal bilimler dine bir kurum olarak yaklaşır. Önem sırasına gelince de bu bir sorunsaldan çok kişisel bir görüştür.
Nereye imza atacağım? Sonuna kadar destekliyorum.
Kimin resmine, kiminin cinsiyetine, kimininse yorumlarına kafayı takmış yazarlarımızdır. Yapacak daha iyi bir şeyleri yoktur. Sağa sola dalaşıp, çamur atmak için harcadıkları eforu güzel ve anlamlı başlıklar açmak için harcasalar sözlüğün kalitesi yükselecektir. Lakin kendileri arınamadıkları kompleksleri, kendileriyle barışık olmayan tutum ve hareketleri, gerçek hayatta tatmin edilememiş egolarıyla sözlükte vızıldamaya devam etmektedirler. Saygılar.
Adamı bitirir. Harcar. En güzel vakitlerini emip bir paçavra gibi köşeye atar insanı.
bkz: "Panta rei."
Telefondan girmiş. Belli ki Türkçe karakter yazmazı için ekstra uğraşması lazım. Niye bunu dert edindin ki?
Bu sözlüğe sadece Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin kabul edildiğini sanıyordum. Öyle değilmiş.
I see dead people.
Bence tüm salaklıklar çocukken değil büyüyünce yapılır.
Nefret ettiğimi söylemiş miydim? Her yere yazıyorum da aklım karıştı. Neyse.
Sol frameye sahip çıkanlardan nefret ediyorum.
Orhan Veli'den nefr... Yok yahu severim Orhan Veli'yi.
Nefret ediyorum.
Fiziksel özelliklerlerden nefret ediyorum.
O zaman bayan iması taşıyan kullanıcı adları da alınmasın. Bu ne hazımsızlık.
Ben "ciğerini söküp ağzına sokarım"ı tercih ederim genelde ama tarz meselesi.
(#23660123) Bayanım ama keşke harun abi olsaydım arkadaşım. Hayat öyle daha güzel olurdu belki.