bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- eşitlik mi özgürlük mü8
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- yaşlandığının farkına varmak9
- tarım3
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- kartoncu birader vs erecto bey3
- hesaplama3
- ekşi sözlük referans17
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- müzik dinlemek5
- dağ evi olmayan erkek5
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- asosyal ve çirkin olmak4
- namaz5
- yahudilere sallayan kitaplar3
- sözlük yazarlarının kekleri5
- kedi5
- eva mendes2
- 11 ağustos 20262
- sözlüğün çok durgun olması6
- yağmur2
- sigara içmeyen erkek4
- clean girl akımı4
- mekke anlaşması20
- sıcak hava vs soğuk hava6
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- adavet2
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- ahududu5
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- ekonomi16
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- özgür özel7
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- iki arada bir derede kalmak2
- baliye balayına gitme ezikliği4
- ulu parti5
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- 11 ağustos 2026 sturm graz fenerbahçe maçı5
adana gibi bir yere gidince imkanlarını çok aradığım güzel şehrim.
zik gibi şehir ulaşımı trafiği yerleşimi rezillik ama insanı müthiş sevecen yalan yok en azından.
benim sadık yarimdir.
zor şehir. istanbul gibi.
denizi olmayan şehir. 19 yıldır sadece bunu anladım ki ben iki sene öncesine kadar bütün ankara'yı metro hattının gittiği yerlerden ibaret sanan bi insanım.
edit: 2 sene önce metro hattı bu kadar değildi. ankaray aşti'den kızılay'a, metro da kızılay'dan batıkent'e kadardı.
edit: 2 sene önce metro hattı bu kadar değildi. ankaray aşti'den kızılay'a, metro da kızılay'dan batıkent'e kadardı.
trafik sorunu en az istanbul'daki kadar beterdir.
kızılay'dan eve toplu taşımayla(yollar açıksa) 10 dakikada varabiliyorken, az önce tam 75 dakikada varabildim.
bıktırdı kendisinden.
kızılay'dan eve toplu taşımayla(yollar açıksa) 10 dakikada varabiliyorken, az önce tam 75 dakikada varabildim.
bıktırdı kendisinden.
nisan ayina girmemize sayili gunler kalmisken hala kan donduran soguk havasiyla karsi karsiyayiz.
doğma büyüme istanbul'lu biri olarak * ilk kez geçtiğimiz yaz 2 ay yaşayıp sevdiğim şehir. ilerde ankara'da yaşayabilirim.
Yaşadigim şehir.
başkent olmasa, bu kadar olanağı olmasa, yanından geçeni siksinler. üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkede ankara'da yaşamak aptallıktır, bence. ha sevene lafım yok.
Kravatlı şehir.
kavusmamiza iki ay kalan sehirdir. bildigin iki ay.
gönlümün sultanı güzel şehrim beni bırakma ankara.
dünya gelirken üstümüze, sen kucak açtın ankaram. başkent oldun bize. seni de seviyoruz tüm diğer şehirlerimiz gibi.
30 mart 2014 yerel seçimlerinde çekişmenin en ağırlarından birisine tanık olacak şehirdir ankara gün itibariyle.
Hem böyle güneşli hem böyle rüzgarlı olmayı nasıl başarıyorsun, anlatsana biraz... *
çoğu kanalda önde olan başkan adayı, mansur yavaş...
kendi açıklamasında ise dezonformasyona dikkat çekmiş ve %50 civarında oy alacağını açıklamoştır.
sandık başından kimse ayrılmasın demekte...
kendi açıklamasında ise dezonformasyona dikkat çekmiş ve %50 civarında oy alacağını açıklamoştır.
sandık başından kimse ayrılmasın demekte...
başbakan buraya gittiğine göre ankarayı akp alacak.yoksa istanbulda kalırdı.
mansur kesin baskan falan diyenler yapmayin olum sunu, gece gece rezil etmeyin kendinizi. bunlar chp nin klasik hareketleri. melih gokcek daha oncede yazdigim gibi en az %7-8 puanlik farkla baskandir.
bugün alınamadıysa sebebi mhpliler ve hdplilerdir.
sevinebilirler.
yine melih ve salaklıklarını çekecekler.
sevinebilirler.
yine melih ve salaklıklarını çekecekler.
akşamdan beri i melih'in adamlarının terör estirdikleri kent.
yeni mahalle ve çankaya'yı kapana kıstırdılar. sonuçların alınmasını engelliyorlar. yeni mahalle nazım hikmet kültür merkezi ablukada.
yeni mahalle ve çankaya'yı kapana kıstırdılar. sonuçların alınmasını engelliyorlar. yeni mahalle nazım hikmet kültür merkezi ablukada.
suç yine mhplilerinmiş. * ey mal sana demezler mi bilecik ve Balıkesir kaybedilirken sesin neden çıkmadı? chp seçmeni MHP seçmeni kadar adam olsa zaten iş başka olurdu. neyse. Melih'e kaldıysa gel de 5 yıl daha yaşa şu şehirde.
son dakika: AKP ile CHP arasındaki fark 65 bin. Çankaya'da ise girilmemiş 280 bin oy bulunuyor.
kaynak: http://t.co/YdhNeLoxJu
kaynak: http://t.co/YdhNeLoxJu
yenimahalenin %12 si acilmis cankayanin %54 bu is bitmistir. Mansur angaraya başkan.
aradaki fark yarım puan ve saydırılmayan oylar chp'nin kalesi çankaya ve yeni mahalle'den.
(bkz: mansur is coming)
(bkz: mansur is coming)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar