bugün
- gecenin şarkısı8
- en son ne yediniz19
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması9
- altay cem meriç11
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı11
- taşak traşı olmak20
- shawarma8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı9
- her şeye amk diyen tip14
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı14
- yaz geliyor heyoo8
- kitap okumak11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar12
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası28
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- kedi besleyen insan evi13

entry'ler (1064)
uyku duzensizliginden biktim hatta komple kendimden duzensizligimden biktim. bu gece 6 gibi uyumaya calisip uyuyamayinca aksama kadar uyumayayim da duzene girsin uykum dedim ama simdi uyucam galiba.
uyku cok onemli her seyin duzenini bozuyo hayatta duzensiz bi hayat da bombok. siz siz olun gece uyuyun.
uyku cok onemli her seyin duzenini bozuyo hayatta duzensiz bi hayat da bombok. siz siz olun gece uyuyun.
vicik vicik bi film izlemeye gerek yok.
sinyal vasitasiyla yol istedigin adam vermezken ayni adama insan oldugunu hatirlatan bi hareket yaptiginda * aninda meleklesir. arabalarin icindeyken unutuyoruz karsimizdakilerin de insan oldugunu alismak uzun surcek galiba.
klasik devrimci cumlesidir devrim ne yonde olucak olursa olsun herkes fikirlerin olmeyecegini sanir ama fikirler de olur insan gibi tek kursunla olmez belki ama mutlaka oldurulebirler.
piyasalarin oyle gote boyle yarak deme seklidir.
aylarca uyku duzeninin anasini sikmis yazarlardir.
bi gecede duzelir mi tabi duzelmez.
biktin duzensizlikten amk.
bi gecede duzelir mi tabi duzelmez.
biktin duzensizlikten amk.
toplumsal bilincalti ve bunun insan davranislarina yansimalari goz onune alindiginda kendin gibi dusunen insanlarla yasama istegi gayet dogal ve mantiklidir. bugun ayni topraklari paylasiyor olsak bile kurtlerle ya da diger azinliklarla ayni kulturu paylasmiyoruz bu da anlasmazliklara sebep oluyor halbuki irk tabanli devlet anlayisi olmus olsaydi daha az kan dokulurdu.
ask mekan tanimayacagi icin aslinda olmayan asktir. guzel olani ankarayi unutturan aski yasamaktir.
tercih yaparken okul degil bolum secin. okulu sevmesseniz acimayin yatay gecis yapin.
dertsizlikten oldugum su gunlerde bana ilac gibi gelen kampanya.
(bkz: her kusu siktik bi leylek kaldi)
(bkz: her kusu siktik bi leylek kaldi)
bugun dinlenildiginde yine aglatacak parcadir.
mutsuz oldugu yerden ayrilmasiyla son bulacaktir. (bkz: ben)
uc gunluk dunyada mutsuz bi gun bile gecirmeye degmez.
uc gunluk dunyada mutsuz bi gun bile gecirmeye degmez.
tabiki de allahin izniyle.
cocukken dinledigi masallarin etkisinden kurtulamamis lider beyani. artik birinin cikip canavar diye bisey yok sakin ol, onlar cocukken anlatilan masallardi demesi lazim.
adam herseyi potansiyel yiyici olarak goruyor.
adam herseyi potansiyel yiyici olarak goruyor.
yapilabilecek en buyuk yanlislardan biridir. insana yalnizligi sabretmeyi otu boku ogretiyormus iyi de bunlari ogrenmeye ne gerek var amk.
gizli sir diye bir seyin olmadigi bir dunyada zaten bilmedigi seyi saklayan adam. bi boka yaramayacaktir kendileri.
her secimde benim basima gelen olaydir.
tam ataturkun partisi halkci chpye oy vercem diyorum sonra sari sari akp otobuslerini gorunce istemsiz onlara oy atiyorum.
tam ataturkun partisi halkci chpye oy vercem diyorum sonra sari sari akp otobuslerini gorunce istemsiz onlara oy atiyorum.
kendimden azcik tiksiniyorum ama tiksindigim huyumu seviyorum ve mutluluk icin yanlis kararlar vermek ne denli dogru gunlerdir bunu dusunuyorum.
eksicilerin degil incicilerin isidir. eksici kardeslerimizin boyle bi terbiyesizlik yapmayacagini hepimiz biliyoruz ama dis gucler * ara bozmak ellerinden geleni yapiyorlar hosgoru ve diyalog lazim.
ne kadar boktan diyarlarda yasadigimi bana hatirlatan dizi. * uc bes duygusuzun anlasmazliklari yuzunden bu denli sevilen bi dizi bitirildi bitirilmesini gectim yapimcilar baska kanalda boktan bi sekilde finali yayinladi azcik kafa olsa mutlaka bi yolu bulunurdu ama yok.
-bari finali sakla da umut olsun amk simdi gelmeyecegini adimiz gibi bildigimiz gemiyi beklicez.
-bari finali sakla da umut olsun amk simdi gelmeyecegini adimiz gibi bildigimiz gemiyi beklicez.