bugün

allah

yüce yaratıcıyı bekaret kavramına indirgeyenler asıl kendileri o kavramlarla kafayı bozmuştur.

ilminiz yok, ilimlerin hepsini yaratana böyle iftiralarda bulunmayın.

rabbim şuan bunları da görüyor, iftiralarınızı da. vallahi ben şikayet ediyorum sizi. o en güzel hüküm verendir, yakında nasıl bir sona uğrayacaklarını inkar edenler görecektir.

size evla. güya arap diyerek o milleti aşağılıyor. duamdır, sizi de o çok beğendiniz milletler türk diye aşağılasın.

siz dünya peşinde koşun, hiç sizin olmayacak. asıl üstün olanlarda bizleriz. iman edenler rahat olsun.

şeytan öyle bir avlamış ki şaşarsın.

şimdi ne yazmış insan? bekaretle arap uğraşır allah uğraşmaz demiş.

bir kısmı doğru, allah bekaretle uğraşmaz. yalnız bunu nasıl inkar sebebi yaptığını anlayamadım.

zaten islam hiçbir yerde bekaretin önemini falan işlemez. ne ayette ne hadiste.

allah ve rasulüm bekarete önem verse, hazreti hatice daha önceüç eşi olan biriydi . 25 yaşında o kadar kişi varken bekareteönem veren bir rasul bakir birini seçerdi.

peygamber efendimin hz.ayşe hariç tüm eşleri daha önce evlenip boşanmıştır.

bu nasıl bekarete değer verme? inkar etmek isteyen benim kaş pek kalkık durmuyor, o zaman allah yok diye yine inkar eder. adam yanmaya hevesli çünkü.

zinaya buluşmayın ayetini bekarete bağlayanlar çok net söylüyorum kendileri hastadır.

islam bekaretten değil zinadan bahseder. bahsetse ona da iman ederdim.

alemlerin rabbi sana mı soracak?

babana sor bakalım sana sordu mu seni yaparken? şimdi sen babaya da düşman olursun bu kafayla.

cahilsiniz, komik olmayın.

rabbimin ilmi bitmez, sabaha kadar tartışalım yine zafer bizimdir.
© copyright 2005 - 2026