bugün
- şampiyon galatasaray21
- linet11
- sarhoş olmak8
- insan olmaya ceyrek kala10
- sari renkli seker12
- galatasaray9
- vatan haini nasıl olur15
- galatasaray taraftarı15
- ali koç tutuklansın13
- plajda bira içmek8
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı10
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- en son ne yediniz20
- cin10
- tütsülenmiş yiyecekler9
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip12
- küresel9
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- anın görüntüsü11
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz33
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- gençler namaz var mı9
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı9
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı10
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı12
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11

entry'ler (325)
imkansız olan durumdur. Yılan hikayesi var mesela? Ben başladım tekrar. Sihirli annem bile sarıyo. Lise defteri var 10 game of thrones gücünde. Bunlar önemli diziler.
Penis cinleridir. Korkutucudur. Öldürene kadar boşaltır ta ki sperm yerine kan gelene kadar.
Az önce karşı karşıya kaldığım durum. Eni 1.5 metre yüksekliği 70 cm. sandık tarzı kapağı üstünde yukarıya doğru aÇılan bir dolap. Yayları gevşese mekanik bi problem olsa yukarıya doğru aÇılamaz ki bi piston sistemi de yok yukarıya atsın. Ömrümce hiÇ bir şeye inanmadım birazdan zeustan başlayıp sırayla kim varsa ibadet etmeyi planlıyorum. Kapak hala aÇık bana bakıyo oradan gel de bi bak ne var burda der gibi. Vay amına arkadaş hiÇ de başıma gelmezdi böyle şeyler.
salyangozdur. dokunduğunuz an utancından kabuğuna girer.
Net bi şekilde ananı sikerimdir.
acılırsa tercih edeceğim karayollarıdır. kürt yarağı gibi uzun ve tek şerittir. başınıza her an her şey gelebilir adrenalin bağımlılar icin birebir. daha samimi. duble yol ne amk ?
Levays diyen kırsal mağara cahillerinin söylemeye tenezzül bile etmemesi gerekir. Vay ayılar vay amk. Davar mısınız?
izmir kavmininin süre gelen anlayışını devam ettiren, helakını hızlandıran kızdır. parklarda gizlice erkeklerle öpüşür. çekirdeğe çiğdem, çamaşır suyuna klorak, simite gevrek der. sanki özerk bölge amk.
(bkz: tarantin quentino).
şu an kadiköyde olan yazarları tespit etme yöntemidir. kadiköyde evimdeyim çıkıp kimseyle buluşacak değilim.
sik mavisi rengi helvacıoğlu flütle krem rengi yamaha flüt. bir de bok kahverengisi helvacıoğlu vardı o en fakirlerde oluyordu.
korkmayındır. bizim ülkemizde bu tarz mandatörlükler meydana gelmez. yorganı kaldırıp güzelce siker ne gözü ne çivisi.
ne bekliyordun yarraam diye cevap verilecek durumdur. üniversteye başladın da adam mı oldun hemen diye de saldırılabilir.
son zamanlarda istanbulun çoğu yerinde ismini duyduğum gruptur. son zamanlarda izlediğim en iyi sahne performansıydı herifler yardıra yardıra çalıp eğlendiriyorlar. uzun süredir takipteyim şimdi de albümleri çıkmış. müzik piyasasına bomba gibi yeni bir grup geliyor.
albüm için
https://itunes.apple.com/...-single/id1012899933?l=tr
albüm için
https://itunes.apple.com/...-single/id1012899933?l=tr
Amınızakoyim nası şarkılar dinliyosunuz?- Pink Floyd.
turk 101. 5 senedir veremiyonm amk.
bi de mimari tasarım.
bi de mimari tasarım.
Düşünememek.
Son yılların Neo entelleri tarafından sarf edilen sözler. Kısacası bitirelim yani amk diyince de gotleri atar.
Doğru yol. Gerekirse bu uğurda öleceğini bile kolpadan göstermeye çalışan Kezban modeli. Vermeden ölen amcık kuruları.