bugün
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- yazarların en sevdiği meyve6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- yazarların en sevdiği sözler7
- kiraz cicegi kolonyasi34
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- kristin kreuk2
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- 1000 liralık boxer giymek5
- 10 temmuz 20265
- mantra grubu6
- midye8
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- fas11
- fransa8
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- kürdistan5
- fiat 131 vs peugeot 5043
- johnny sinsin araba vurdurması4
- corona sonrası dünya düzeni4
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- söylemek istenilenler4
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- sevilen bilgisayar oyununu üç kelime ile anlatmak3
- üniversiteli kızlara cinlerin musallat olması2
- 2026 dünya kupası24
- ayakseverlik5
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- saraca finch house25
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- menemen4
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı13
- gram altın3
- futbol21
- netanyahu'nun f 35 paniği2
- kadın yazarların kavga etmesi11
- tabağında yemek bırakan erkek5
- velvet38
- kuran da namazın olmaması21
- 10 temmuz 2026 ispanya belçika maçı7
- oğlum donat şu masayı4
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- düşün ki o bunu okuyor6
- woke kültürü terörü2
el ilahtır. tanrıdır. godtır. yehovadır. gottdur.
ilmi adedince şükürler olsun, yarattıkları adedince. içimi biliyor, gönlüme göre verecek biliyorum, tüm noksan sıfatlardan münezzeh..
Ve bizi tamamlayacak. Kendi izni ile. Acımasa nefes alamayız...
Her zerrede izin var, bizim aklımızın kesmediği o son noktada yardım gelir sabrımızın yetmediği..
Ve bizi tamamlayacak. Kendi izni ile. Acımasa nefes alamayız...
Her zerrede izin var, bizim aklımızın kesmediği o son noktada yardım gelir sabrımızın yetmediği..
arap kökenli islamın, arapça bilen tanrısıdır. Bugün uğruna çok kafalar kesiliyor.
Kurgusal bir Arap karakteridir, kainatın tek yaratıcısı olduğuna dair yaygın -fakat yanlış- bir inanç vardır.
Yoktur diyen tek cikar yol olan yaratilis teorisini hangi kafayla inkar ediyor merak edilir.
türkçe adıyla "tanrı" "yaratan".
Açıkçası el ilah yerine türkçe isimleriyle "o"na seslenmeyi etmeyi tercih ediyorum.
Sonuçta önemli olan içimizdeki.
Açıkçası el ilah yerine türkçe isimleriyle "o"na seslenmeyi etmeyi tercih ediyorum.
Sonuçta önemli olan içimizdeki.
kainatın tek sahibi yüce yaratıcı.
Azze ve celle..
Sen büyüksün ya Rabb..
Sen affedicisin, affı seversin, bizleri de affeyle..
Sen büyüksün ya Rabb..
Sen affedicisin, affı seversin, bizleri de affeyle..
seni yaratandır, seni
beni ve herkesi, her şeyi.
beni ve herkesi, her şeyi.
Allah imhal eder ama ihmal etmez!
Ya Rab! Sen görensin, işitensin, bilensin... sen yücesin!
Ya Rab! Sen görensin, işitensin, bilensin... sen yücesin!
olsaydı, güzel olurdu.
Olmasa da olur.
vacib-ul vücud. (olmazsa, olmaz)
allah sonsuz zeka sahibi, sürekli yaratan, tüm bu şovun sahibidir. evreni yoktan var eden ve bigbangi gerçekleştiren ilk nedendir. zamanı yaratan odur. yani tüm bu senaryonun sahibi odur.
de ki o allah birdir .
allah sameddir
o doğurmamış ve doğmamıştır .
onun hiçbir dengi yoktur .
ihlas s 1 -4 ayetler .
allah sameddir
o doğurmamış ve doğmamıştır .
onun hiçbir dengi yoktur .
ihlas s 1 -4 ayetler .
soyut, iddaa.
şüphesiz inandığımız yüce kudret sahibi, ol deyince olduran, öl deyince öldüren ne kadar şükür etsek az olan mevlamızdır.
Beni yakacak olan, olmayan tanrıdır.
Edit: eksileyenler sizi yaksın, whores.
Neyse cehennemde görüşürüz mahlasımla çağırın beni.
Edit: eksileyenler sizi yaksın, whores.
Neyse cehennemde görüşürüz mahlasımla çağırın beni.
(bkz: yüce yaratıcı)
islam dinindeki tanrı. Kendisi iyi biri olsa da öğrencilerini iyi yetiştirememiştir.
Yüce Rabbimizdir. Sonsuz hamd O'na olsun. O hiç kimseye muhtaç değil, herkes O'na muhtaçtır. Tektir, eşi benzeri yoktur. Mekanı yoktur. Sonsuz merhamet sahibidir. Ezeli ve ebedidir. Her şeyi gören ve duyandır. Doğurmamış ve doğrulmamıştır. Kadirdir, rahmandır, rahimdir, kuddüstür, ğanidir, hakimdir, nurdur, vehhabdır, rezzaktır, fettahtır, alimdir, ğaffardır, haligdır, kahhardır... En güzel isimler onundur.
uludağ sözlük'te isminin küçük harfle başlayarak yazılması üzücüdür. her şey küçük harfle yazılsın tamam, fakat lafzatullah büyük harfle yazılsın. moderatörlerden ricamdır.
uludağ sözlük'te isminin küçük harfle başlayarak yazılması üzücüdür. her şey küçük harfle yazılsın tamam, fakat lafzatullah büyük harfle yazılsın. moderatörlerden ricamdır.
yüce rabbimizdir ve bizim yanımızdadır.
Dünyanın bize ihtiyacı var. Allah ın sopası yok bizim güçlenmemiz lazım onların silahları varsa silah bize de lazım, tank lazım denizaltı lazım uçak gemisi lazım nükleer güç lazım Allahım bize GÜÇ ver !!!!
onun dünya akvaryumundayız,belki de zamanı geldi her şeyi bırakmanın allaha yönelmenin zamanı , belki de gelip geçiyor ...
Y O K T U R. ayrık yazıyorum ki harf harf okuyabilesiniz.
ben senin inandığın sadist, bencil, narsist adına allah ve ya tanrı dediğin varlığa, onun gazabına, cennetine, cehennemine inanmıyorum, sen hala gelmiş mal mal bunlardan bahsediyorsun.
Madem allahınız çok yüce, çok haşmetli şeytanla iddiaya girebilecek kadar basit biri mi yaa? Kibrin sonuna vuracak kadar aciz mi?
Ulan nasıl bir yaratıcı ki bu kendi yarattığının önünde diz çöküyor, nasıl bir yaratıcı ki yarattıklarını sınıyor? Ulan madem kaza ve kader var, ne diye sınav var ulan?
ben senin inandığın sadist, bencil, narsist adına allah ve ya tanrı dediğin varlığa, onun gazabına, cennetine, cehennemine inanmıyorum, sen hala gelmiş mal mal bunlardan bahsediyorsun.
Madem allahınız çok yüce, çok haşmetli şeytanla iddiaya girebilecek kadar basit biri mi yaa? Kibrin sonuna vuracak kadar aciz mi?
Ulan nasıl bir yaratıcı ki bu kendi yarattığının önünde diz çöküyor, nasıl bir yaratıcı ki yarattıklarını sınıyor? Ulan madem kaza ve kader var, ne diye sınav var ulan?
Gündemdeki Haberler