bugün
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı28
- gocu29
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak8
- bir milyon dolarim olsaydi4
- gömü bulmak8
- karton toplama arabasıyla yokuş aşağı kaymak3
- fiat ın en iyi arabası3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- melih gökçek'e soruşturma açılması8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı6
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek3
- uludağ sözlük entry kotası3
- virginia'dan arizona'ya gitmek3
- sincan uygur özerk bölgesi3
- sesli kitap dinlemek4
- yaşlı insanlar neden huysuz olur6
- anayasanın ilk 3 maddesi3
- denizde isyan davası filmi2
- claudian clouds9
- dövüşlü film izleyip gaza gelmek5
- yazarların sevdiği sözler3
- hayatının yavaş yavaş düzene girmesi3
- ibrahim ethem hacıosmanoğlu3
- ford explorer2
- aç karnına kahve içmek8
- çi çi çi çiçeğum çiçeğum da çiçeğum3
- kendinden biz diye bahsetmek6
- bu koyden olsam ne olacak20
- sarapci koala79
- iş yerinde entry girmek2
- aslında 1999 yılında olmamız4
- dinlerin yalan olması17
- şive şakası4
- zorunlu eğitim20
- ermeniler2
- paris saint germain2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- sarı torba8
- sözlüğün güzel yer olması3
- doğru insanı bulmak3
- genç yaşta ölen ünlüler2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- sözlükteki botlar4
- melek mosso'dan canlı canlı vazgeç gönlüm dinlemek2
- boğazı yüzerek geçmek3
- telefonun şarj bölgesi temassızlığı2
- ağlama melis2
- nepal'deki sel felaketi6
- hayda rinna rinna rinna rinanay3
,tuzluk şu tarafta
enel hak diyeni evliya yapan ama onun yarattığı evreni sürekli araştırıp yeni birşeyler öğrenme peşinde olan adamları yakan garip bir yaratıcı. kendisini severim fakat artık bunları neden yaptığını anlayamıyorum.
Lale çiçeğinin ebced hesabında karşılığı 66 ya denk gelir bu da allah c.c yi işaret eder.
var olandır, görülmeden sevilip, tapılandır. Sonuna kadar da bunu hak edendir. istese kendisine inanmayanları da inandırabilir ama vaadettiği günü beklemektedir Kuran-ı Kerim'de de dediği gibi.
-ona inanıyor musun?
+bu megolamanlık olurdu!
iki yıl önce cevapladığım bir soru.
+bu megolamanlık olurdu!
iki yıl önce cevapladığım bir soru.
uğruna kafa kesilerek kelle paça yapılan, ciğer sökülerek pişirilen, kalp çıkarılıp yenilendir. buradan anlaşıldığı üzere iştah açıcı özelliği vardır. maaşallah.
hücrelere hükmedendir.
bir tanısan çok secde edersin..
Önceden mavi bir siviya simdi ise insanüstü bir iradeye benzettigim şey. Not:ateisttim.
benimdir. steam nicki olarak tabiki. sonuçta iyi bir sıfat ve sadece yaratıcı anlamına gelmiyor.
bir nida.
,yeryüzünde neden ağlamaya ve aç kalmaya mahkum insanları (çocukları) deney faresi niteliğinde yarattığı,
ve, hangi modern ülkede açık bir kadına bakıp garip hisler ve garip şeyler hisseden insanlar bulunmakta.
sınavmış, siktir lan oradan.
keşke sen o insanların yerinde olsaydın, hem burada cefasını çeker, olduğu var sayılan yerde sefasını sürerdin.
,eksileyen sayın milletvekilleri ile iletişim kurmak isterim, bu sadece bir düşünce.
kaldı ki, gelişen bir islam devleti olmaması üzücü, islamdan dolayı değil, islama mensup yobaz ve koyunlardan dolayı.
,mesela sen.
buraya nasıl geldim, patates aşkına.
ve, hangi modern ülkede açık bir kadına bakıp garip hisler ve garip şeyler hisseden insanlar bulunmakta.
sınavmış, siktir lan oradan.
keşke sen o insanların yerinde olsaydın, hem burada cefasını çeker, olduğu var sayılan yerde sefasını sürerdin.
,eksileyen sayın milletvekilleri ile iletişim kurmak isterim, bu sadece bir düşünce.
kaldı ki, gelişen bir islam devleti olmaması üzücü, islamdan dolayı değil, islama mensup yobaz ve koyunlardan dolayı.
,mesela sen.
buraya nasıl geldim, patates aşkına.
allahu akbar! (bombe patladı, öd koptu)
Allah! (canı yandı)
Allah Allaaah! (şaşırdı)
Alllaaahhhh! (sevindi)
Allah Allah Allah! (gaza geldi)
Hay Allah! (unuttu)
Allah herşeye yeter.
Allah Allaaah! (şaşırdı)
Alllaaahhhh! (sevindi)
Allah Allah Allah! (gaza geldi)
Hay Allah! (unuttu)
Allah herşeye yeter.
son ve hak din islam'ın yüce kitabı kuran-ı kerim'in ihlas suresinde mealen netliğinin belirtildiği yaratıcı.
"de ki: o allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. doğmamış, doğurmamıştır. hiç bir eşi ve benzeri yoktur."
"de ki: o allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. doğmamış, doğurmamıştır. hiç bir eşi ve benzeri yoktur."
nickaltımı yanlış yere açmışsınız.
Bu aralar siyasi obje olarak bile alınabilir duruma gelmiş varlık, veya yokluk veya şey.
önümüze hiç bir zaman ulaşamayacağımız ahlaki hedefler koydun. allahım, bana dönüp " bu hedefler senin ahlaki olarak yükselmen için değil, kendini daha günahkar hissetmek içindir" diyorlar. ne demeliyim? ne düşünmeliyim?
Allah !(canı yandı)
Allah Allaaah!(şaşırdı)
Alllaaaaaahhhh!(sevindi)
Allah Allah Allah!(gaza geldi)
Hay Allah!(unuttu)
Allah herşeye yeter.
Allah Allaaah!(şaşırdı)
Alllaaaaaahhhh!(sevindi)
Allah Allah Allah!(gaza geldi)
Hay Allah!(unuttu)
Allah herşeye yeter.
bizim gibi (değer bilmez, zalim,bencil,açgözlü...) değersiz canlılarda bile umut ışığı gören, bizim gibi haketmeyenleri bile son ana kadar affetmek için bekleyen ve dünyası zor, kötü geçenlerin ahiretlerini kolaylaştıracağını (örn: ameliyat gibi düşünürsek bir an belki bir kaç saat zorlu ve acılı ama sonrası rahat bir hayat) belirterek adaletiyle dayanma gücü veren, adına şarkılar şiirler methiyeler düzülmesi gereken asıl zat... En büyük korkum, en büyük umudum....
Olurda bazen icine umitsizlik duserse,
Tek caren allah(c.c) biliyorsun.
Tek caren allah(c.c) biliyorsun.
cc. diyeydin bari sonuna
yazı yazdığımız kalemin bile bir sanatçısı varken içinde yaşadığımız ve muntazam bir düzene sahip olan dünyanın yaratıcısıdır.
Ben varlığına inanıyorum. Başkaları ister inansın ister inanmasın ama ben inanıyorum. Varlığını hissediyorum ya, dua edince huzur buluyorum ya o bana yeter.
Where is ?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar