bugün

/147
(bkz: sen sevme ulan ayı)
kendisine ve peygamberine her yerde ve şu anda uludağ sözlükte de inanmayan hakaret eden kullarına karşı çok sabırlı, tövbe ederlerse çok affedici ama küfürde devam ederlerse gazabı ve azabı çok şiddetli olan yüce yaratıcı.
garajimda agzindan ates püskürten bir ejderha var diyorum. heyecanla "göster" diyorsunuz. garajima götürüyorum ve "aha orda" diyorum. siz hiç bir sey göremiyorsunuz, "e hani nerde?" diyorsunuz. "ah, söylemeyi unuttum, bu ejderha görünmez" diyorum. "tamam o zaman" diyorsunuz, "yere biraz un serpelim, bari ayak izlerini görürüz." serpiyoruz unu yere ve bekliyoruz, hiç bir sey olmuyor. "tabii ki ayak izlerini göremeyiz" diyorum, "çünkü bu ejderha uçuyor." siz gaza geliyorsunuz, elinize bir sprey boya alip ortaliga püskürtmeye basliyorsunuz, ejderhanin orada olup olmadigini anlamak için. boya duvarlardan baska hiç bir seyi boyamiyor. "sprey boya tabii ki ise yaramaz" diyorum, "çünkü bu ejderha casper gibi bi sey, cisimler onun içinden geçer." siz kosup bi kizilötesi kamera getiriyorsunuz, o da hiç bir sey göstermiyor. "tabii ki göstermez" diyorum ben, "bu ejderha isi yaymiyor ki."

carl sagan güzel anlatmış. size göre var, bana göre yok. Siz bana varlığını, ben size yokluğunu kanıtlayamam.
insan oğlunun doğduğundan beri fark isimlere koyduğu soyut kavram.
Güvendiğim tek varlık.
Bugün bana yardımının dokunduğunu düşündüğüm pek değerli yaratıcım. Selam Olsun...
kendi kelamında yarattığı insanoğluna defalarca "birbirinize zulmetmeyin" diye emreden, ancak insanların zulme devam edip her seferinde o'nu suçlayarak "allah olsaydı, böyle olmazdı" dedikleri tek yaradandır.
,tuzluk şu tarafta
enel hak diyeni evliya yapan ama onun yarattığı evreni sürekli araştırıp yeni birşeyler öğrenme peşinde olan adamları yakan garip bir yaratıcı. kendisini severim fakat artık bunları neden yaptığını anlayamıyorum.
Lale çiçeğinin ebced hesabında karşılığı 66 ya denk gelir bu da allah c.c yi işaret eder.
var olandır, görülmeden sevilip, tapılandır. Sonuna kadar da bunu hak edendir. istese kendisine inanmayanları da inandırabilir ama vaadettiği günü beklemektedir Kuran-ı Kerim'de de dediği gibi.
-ona inanıyor musun?
+bu megolamanlık olurdu!

iki yıl önce cevapladığım bir soru.
uğruna kafa kesilerek kelle paça yapılan, ciğer sökülerek pişirilen, kalp çıkarılıp yenilendir. buradan anlaşıldığı üzere iştah açıcı özelliği vardır. maaşallah.
hücrelere hükmedendir.
bir tanısan çok secde edersin..
Önceden mavi bir siviya simdi ise insanüstü bir iradeye benzettigim şey. Not:ateisttim.
benimdir. steam nicki olarak tabiki. sonuçta iyi bir sıfat ve sadece yaratıcı anlamına gelmiyor.
bir nida.
,yeryüzünde neden ağlamaya ve aç kalmaya mahkum insanları (çocukları) deney faresi niteliğinde yarattığı,
ve, hangi modern ülkede açık bir kadına bakıp garip hisler ve garip şeyler hisseden insanlar bulunmakta.

sınavmış, siktir lan oradan.

keşke sen o insanların yerinde olsaydın, hem burada cefasını çeker, olduğu var sayılan yerde sefasını sürerdin.

,eksileyen sayın milletvekilleri ile iletişim kurmak isterim, bu sadece bir düşünce.

kaldı ki, gelişen bir islam devleti olmaması üzücü, islamdan dolayı değil, islama mensup yobaz ve koyunlardan dolayı.

,mesela sen.

buraya nasıl geldim, patates aşkına.
allahu akbar! (bombe patladı, öd koptu)
Allah! (canı yandı)
Allah Allaaah! (şaşırdı)
Alllaaahhhh! (sevindi)
Allah Allah Allah! (gaza geldi)
Hay Allah! (unuttu)

Allah herşeye yeter.
son ve hak din islam'ın yüce kitabı kuran-ı kerim'in ihlas suresinde mealen netliğinin belirtildiği yaratıcı.
"de ki: o allah birdir, büyüklük onda nihayet bulmuştur, daim ve bakidir, her şeyden müstağni ve her dileğin merci'dir. doğmamış, doğurmamıştır. hiç bir eşi ve benzeri yoktur."
nickaltımı yanlış yere açmışsınız.
Bu aralar siyasi obje olarak bile alınabilir duruma gelmiş varlık, veya yokluk veya şey.
önümüze hiç bir zaman ulaşamayacağımız ahlaki hedefler koydun. allahım, bana dönüp " bu hedefler senin ahlaki olarak yükselmen için değil, kendini daha günahkar hissetmek içindir" diyorlar. ne demeliyim? ne düşünmeliyim?
© copyright 2005 - 2026