bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- and the oscar goes to5
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- affetmenin gücü6
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- sırrı süreyya önder28
- akrostişli şiir6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- ilişki yapmaya üşenmek6
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- en sevdiğiniz sayı3
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sarapci koala58
- de niro vs pacino3
- mauro icardi12
- 30 yaşına girmek4
- hristiyanlık7
- dün gece ne oldu13
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözler köşkü6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- şikeci amedspor5
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- ellerim bos gonlum hos28
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- tutmayan başlık açma rehberi7
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- euro 20162
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
En tatlı hastalıktır. Her beden yeni bir heyecan, her beden bambaşka bir Dünya, her ten bir şiir, kaybedildiğinde uğruna ağıtlar yakılan.
Yarın gidip nikah masasına oturmayı göze alabilmektir.
Şimdi sen biriyle tanışacaksın da aşık olacaksın da çok seveceksin de herşeyden önemlisi öyle bir çok seveceksin ki sonunda ona güveneceksin... Sizi bilmem dostlar ama bana düşündükçe mantıksız geliyor, tüylerim ürperiyor. Çünkü şu hayatta güvenin kırılması kadar acı çok az şey var. Eğer aşk gerçekten varsa önümüzdeki 40-50 yıl daha yaşayamayacağımı düşünüyorum. Hoş o vakitten sonra ben yaşar mıyım orası meçhul . Yine de aşkı yaşayabilen insanlara saygım sonsuz.
aşkı yanlış anlayan insanlar var. bu insanlar aşkı birbirinin(birininin diyorum çünkü karşısındakini fazla sevmezler genellikle) vücutlarına zarar verir derecesine sevişmek sanarlar.
en güzeli platonik olanıdır. kendi yumruk kadar kalbine o'na olan aşkını sığdırırsın. bazen o'nun neresini seviyorum diye kendi kendine sorarsın ve merak edip o'nun bi resmine bakarsın. ve o'na bi daha aşık olursun. bu böyle devam ettikçe o'nu yükselttikçe yükseltirsin ama bu gidişler bu aşkı bitirir. o'nu öyle yükseltirsinki gerçek o ile kafandaki o farklı insanlar olmaya başlar. ve sonunda gerçek o'nun gerçek olmadığını düşünmeye başlarsın. ve bu platonik aşk imkânsız aşka dönüşür. bu durumda kişi hemen kendini toparlamalı ve aklından bütün duygularını silmelidir. kendini resetleyip hayatına tekrar başlamalıdır.
not: maalesef tecrübeyle sabittir. belkide bu olay yüzünden 4 senedir kimseye aşık olamıyorum.
not: maalesef tecrübeyle sabittir. belkide bu olay yüzünden 4 senedir kimseye aşık olamıyorum.
bilmem kaç bin yılın en büyük yalanı.
boktan bir sey. kimse aldanmasin, simdi askim diyen yarin obur gun siktir git de der. bu hayat boyle malesef. yasadik da biliyoruz.
not: herkes farklidir demeyin, emin olun ki ayni. cunku bi iliskiyi bitiren onlarca faktor olmasina ragmen hep ayni sekilde biter. ve hep uzulen daha cok seven taraftir.
not: herkes farklidir demeyin, emin olun ki ayni. cunku bi iliskiyi bitiren onlarca faktor olmasina ragmen hep ayni sekilde biter. ve hep uzulen daha cok seven taraftir.
ne kadar yalan denilirse denilsin aşk gerçekten vardır. bunu yaşamayan bilemez ve çok güzel bir duygudur. hayatı toz pembe görürsünüz aşık olunca. karşı taraf size aşık olmayabilir ama siz bir kere aşık olmuşsunuzdur ve bunu yalan olarak kabul etmek çok yanlış birşeydir. günün birinde aşık olursanız anlarsınız.
bir galatasaraylı olarak onu fenerbahçe formasıyla gördüğünde, sarı lacivertin en güzel renk gibi görünmesidir aşk. Ya sen gel ya ben, orta yolu bulalım, beşiktaşta buluşalım...
Aşk insanı delirtir, deliyi de adam eder.
alıntı.
alıntı.
mantığın içindeki sonsuzluktur.
(bkz: sibernetik)
üç kere üç dokuz eder
bilirsin
birin karesi birdir
kare kökü de
bilirsin
mutlu aşk yoktur
bilirsin...
ama baharda ya da dışarda
sonsuz göğün altında
aşkın aşkla çarpımı
nedendir bilinmez
garip bir biçimde
hep sonsuzdur...
kare kötü de yoktur.
(bkz: sibernetik)
üç kere üç dokuz eder
bilirsin
birin karesi birdir
kare kökü de
bilirsin
mutlu aşk yoktur
bilirsin...
ama baharda ya da dışarda
sonsuz göğün altında
aşkın aşkla çarpımı
nedendir bilinmez
garip bir biçimde
hep sonsuzdur...
kare kötü de yoktur.
aslı "ışk"tır. bildiğimiz ışık yani. bizi aydınlatır. ama biz insanlar aslını bile telaffuz edemeyecek kadar karanlığızdır o ayrı konu.
En kuvvetli duygulardandır. Beyin yerine kalp çalışır. Nöronlar yerine hisler çalışır. Sevdiğin kızın şehri en güzel şehir sevdiği yemek en güzel yemektir. Şarkılar güzelse hala, hala sarıysa mimozalar onu sevdiğin içindir. Birde başka şehirlerdeyseniz yılda toplamda on gün görüşme ihtimaliniz varsa çaresizsinizdir ve hüzne sürüklenirsiniz. Birazda hayalperestseniz işiniz iyice zor çünkü dönülmez akşamın ufkundasınız hayallerinizden birkaçı gerçekleşir. Bir otel odasında yalnızsanız ama aynı şehirdeyseniz ama yarın gidecekseniz zorunuza gider. Elinden birşey gelmemek tam da budur. Onla gezerken denize bakarsınız birdaha ne zaman geleceğinizi sonra gözlerine ne zaman tekrar uzun uzun bakacağınızı düşünürsünüz. Bazen korkular sarar uzaktasınız ya bir gün biterse? Ya hayaller toz olursa. Bu korku ne olursa olsun hep içinizdedir. Ta ki aynı şehre yerleşene kadar. Aşk nedensiz sevmektir.
olmayan duygudur biz aşık oldukta noldu amk.
kız oğlana yamulur, oğlan kıza şımarır, biri birine birşey hisseder, öteki öteki olur, bi daha da beri varmaz aşk olur.
herhalde dünyanın en güzel şeylerinden biridir.
çoğunlukla sevişme isteğiyle birbirine karıştırılan duygu. bir anlık dudakların temas etmesi, dillerin birbirini okşaması, tenlerin birleşmesi fikri aşkmış gibi geliyor ama yatma arzusundan fazlası değil. aşk aslında bizim sandığımız gibi ''kesin budur'' diye kategorilendirebileceğimiz bir olay değil. sadece ''bu değildir'' diyebiliyoruz şimdilik.
dünden kalanla, bugüne konan arasındaki uçurumdur belki.
aşk nedir biliyor musun?
bir kız için dünyadaki bütün kızlardan vazgeçmek ve bundan zerre kadar pişman olmamak...
bir kız için dünyadaki bütün kızlardan vazgeçmek ve bundan zerre kadar pişman olmamak...
kimisi icin 11 harf olandir g-a-l-a-t-a-s-a-r-a-y.
beynin posterior korteks aracılığı ile taşıdığı bilgileri limbik sistem üzerinden gelen ön bölümlerinde mantık ile ilgili işlevleri yapmasına engel olan şeydir.
Bu aşk bir harika dostum.
(bkz: tgc blck)
Bu aşk bir harika dostum.
(bkz: tgc blck)
Sayın sözlük bilmiyorum aşık mıyım neyim ? En son 1 yıl önce gördüğün kızı hala daha rüyanda görüyorsan bu aşk mıdır ? Ama öyle her gün görmüyorum. Tam unuttum diyorum pat bir bakmışsın rüyama girmiş yine el ele tutuşmuşuz.
Benimle bir şey konuşmak istemişti tamam demiştim bende. Arkadaşlar felan vardı yanımda. O da sonra konuşuruz demişti. Sonra daha da konuşmadık. Hep bana ne söylemek istediğini merak etmişimdir. Aradan iki buçuk yıl geçmiş unutmuştur belki. Belki de rüyalarımın sebebi o gün ne söyleceğini öğrenenemiş olmam, içimde bir ukte olarak kalmasıdır.
2 hafta sonra eski arkadaşlar buluşalım diye bir organizasyon hazırladım sırf onu tekrar görmek için. Umarım olumlu geçer ve irtibatımız kopmaz bir daha. Eğer koparsa ömrümün sonuna kadar onu sevmeye devam edeceğim galiba, evlensem bile.
Benimle bir şey konuşmak istemişti tamam demiştim bende. Arkadaşlar felan vardı yanımda. O da sonra konuşuruz demişti. Sonra daha da konuşmadık. Hep bana ne söylemek istediğini merak etmişimdir. Aradan iki buçuk yıl geçmiş unutmuştur belki. Belki de rüyalarımın sebebi o gün ne söyleceğini öğrenenemiş olmam, içimde bir ukte olarak kalmasıdır.
2 hafta sonra eski arkadaşlar buluşalım diye bir organizasyon hazırladım sırf onu tekrar görmek için. Umarım olumlu geçer ve irtibatımız kopmaz bir daha. Eğer koparsa ömrümün sonuna kadar onu sevmeye devam edeceğim galiba, evlensem bile.
fazla çikolata yemenin ötesinde bir histir.
ihanet edilemeyecek tek şey aşk.
ihanet edilemeyecek tek şey aşk.
3 harfli uzak olsun. bismillahirrahmanirrahim.
acısınız tıbben 17 ay sürdüğü söylenen dert.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar