bugün
- yazarların bir ilişkiden beklentileri26
- müslüman ilahileri8
- ben albay kemal sorularınızı cevaplıyorum24
- 7 kasım 2024 galatasaray tottenham maçı68
- 7 kasım 2024 az alkmaaar fenerbahçe maçı10
- galatasaray tottımı yensin 1 kişiye 1000 tl vercem10
- hristiyan ilahileri17
- maymundan geldiğimiz gerçeği26
- yeni inşaat ev planlarının kullanışsızlığı18
- mala benzeyip profile fotoğraf koymak10
- dinde zorlama yoktur17
- rte'nin trump'a dostum demesi28
- patlıcan yemeyen insan21
- 30 yaşından sonra penis uzar mı14
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur27
- sen ne kadar edersin diyen kadın10
- bu akşam viski içecek olmam16
- anın görüntüsü17
- true yetkili olmazsa sözlüğü bırakacak yazarlar9
- true'nun seçilmiş kişi olması8
- 165 boy 85 kilo balık etliyim diyen kız11
- realite manipülasyonu10
- arkadaşlar birazdan sözlüğe meme atacağım12
- bekaret nerede olmalı10
- 190'dan kısa erkeklerin yaşama amacı8
- bakir erkek istiyoruz21
- balık kuyruklu kolye takan erkek9
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı8
- sözlük yazarlarının bugünkü kıyafetleri9
- judas'ın düğün şarkıcısı gibi giyinmesi9
- seksten sonra türbanlının alnından öpmek10
- bu entry 10 artı oy alsın koala'ya veriyorum17
- kilot mu külot mu9
- ferhat ın şirin için dağları delmesi20
- bilinmeyen eski türkçe şarkılar11
- gecenin şarkısı14
- ilk defa mahkeme duruşmasına çıkmak10
- sözlük yazarlarının sıçma anıları11
- koalanın bacaklarının çarpık ve kıllı olması10
- herkes mericini açıklasın19
- gavat olmak istemek8
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım9
- kemalistlerin israili destekleme sebebi12
- hatay usulü soslu döner18
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri48
- dinci sermaye baronlarına karşı tek çare tkp9
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey ameliyathaneye9
- din dersinin zorunlu olması15
- akşam yemeği8
- tembel avrat tenceresi10
entry'ler (1758)
t1: karşısındakini tartıp anlamayacağına kanaat getirip susmaktansa geçiştiren insandır.
t2: kendisini anlamayacağını bildiği için boşa yorulmayı tercih etmeyen insandır.
t3: konuşarak sesli şekilde sorunlarla yüzleşmeye hazır olmayan insandır.
passaparola
t2: kendisini anlamayacağını bildiği için boşa yorulmayı tercih etmeyen insandır.
t3: konuşarak sesli şekilde sorunlarla yüzleşmeye hazır olmayan insandır.
passaparola
tarifi zor his. milyon duygunun yaşandığı an. bir yanın buz gibi soğuk, bir yanın alev alev içindeki yangınla. bu kadar zıt duygular içinde ne yapacağını bilmiyorsun. allah kimseye çok sevdiği insanın erken ölümünü göstermesin.
tam 1 hafta sonra babamın ilk ölüm yıldönümü olacak. onsuz olmak hayatımın en zor sınavı. canım babam her zaman benimlesin. ben senden razıyım. mekanın cennet olsun.
(bkz: el fatiha)
tam 1 hafta sonra babamın ilk ölüm yıldönümü olacak. onsuz olmak hayatımın en zor sınavı. canım babam her zaman benimlesin. ben senden razıyım. mekanın cennet olsun.
(bkz: el fatiha)
tanım: 1 Temmuz itibariyle başlamış, Ali ihsan Varol'un en yeni yarışma programı.
kelime oyununun ibrahim selim tarafından katledilmesinden sonra youtubedaki dağarcık düellosunun benzerini formata dönüştürüp kanala satmayı becerebilmiş kelime ustası beyefendi.
Baktım kimse başlık açmamış, yapıştırdım kamu hizmetini.
ps: ayrıca bugün 19.45'te yayınlanacak olan bölümde zat-ı halim bulunuyor ehe. swh
kelime oyununun ibrahim selim tarafından katledilmesinden sonra youtubedaki dağarcık düellosunun benzerini formata dönüştürüp kanala satmayı becerebilmiş kelime ustası beyefendi.
Baktım kimse başlık açmamış, yapıştırdım kamu hizmetini.
ps: ayrıca bugün 19.45'te yayınlanacak olan bölümde zat-ı halim bulunuyor ehe. swh
Seni pezevenklerin elinden aldım.
Yine bazı troller canlandırmış başlığı. Senelerdir şu sözlükteyim, hep ara ara şu başlık canlanır troller tarafından. Bu kadar eksiyi yiyip banlanmayı seviyorlar herhalde. Nasıl düşünürken beyniyle düşünmüyorsa aradığı kadında da öncelikle beyin, zeka vs değil bekarete bakar bu troller. Aman diyim kızlar uzak durun, pişmanlıktır. Dokunsan altından başka aldatılma problemleri çıkar bunların. Kimseye güvenmez, o yüzden bakire kadın arar ama evlenene kadar da yatmadık kadın bırakmaz.
Tanım: Arkaya bakmadan koşularak kaçılacak tiplerin açtığı-canlandırdığı boş başlıktır.
Tanım: Arkaya bakmadan koşularak kaçılacak tiplerin açtığı-canlandırdığı boş başlıktır.
(bkz: küfür) valla şimdiki aklım olsa yüzüne yüzüne böyle hiç utanmadan.
Üst katımdaki komşu belasının gürültüsü.
Gönderilen dilekçenin hemen ardından gelen tebligat.
Gönderilen dilekçenin hemen ardından gelen tebligat.
Bunun bi de oporlör versiyonu var ki, hangisinin daha kötü olduğunu idrak edemeyip doğrusunu unutursun o derece.
O değil de 5 bin iyiymiş, hoşmuş.
O değil de 5 bin iyiymiş, hoşmuş.
Kargacık burgacık küçücük evleri dizayn edebilmeleriyle ünlü ve her gezişimde başlarda beni mest edip sonlara doğru yeter artık çıkalım şurdan diyerek yükseldiğim mağaza zinciri.
Bir küçük tespit: küçük evleri bu kadar kullanışlı yapmalarının ardındaki sırrın duvarları kullanarak raf sistemini yaygınlaştırmaları olduğunu düşünmekteyim. iç mimar olanlar varsa bu tespitimin haklı olup olmadığı konusunda fikir beyan edebilir.
Bir küçük tespit: küçük evleri bu kadar kullanışlı yapmalarının ardındaki sırrın duvarları kullanarak raf sistemini yaygınlaştırmaları olduğunu düşünmekteyim. iç mimar olanlar varsa bu tespitimin haklı olup olmadığı konusunda fikir beyan edebilir.
kaybolan çocukların cesedinin bulunduğu ülkede taylanddaki mucizenin beni oldukça mutlu ettiğini söyleyerek başlamak istiyorum lafa.
günler sonra bulunarak hiçbirisinin başına bir şey gelmemiş olması ve kısıldıkları o alanda dahi yaşamayı başarabildikleri için şanslılar. ama onun dışında ilk bulunduklarında kurtarılmalarının aylar alacağı söylenmişti bu da çok uzun bir süre açlıkla ve doğa koşullarıyla mücadele konusunda başarılı olamayabilirlerdi. Bugün itibariyle operasyonun başlatılması ve uzman dalgıçlar tarafından bölgeye ulaşılarak çocukların kurtarılacak olması güzel gelişme. o kadar çocuğun ailesi de böylelikle ruhen çok daha az yara alarak hayatlarına devam edecekler.
ülkemiz için de böyle deneyimli kurtarma ekiplerinin oluşturularak kaybolan çocukların daha çabuk bulunması dileğiyle.
günler sonra bulunarak hiçbirisinin başına bir şey gelmemiş olması ve kısıldıkları o alanda dahi yaşamayı başarabildikleri için şanslılar. ama onun dışında ilk bulunduklarında kurtarılmalarının aylar alacağı söylenmişti bu da çok uzun bir süre açlıkla ve doğa koşullarıyla mücadele konusunda başarılı olamayabilirlerdi. Bugün itibariyle operasyonun başlatılması ve uzman dalgıçlar tarafından bölgeye ulaşılarak çocukların kurtarılacak olması güzel gelişme. o kadar çocuğun ailesi de böylelikle ruhen çok daha az yara alarak hayatlarına devam edecekler.
ülkemiz için de böyle deneyimli kurtarma ekiplerinin oluşturularak kaybolan çocukların daha çabuk bulunması dileğiyle.
aksan önemli tabi.
yalnız tüm ingiliz erkekleri toplasak getirsek ülkenin sıcak ve güneşli olmasından dolayı mutlu olurlar hakkaten güzel hareket olur yapalım bunu.
yalnız tüm ingiliz erkekleri toplasak getirsek ülkenin sıcak ve güneşli olmasından dolayı mutlu olurlar hakkaten güzel hareket olur yapalım bunu.
Çiftçilikle uğraşan bir insan basiretli bir tacirin öngörme kabiliyetine sahip değildir. Kütahya adli makamları bu soruşturmayla uğraşmak istemedilerse ülkede adaleti sağlayacak başka illere devretselermiş görevlerini. Açıkça görevi suistimal suçudur bu. Kyok’a itiraz edilmeli.
Ya aklım almıyor Kütahya’daki herkes mi eğitim görmüş de yatırdığı paranın beklentisine girmeyecek? Sadece Kütahya özelinde değil, başka illerde de bu gibi durumlar olamaz mı? Nasıl bir karar bu?
Ülkede çiftçinin ne kadar kazandığı malum eline üç beş ne geçerse. Hava kötü olur hasadı verimli olmaz, sel olur hasat çürür. Bu ülkenin kahrını çeken insanlardır çiftçiler. Adaleti yerine getirmek istemeyen ve aynı zamanda da acımasız bi yargı sistemi.
Not: kütahyalı, çiftlikbank mağduru ya da çiftçilikle uğraşan biri değilim. Sadece hukukçuyum.
Ya aklım almıyor Kütahya’daki herkes mi eğitim görmüş de yatırdığı paranın beklentisine girmeyecek? Sadece Kütahya özelinde değil, başka illerde de bu gibi durumlar olamaz mı? Nasıl bir karar bu?
Ülkede çiftçinin ne kadar kazandığı malum eline üç beş ne geçerse. Hava kötü olur hasadı verimli olmaz, sel olur hasat çürür. Bu ülkenin kahrını çeken insanlardır çiftçiler. Adaleti yerine getirmek istemeyen ve aynı zamanda da acımasız bi yargı sistemi.
Not: kütahyalı, çiftlikbank mağduru ya da çiftçilikle uğraşan biri değilim. Sadece hukukçuyum.
Gururlandırdın çocuk. Helal olsun sana ve seni yetiştirene ki, bu ülkede bu saatten sonra bile hala bir umut ışığı gördüm sayende.
Ayıp eden kızdır. Zaten bu saatten sonra yese de boyu uzamaz, lütfen tabağını önünden alın ve hepsini siz yiyin.
Kendimi bildim bileli olduğum yer. Ama artık insanlar yüzünden eski halinden eser yok, mecburen gidip geldiğim bir yer haline dönüştü. Evim olmasa gidip uğramak aklıma gelmez. O derece yani.
(bkz: puro)dur o. Pro olsa duramazsın.
Onlar da kendilerine emredilen şeyi yapıyor, ekmeğini bu şekilde kazanacaksa bunu yapıyor, meraklı değildir kimse bu kadar bir diğerinin kıçına girmeye. Ben bir satış elemanı değilim ama farklı perspektiften bakıp empati kurunca bunun o kadar da sinir bozucu bir şey olmadığını düşünüyorum. Hepimiz ekmeğimizi kazanmak için istemediğimiz emirleri uygulamak zorunda kalabiliyoruz bazı durumlarda.
Ama kabul bazen stres verici bir durum oluyor. Sanki hırsızmışım gibi üstümde baskı kuruluyor gibi hissediyorum.
Ama kabul bazen stres verici bir durum oluyor. Sanki hırsızmışım gibi üstümde baskı kuruluyor gibi hissediyorum.