bugün
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- ona bir şey söyle13
- kilo vermenin çok zor olması2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- rahmi koç3
- kötü biri olduğunu bilmek5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- diyanetin abd'deki villaları8
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- arkadaşlar nasılsınız6
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- chp'nin hali ne olacak49
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin221
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- kontrat fosfor karburator5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- sarı yeleli aslan trump8
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- anın görüntüsü18
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- mor semsiyeli yabanci14
- determinizm2
- gocu26
- zallın fake hesabı var mı9
- gecenin şarkısı5
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- hababam sınıfı semra hoca7
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- yazarları gülümseten şeyler6
bugün ülke olarak geçtik ama ben hala bir numarasını görmedim...
Abd ve ingiltere'de kullaniyorum. Gayet cok iyi.
Altyapisi iyi kurulursa turkiye'de herkes sevecektir.
Altyapisi iyi kurulursa turkiye'de herkes sevecektir.
Gayet mi iyi çok mu iyi?
Ulan ben niye geçmedim, hala 4.5g yazıyo bende
Adam mı ayırıyosunuz ibneler!!!
Mask çabuk söyle beni de geçirsinler yoksa seni sorumlu tutarım!!!
Adam mı ayırıyosunuz ibneler!!!
Mask çabuk söyle beni de geçirsinler yoksa seni sorumlu tutarım!!!
ben de geçmedim sakin olun beyler.
masklavi kardeşimin de dediği gibi tam bir kota ve şarj canavarı olacağa benzemektedir. sadece internet pakedini değil şarjı da emip bitiriyor sanki..
dün kendiliğinden 5 g ye geçmiş telefon. akşam eve gidince hemen yukarı çıkmadım biraz nefes alayım diye sokakta oturayım dedim telefona bakarken fark ettim 5 g yazısını. hem işyerinde hem evde otomatik wifi ye bağlanıyorum bana çok sıkıntı değil ama sürekli dışarıda çalışanlar için sıkıntı yaratacak gibi.
dün kendiliğinden 5 g ye geçmiş telefon. akşam eve gidince hemen yukarı çıkmadım biraz nefes alayım diye sokakta oturayım dedim telefona bakarken fark ettim 5 g yazısını. hem işyerinde hem evde otomatik wifi ye bağlanıyorum bana çok sıkıntı değil ama sürekli dışarıda çalışanlar için sıkıntı yaratacak gibi.
Ben anlamam birader söyle geçirsinler, o kadar tatava yaptı dün seninkiler, koskoca bandırma da 5g yok.
Sanki bir tık hızlandı mı ne. Böylem basmadan açılıyor sanki. Du bi Bakayım Yaprak kıpırdamıyor birader.*
bugün bedava.
zararlı etkilerinin fazla olduğu hız tuzağı.
Biraz çalıştırayım, dedim makineyi yok şakaktan tuttu bir ağrı gerisin geri 4.5 g ye döndüm.
(bkz: dövlet bizi zehirliyi)
(bkz: dövlet bizi zehirliyi)
Telefonunuzun desteklemesi gerekmektedir.
Birde okulda tuvaletlerde sabun kagıt olsa dadından yinmez.
3g daha hızlı bu nasıl 5g şarjı da deli gibi yiyor garip.
türk telekom ile 5gye.
insanın beyin ve sinir sisteminin anasını siken meret. 5g ile yarım saat 4k video izlerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.
5G ile Şiddetli Baş Ağrılarına Hazır Olun
Araştırma, 5G Sinyallerinin Aşıların içindeki Yükleri Aktifleştirebileceğini Ortaya Koyuyor.
5G TEHLiKESi GELiYOR DiKKATLi OL SADECE MAHREMiYET DEĞiL SAĞLIĞIN DA TEHLiKE ALTINDA
Tehlike Büyük!.. Bakın bugüna kadar şöyleydi; 4G hangi evde olduğunuzu biliyordu. Ama artık 5G hangi sandalyede oturduğunuzu bilecek. '4G tüm odayı aydınlatarak nerede olduğumuzu görmemizi sağlıyor. 5G, ışıkları kapatır ve biz hareket ettikçe bizi takip eden bir lazer işaretleyici kullanır. Modern kablosuz sistemler artık basit "radyasyon kaynakları" gibi davranmıyorlar. Bunlar izleme sistemleri. 4G dünyasında, baz istasyonları çoğunlukla her yöne sinyal gönderiyordu. Ancak 5G oyunu değiştiriyor, sadece sizi hedef alıyor.' 'Işın kılıcı' diyorlar 5G için. '5G’nin en büyük farkı, çok daha fazla anten kullanımı nedeniyle daha yüksek düzeyde radyasyon yaymasıdır. 7 ülkede, 12 farklı araştırma elektromanyetik radyasyonun insan DNA’sını kırarak genetik hasara neden olduğunu ortaya koydu.' Ne diyorsuruz.. 5G'ye geçecek misiniz?
Şunu da ekleyelim; Şu an dünya genelinde birçok bilim insanı Birleşmiş Milletler’e çağrıda bulunarak, 5G’nin insan sağlığına zararsız olduğu kanıtlanana kadar durdurulmasını talep etti.
Araştırma, 5G Sinyallerinin Aşıların içindeki Yükleri Aktifleştirebileceğini Ortaya Koyuyor.
5G TEHLiKESi GELiYOR DiKKATLi OL SADECE MAHREMiYET DEĞiL SAĞLIĞIN DA TEHLiKE ALTINDA
Tehlike Büyük!.. Bakın bugüna kadar şöyleydi; 4G hangi evde olduğunuzu biliyordu. Ama artık 5G hangi sandalyede oturduğunuzu bilecek. '4G tüm odayı aydınlatarak nerede olduğumuzu görmemizi sağlıyor. 5G, ışıkları kapatır ve biz hareket ettikçe bizi takip eden bir lazer işaretleyici kullanır. Modern kablosuz sistemler artık basit "radyasyon kaynakları" gibi davranmıyorlar. Bunlar izleme sistemleri. 4G dünyasında, baz istasyonları çoğunlukla her yöne sinyal gönderiyordu. Ancak 5G oyunu değiştiriyor, sadece sizi hedef alıyor.' 'Işın kılıcı' diyorlar 5G için. '5G’nin en büyük farkı, çok daha fazla anten kullanımı nedeniyle daha yüksek düzeyde radyasyon yaymasıdır. 7 ülkede, 12 farklı araştırma elektromanyetik radyasyonun insan DNA’sını kırarak genetik hasara neden olduğunu ortaya koydu.' Ne diyorsuruz.. 5G'ye geçecek misiniz?
Şunu da ekleyelim; Şu an dünya genelinde birçok bilim insanı Birleşmiş Milletler’e çağrıda bulunarak, 5G’nin insan sağlığına zararsız olduğu kanıtlanana kadar durdurulmasını talep etti.
Uydurma bilgiler girmeyin.
Saflar inanıyor sonra.
Saflar inanıyor sonra.
6g elimizi ayağımızı nereye koyduğumuz bilecek, 7g ne yediğimizi içtiğimizi, 8g ne düşündüğümüzü, 9g gelecekte ne yapacağımızı, 10g'yi henüz incelemedim.
Ülkemizdeki gerçekliği ne kadar?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar