bugün
- true denilen yazar18
- diyanetin abd'deki villaları15
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi9
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn9
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi16
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- babanın ölmesi2
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar7
- yaz3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- erkeksii bayan buse2
- yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı4
- yahudi madalyası almış gürcü2
- abd milli futbol takımı4
- evrimdeki aşağılamaya katlanan homo sapiens3
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi2
- 2026 abd kanada meksika dünya kupası3
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek12
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler15
- barış yarkadaş5
- yılan2
- susma sustukça sıra sana gelecek2
- kötü biri olduğunu bilmek7
- psikiyatristin size soğuk davranması3
- üniversite okuyarak başarılı olacağına inanmak2
- bu doru2
- chp'nin hali ne olacak50
- insanlığa katkısı olmayan üniversite mezunu2
- zengin kaltakları2
- onlar insan değil müşteri2
- en iyi antidepresan8
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- kpss nin aranmadığı memuriyetler2
- zamandışı düşkünlüğü2
- yan gelip yatan yuzır2
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- zaman baba12
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kilo vermenin çok zor olması2
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- ona bir şey söyle13
- cilgincapkin220
- arkadaşlar nasılsınız6
- 95b vs 85d2
- acıkmamak için öneriler5
entry'ler (23)
sabah çok erken kalktığım için gece izleyemedim, sabah özetini izledim. golleri zaten videonun tamamını almış, başka pozisyon görmedim, müthiş maç olmuş. canlı izleyemediğim için kahrolsun kapitalizm.
Pozisyon tekrarlarında altta reklam çıkan, dolayısıyla pozisyonu izletmeyen kanal. Kardeş senin reklam kaygın olabilir ama ne olup bittiğini izlemek istiyoruz maçta, senin dizilerin umurumuzda değil.
üslup sorunları var. nasıl konuşmaları gerektiğine dair bir fikirleri olduğunu sanmıyorum.
zararlı etkilerinin fazla olduğu hız tuzağı.
öncelikle evlenmek.
sonrasında da yanlış insanla evlenmek.
kişilerin hayata bakışının, hayatı algılayışının, yaşamak kavramlarının farklı olması.
ve tabi mutluluk-mutsuzluk kaynaklarının da farklı olması. birlikte mutsuz olduğunda bile sonrasında mutlu olacağını, güvenebileceğini, inanabileceğini bildiğin biriyle evlenmek çok önemli.
sonrasında da yanlış insanla evlenmek.
kişilerin hayata bakışının, hayatı algılayışının, yaşamak kavramlarının farklı olması.
ve tabi mutluluk-mutsuzluk kaynaklarının da farklı olması. birlikte mutsuz olduğunda bile sonrasında mutlu olacağını, güvenebileceğini, inanabileceğini bildiğin biriyle evlenmek çok önemli.
O kadar bıktırdı ki elimde olsa gidip iki bomba patlatıp bitiresim geliyor burayı ve şu anki politikalarını destekleyen tüm insanları. Böylece dünya gerçekten bir beladan kurtulup rahat bir nefes alabilir.
Sonrasında da sömürgeci zihniyete sahip yerler var. Cidden insanları sömürüp kendine kattığın ne olabilir bu hayatta? Maddi şeylerden bahsetmiyorum.
Sonrasında da sömürgeci zihniyete sahip yerler var. Cidden insanları sömürüp kendine kattığın ne olabilir bu hayatta? Maddi şeylerden bahsetmiyorum.
Aslında islam inancında zorundadır ya da evi geçindirmenin sorumluluğu erkek üzerindedir. Yaşadığım deneyime bakarak da buna katılmamak elde değil maalesef. Prenses erkeklerden tiksindim. Sorumluluk almayacaksan herhangi bir şey yapma, ananın dizinin dibinde otur. Kimseyi de yorma.
Ayrıca dinimizde kadının kazandığı herhangi bir para da kadına aittir. ister eşine verir, isterse de vermez. Mükemmel bir din, çok şükür.
Ayrıca dinimizde kadının kazandığı herhangi bir para da kadına aittir. ister eşine verir, isterse de vermez. Mükemmel bir din, çok şükür.
Burada önemli olan niyettir, olayım göstermek istediği cesarettir.Velev ki bastılar, niye inanmayalım? Biz çok enteresan bir milletiz ya da millettik, kafamıza esen her şeyi yapabiliriz.
Zeki bir şahıs.
hayatı bu kadar sevenlerin nasıl bir motivasyon yaşadığını hep merak etmişimdir. hoş, vaktim olsaydı ben de yapabilirdim belki ama fakirin yüzü gülür mü be. biz ancak sabah kalkıp işe gelelim.
yapması zor olan eylem.
yapması zor olan eylem.
Söylenecek şey çok ama enerjimi buna harcamak ister miyim? Meçhul.
O yüzden bıraktım gitsin. Yine de benden uzak, Allaha yakın.
O yüzden bıraktım gitsin. Yine de benden uzak, Allaha yakın.
(bkz: gülce)
uçurum kenarındayım hızır
bir gamzelik rüzgar yetecek
ha itti beni ha itecek..
dizelerinin sahibi.
uçurum kenarındayım hızır
bir gamzelik rüzgar yetecek
ha itti beni ha itecek..
dizelerinin sahibi.
(bkz: optipesimist)
(bkz: senyolcubenhanci)
(bkz: hayatadami)
(bkz: ehliistirahat)
(bkz: ridvannistelrooy)
(bkz: senyolcubenhanci)
(bkz: hayatadami)
(bkz: ehliistirahat)
(bkz: ridvannistelrooy)
Özlenendir. Nerede o eski dostlar. Uludağ sözlüğün son güzel dönemlerini yaşamış yazarlar topluluğu.
Acı çekmek özgürlükse
Özgürüz ikimiz de..
Demiş ya şair. Haklı. Özgürlük mü bilmem ama tercih. Kötüden acıya doğru giden bir yol.
Özgürüz ikimiz de..
Demiş ya şair. Haklı. Özgürlük mü bilmem ama tercih. Kötüden acıya doğru giden bir yol.
Doğru kişiyle ömürlük, aksi halde mutlak ayrılıkla sonuçlanan dönem. Ben ikinci kısımdaydım ama pişman değilim, neyin yanlış olduğunu bilmek de güzel deneyim.
Dua etmek. Daha etkilisini görmedim.
Hatırası olan, ne zaman dinlesem beni güldüren şiir. Şiir komik değil, kadınlara bunun okunması komik.
Erkeklerin gamsız, sorumsuz ve kendini bilmezliğinden dolayı artan durum. Çiçek gibi baksanız kadınlara, nasıl da çiçek gibi taze kalacaklar. Hödük afedersin.