bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- okul zilinin pavlovsal etkisi5
- eski sevgilinin yeni sevgilisi3
- gece gece bamya yenir mi8
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız5
- rus kadınla evlenir misiniz10
- fenerbahçe biraz sert biraz katı5
- polis çevirmesi4
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- kiraz cicegi kolonyasi20
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı16
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- bakarız diyen erkek17
- okan buruk9
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan3
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- 0 0 710
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatahahahahahaha7
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar7
- recep tayyip erdoğan14
- cübbeli ahmet hoca9
- serhat kılıç28
- gta 78
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak2
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- ey insan6
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- dereden altın bulmak5
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- uğurcan çakır4
- hala açılacak başlık bulunması4
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
- sırlar denizi5
- gocu34
türkiye'nin birçok yerinde yapılan gösterilerde, yüzlerce göstericinin yaralanacağı; güvenlik kuvvetlerinin aşırı şiddet uygulayacağı ve emniyet yetkilisinin olumsuz durumlar olmadığını söyleyeceği gün.
(bkz: başlık parsellemek)
(bkz: ukteciyi kıramamak)*
(bkz: başlık parsellemek)
(bkz: ukteciyi kıramamak)*
pazar gününe denk gelmektedir.
yine,yeni ve yeniden taksim'de kutlanacak 1 mayıs'tır.
araya karışacak provakator yüzünden birçok emekçi insanında saldıra uğrayacakları gündür.
taksimi söke söke alan emekçilerin 1 mayıs 2010 da olduğu gibi yine taksim meydanında toplanacağı şenlik günü. geçen seneki barış ortamında beşyüz bin civarında bir kalabalık toplanmıştı, bu sene bu barış ortamının devamını diliyor ve emekçilerin ve 1 mayısı bayram gibi kutlamak isteyen coşkulu insanların yine meydanlarda buluşmasını temenni ediyorum.
şaka maka yine yaklaşan kızıl gündür.
seçim öncesi para babalarının uykularını epey kaçıracaktır.
seçim öncesi para babalarının uykularını epey kaçıracaktır.
emekçilerin-işçilerin arasına sızacak provokatör filan demiyorum teröristlerin yine amacından saptırmak için polise, dükkanlara, araçlara saldıracağı gün. umalım da çevik kuvvet işçileri değil sadece bu terörist piç kurularını güzelce bir okşar, tozunu silkeler.
eğer imamın ordusu 1 mayıs ı kutlayanları provoke etmezse her hangi bir olayın çıkmayacağı ve yine taksim de kutlanacak kızıl gündür.
1 mayıs 2011 in taksim de kutlanması. (bkz: )http://www.uludagsozluk.com/e/11293275/
1 hafta kalmış işçi-emekçi bayramıdır. taksim meydanı bizleri bekler.
katılacağım katılmak zorunda hissettiğim eylemdir.insanlar için en önemli hayat felsefesi'nin ''bazen sadece kendini bırak bazen'de sadece kendini bırakma'' olduğuna inanırım ama şimdi kendimizi bırakma umutsuzluğa düşme zamanı değil hala bir şeyler değişebilir.
kestanelerin bugünden ''bir hafta sonra orayı feth edeceğiz'' sloganları atacağı ancak sözüm ona ''bayram'' günü sözlükte de görüleceği üzre ''polis ağzımıza boşaldu'', ''yaşlıların bastonunu elinden aldılar'', ''gaz bombası atıyurlar'' diye zırlayacağı sikimsonik ithal ''bayram''ın bu yıl ki olanı.
bütün dünya emekçilerinin birlikte ve aynı amaçlar etrafında kenetlenerek kutladıkları, dünyanın tek evrensel nitelikli bayramıdır.
geleceğin sınıfsız sınırsız, savaşsız sömürüsüz dünyasını kendi elleriyle kuracaklar, bu yıl dünyanın türkiyesi'nde dört yanda alanlarda olacaklar.
geleceğin sınıfsız sınırsız, savaşsız sömürüsüz dünyasını kendi elleriyle kuracaklar, bu yıl dünyanın türkiyesi'nde dört yanda alanlarda olacaklar.
faşistlerin şimdiden kudurdukları gözlenmektedir.
erkekler için çok seksi bir gündür.
(bkz: 1 mayıs 2011 Kayserispor Bursaspor maçı)
(bkz: 1 mayıs 2011 fenerbahçe ibb maçı)
(bkz: 1 mayıs 2011 trabzonspor gaziantepspor maçı)
ayrıca,
ingiltere fa cup finali, iskoçya kupası finali, danimarka kraliyet kupası finali bu seksi güne denk düşmektedir.
iyi seyirler..
(bkz: 1 mayıs 2011 Kayserispor Bursaspor maçı)
(bkz: 1 mayıs 2011 fenerbahçe ibb maçı)
(bkz: 1 mayıs 2011 trabzonspor gaziantepspor maçı)
ayrıca,
ingiltere fa cup finali, iskoçya kupası finali, danimarka kraliyet kupası finali bu seksi güne denk düşmektedir.
iyi seyirler..
5 günlük bir süre kala bu kadar az entry girilmesi sebebiyle şaşırtan kızıl gün.
seçim öncesi gövde gösterilerine sahne olacak olan, iktidarında seçimler öncesi şirin gözükmek için hiçbir halt yapamayacağı çoşku dolu geçmesi muhtemel emekçi bayramı.
tüm emekçilerin ve sosyalizm idealini paylaşan yurttaşların alanlarda olacagı evrensel bayramımızdır.
hiç yavşakça adını yumuşatmaya kalkıp yok bahar bayramı falan demenin de anlamı yoktur.
hepimizin işçi bayramı kutlu olsun....
not: burjuva ve oligarşinin göt yalayıcıları hariç.
hiç yavşakça adını yumuşatmaya kalkıp yok bahar bayramı falan demenin de anlamı yoktur.
hepimizin işçi bayramı kutlu olsun....
not: burjuva ve oligarşinin göt yalayıcıları hariç.
taksimde olmayı gönülden dilediğim gündür. orada olup yaşananları sineye çekmediğimizi göstermeli, sesimizi biraz daha duyurmalıyız. hükümet bizi susturamaz!
nice 1 mayıslar...
nice 1 mayıslar...
hiç alakam olmamasına rağmen olanlar için üzüldüğüm gündür. birkaç kansız provakatör yüzünden diğer insanların acı çekmesi - üstelik her yıl - kabul edilir şey değil. iktidar partinin nasıl tepki vereceği şimdiden merak konusu.
ayrton senna'nın ölüm yıldönümü olan tarihtir.
bazılarının doğum günü olan tarihtir.*
an itibariyle 2 gün 3 saat 27 dakika kalmıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar